sizce sevgilim cahil mi :(

Yooo ima etmiyorum. Siz “idrak problemi” yaşadığınız için öyle anlıyorsunuz. Madem hakaret değil ben de kullanayım

Ben beğenilerinize bişey demedim ki, tabi ki herkes istediği mesajları beğenebilir. Hakaret edenleri sordunuz ben de beğeni saçtıklarınız diye işaret ettim sadece. Benzer açıklamayı bir önceki mesajımda da yapmıştım aslında.

Ah idrak problemi bulaşıcı olmuş o halde beğeni saçtıklarım arasında hakaretamiz yorum yapan biri yok. (Tekrar yazıyorum) Salgına dikkat

Son düzenleme:
Teşekkür ederim benim bağışıklığım çok kuvvetli. Zamanında çok destekledim, şimdi rahatım. Kolay kolay salgınlardan etkilenmem. Siz kendinize dikkat edin.

Rica ederim gayet dikkatliyim vitamin/mineral olacak “sorgulayıcı” ek takviyelerle yoluma devam ediyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler

Tabi ki sorunlar var.Zaten olmazsa orada sorun var.Amaa baştan böyle ön yargılı olup nasıl ilerlenir?Ben bunları baştan (olabilecek sorunlari)düşünüyor olsaydım oradan kaçar uzaklaşırdim.Egitim yönünde hiç problemimiz olmadı.Bizim sorun ne yazık ki aile oldu.Yine diyorum bunu hissetseydim bile ailesinin kucağına bırakır kaçardim

Benim bu konuda en çok dikkatimi çeken şey "asker,polisle evlen rahat edersin" kafası. Benim çevremde de tam tersi asker polisle evlenmek kötü gibi algılanır,çok zor meslekler olduğu için. Annemin arkadaşının kızı avukattı, askerle evlendiğinde çok konuşuldu tüm çevreden nasıl dayanacaksin şeklinde. Keza arkadaşım eczacı,asker sevgilisi var. Ona da tepkiler hep çok zor olduğu yönünde. O yüzden beni şaşırttı başka bir kesimin bu meslekleri rahatlık olarak görmesi.

Malesef çocuğa üzülerek okudum. Ben atanmış bir öğretmenim ve benim içinde statü hep önemliydi. Ama kaç yıl sorun etme görüş, tam atanacakken başkalarının gazıyla çocuğu çarpım tablosundan yadırga? Bence doğudaki taliplerinizi de düşünüyorsunuz.
Yanlış anlamayın üzmek istemem ama düşüncelerim bunlar.
Bende çarpım tablosunu karıştırırım bu arada

İleride kendi dükkanını açacak duruma gelirse çok iyi kazanır ve o sizin maaşı beğenmez bence. Öğretmen maaşı da çok matah değil. Ben de öğretmenim ,duyanlar öğretmen misin yazık diyor ne yazık ki mesleğimiz o hallerde artık! Sizin kendinize ait bir dershane açmanız zor ihtimal ama bir tamircinin dükkan açıp kazanma ihtimali daha yüksek. Bir de en önemli ilk sırada olması gereken şey merhamet ! Diğer her durum değişebilir gelişebilir.

Bence arkadaşınız hayat mesgalesinden kendini geliştirmeye fırsat bulamamış. Her konuda az çok bilgisi olduğuna göre ve okumayida sevdiğine göre boş biri değil. Ama hayat bazen 2*2 yi bile unutturur. Belkide biraz daha rahat bir işi olsa dışardan bile okumak isteyebilir. Gerçekten seviyorsaniz bunlar görünmez gözünüze. Benim bir arkadaşım var kendisi mimar Sinan mezunu başarılı bir mimar, eşi ise tanistiklarinda normal bir işi öyle üst düzey degil ve ortaokul mezunuydu. Evlendiler ve eşi çok düzgün biri adam gibi adam tabiri caize. Çokta severim ikisinide. Ve dışardan okudu. Demem o ki seviyorsanız böyle ufak detaylara takilmazsiniz ama bunu sorun edecekseniz onuda oyalamayin derim

Ben yüksek lisans mezunu bir insanım, lisansım da matematik. Şu an alfabede kaç harf olduğunu ben de hatırlamıyorum. Önüme türev sorusu getirin çözemem, unuttum, olmuş 15 sene. Bu beni cahil yapar mı, yapmaz. Fazla abartmışsınız. Ama genel manada bir kültürsüzlük veya cehalet seziyorsanız o başka. Yani sosyal ortamda yanında utanacağınız dereceden bahsediyorum. Ama bu anlattıklarınızda ben bir sorun göremedim.

Açık konuşayım ben böyle bir ilişkiye baştan başlamazdım sanırım ama siz belli ki düşünüp taşınıp kabul etmişsiniz. Şu an karşınızdaki insan için üzüldüm açıkçası, hayal kırıklığı olacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…