sizce sevgilim cahil mi :(

Siz mantıklı düşünmek istiyorsunuz..

Bir de Tayin tayin neden gezecekmişsiniz. Eş durumu gibi tayin hakınız da var..

Ahaha tamam öğretmenleri de kapatırız sorun olmaz

müteahhit ilkokul terk çok çok zengin akrabamızın ki kendisi 2 eşli. 2. eşi avukat
Buna çok şaşıran olmuşta,ben de bir örnek vereyim.Eşimin çalıştığı fabrikada bir bakımcı var, adam evli ve üç çocuğu var.Adamın karısı çocukları ile memleketteymiş ve burada imam nikahı ile başka bir kadınla yaşıyormuş.Yaşadığı kadın da makine mühendisiymiş.Ben de duyunca şok oldum ama daha da şok olduğum ilişkiler var bu şekilde,onları da yazmayayım.

Para için her şey yapılıyor artık, yukarda kapama olan avukat kadın var yazmışlar yazık gerçekten insanlarda artık mide falan yok.

Bunların tahtalarında garanti eksiklik var.. Aklı başında bir insan böyle bir şeyi kabul etmez.

:) Ben çoook gençken bir fabrikada yönetici asistanlığı yapmıştım. Fabrika sahibi tam da burada bahsedilen tarzda biriydi. Ticari zekası vardı ama eğitimsizdi.
O kadar yılışık bir adamdı ki 1-2 ayda bana hayat hikayesini anlatmıştı. Tüm aile dramalarına hakim oldum şükür.
Neyse bu düzenli olarak ikinci "hanımlar" "almış." 5-6 çocuğu vardı ilk ve resmi eşinden. Bu düzenli olarak güya evlendiği kadınların fotoğraflarını gösterdi. Çok güzel kadınlardı. Hep karısına ve oğluna yakalanıp güya boşanmış. Resmen ikinci eş adı altında kadınlarla takılmış, bir de evlendim diyordu.
Bahsettiği bir kadın da okumuş etmiş biriydi bu arada.

Ben sana daha şokunu anlatırdım ama burada söyleyemem.

Bu yeni bir şey değil ki. Koskoca Türkan Şoray’ı kapatmışlar avukat kim oluyor ki

Şöyle ki anlattıklarına göre Rüçhan denen adam mafyaymış, Türkan Şorayı tehdit ediyormuş. Hem çalıştırmış kadını hem parasını yemiş. Sonunda Türkan ablamız kaçıp kendini kurtarmış da, kadın yıllarca çalışıp bir villa almış, adamın çocukları bu sefer dadanmışlar vericeksin diye kadın da yarısını oğullarına vermek zorunda kalmış

oha nasıl sevişiyorsa artık

Üni terk dediğiniz adamlar Ivy League'i yetersiz bulduğu için terk etmiş, çarpım tablosu bilmeyen adamla bir mi bu adamlar!?

"Bill Gates attended Harvard University. However, he dropped out in his junior year to found Microsoft with his friend Paul Allen."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…