- 30 Temmuz 2022
- 1.997
- 6.043
-
- Konu Sahibi cikolataulkesi
Siz niye şimdi hırsınızdan insanların eşlerine kadar salça oluyorsunuz? Nick olarak Monetin bahçesi ni seçen birinden biraz daha nezaket beklerdimumarım eşiniz kendini hakaret etmeden ifade etmeyi becerebiliyordur.
Bana diğer mesajınızda daha atanamadan kendini bir şey sanıyorsun diyerek erkek arkadaşımı küçümsediğimi söyleyen siz misiniz gerçekten? Peki siz şu yazdığınızla tam olarak ne yapmış oluyorsunuz? Öğretmenlik okumak vizyonsuzluk, ülkede öğretmen olmak istemişte olamamış insan mı kaldı falan ne kadar kırıcı ve çirkin düşünceler. Sizin adınıza üzüldüm. Hiçbir meslek grubu hakkında böyle düşünmediğim için bile en azından bir şeyim.öğretmen olmak istemişte olamamış insan mi kaldı ülkede ya
Siz dolaylı olarak benim eşime de hakaret ederken iyiydi.Hatta babama da hakaret ettiniz. Sanırım kocaman sülaleme de ettiniz. Durun bir dakika öğretmenlerin yüzde 75ine ettiniz.umarım eşiniz kendini hakaret etmeden ifade etmeyi becerebiliyordur.
Sizde adamı beğenmedi diye yorum yaparken arada atanamamış öğretmen diye öğretmenleri küçümsemissiniz sizin yaptığınızda doğru bir tutum değil.kimse kusura bakmasın da daha atanmamis bir öğretmenin kendini bu kadar bir şey sanması da şov bence.
kaç binle girdiniz öğretmenliğe , 100 bin ? 200 bin ?
o beğendiğiniz entelektüel adamlar size bakmaz siz bu adamdan devam bence
öğretmen olmak istemişte olamamış insan mi kaldı ülkede ya
Sevgilim kısa boylu dese buralarda benim sevgilim 1.90 diye hava atıp, beğenmemekte haklısın, erkek dediğin uzun boylu olur, ayrıl diyecek kişiler, konu bilgi, kültür, eğitim olunca ne olacak canım yeaahj hepimiz cahiliz zaten boşver modunda takılıyor.şaka gibiler gerçekten.ülkenin niye bu hâldr olduğunu anlamak zor değil.biri de canla başka, yatım sayfa eğitimin kalitesizliğinden dem vurup, hepimiz cahiliz ne var yani demeye getirmiş.yok kardeşim hepimiz de cahil değiliz yani.alfabeyi bilmeyen adamı da kabul etmeyin ya.kimse cahil kalmasın, eğitim kalitesi düşük olsa bile kendinizi geliştirin demek yerine hepimiz cahiliz işe ne yaparsın, kabullen gitsin amann demeyi tercih ediyorlar.
ben lise mezunuyum kitap okurum, köşe yazıları okurum makaleler okurum vs. severim yani bir şeyler okumayı.Evet ben de yazım diline çok önem veririm. Herkez yanlız vs yazılması beni çok soğutur. Ama sevgilim öyle değil bazen ben yazım yanlışı yaparım o yapmaz o derece. Siyaseti çok sever. Ülke gündemini yakından takip eder. Hep bu tarz kitaplar okur. Ayrıca farkındalığı çok yüksek. İnsanlara, hayvanlara karşı çok duyarlı ve hassas. Boş zamanlarında sürekli onlar için yuva yapar mama dağıtır. Ama işte bu son olanlar canımı sıktı.
Sizin çalıştığınız yerler bu şekilde ise bu sizin şansınız. Burada bile okuyoruz şiddete uğrayan öğretmenlerin "yuvam, kocam" temalı konularını. Çarpım tablosu evlilik için bir kriter olamaz. Evlilik için vicdan, merhamet, çalışkanlık ve ahlak önemlidir. Eğer konuda bahsedilen kişi ilkokul mezunu olsaydı o zaman eğitim farkı sırıtırdı ama lise mezunu bir adam da sırf çarpım tablosunu unutmuş diye cahil değildir, bu benim fikrim.O zaman sizi bizim öğretmenler odasına beklerim, üzüldüm durumunuza. Konu sahibi kimseyi hor görmüyor gereksiz hamaset yapmayalım yani milleti rahatsız eden, adamla empati kurduran bu kompleks galiba… Nikah kıyacak farkındaysanız komşuluk etmeyecek
Ortaya söylemeyin, kim bu bahsettiğiniz üye?Sizin çalıştığınız yerler bu şekilde ise bu sizin şansınız. Burada bile okuyoruz şiddete uğrayan öğretmenlerin "yuvam, kocam" temalı konularını. Çarpım tablosu evlilik için bir kriter olamaz. Evlilik için vicdan, merhamet, çalışkanlık ve ahlak önemlidir. Eğer konuda bahsedilen kişi ilkokul mezunu olsaydı o zaman eğitim farkı sırıtırdı ama lise mezunu bir adam da sırf çarpım tablosunu unutmuş diye cahil değildir, bu benim fikrim.
Burada bile eğitimli olduğunu iddia edip, bu konuda sayısız mesaj atan üyelerden biri geçmişte taciz temalı açılan bir konuda "adam otobüste sana bakıp cinsel organını tutabilir, sana bakıp boşalabilir de. Rahatsız olmaya hakkın yok, başını çevir" diyen biri. Ben 12 ya da 13 yıllık üyeyim, izin alarak yeni üyelik aldım. Ve şu an o kişinin öğretmen olduğunu yeni öğreniyorum. Bu kişi çarpım tablosunu ezbere bilse kaç yazar?
O üye kim bilemiyorum ama yorumunuz umarım konu sahibi tarafından okunur.. Burda, ben konu sahibinin derdinin Eğitim farkının olduğunu düşünmüyorum.Sizin çalıştığınız yerler bu şekilde ise bu sizin şansınız. Burada bile okuyoruz şiddete uğrayan öğretmenlerin "yuvam, kocam" temalı konularını. Çarpım tablosu evlilik için bir kriter olamaz. Evlilik için vicdan, merhamet, çalışkanlık ve ahlak önemlidir. Eğer konuda bahsedilen kişi ilkokul mezunu olsaydı o zaman eğitim farkı sırıtırdı ama lise mezunu bir adam da sırf çarpım tablosunu unutmuş diye cahil değildir, bu benim fikrim.
Burada bile eğitimli olduğunu iddia edip, bu konuda sayısız mesaj atan üyelerden biri geçmişte taciz temalı açılan bir konuda "adam otobüste sana bakıp cinsel organını tutabilir, sana bakıp boşalabilir de. Rahatsız olmaya hakkın yok, başını çevir" diyen biri. Ben 12 ya da 13 yıllık üyeyim, izin alarak yeni üyelik aldım. Ve şu an o kişinin öğretmen olduğunu yeni öğreniyorum. Bu kişi çarpım tablosunu ezbere bilse kaç yazar?
Bu kimin suçu acaba? Ülkeyi ahlaksızlar ordusunun yönetimine bırakan, ülkeyi her geçen yıl yoksulluğa ve kalitesizliğe sürükleyen yönetim mi? Şu ülkedeki insana kim ahlakı, liyakati, etik değerleri öğretiyor ki öğretmeerden ne bekliyoruz? Sanki geri kalan herkes canla başla ülke için çalışıyor da bir öğretmenler kalmış.genel ülke kokuşmuşluğunu belli meslek gruplarına mal edemezsiniz.suçlayarak da çözemezsiniz.bu sorunlar devlet zafiyeti sorunudur.insanlar 3 kuruş para ver.maddi sıkıntılardan insanı insan kırdır.torpillerle atam yap.suçlu gariban kotü yönetim kurbanı öğetmebler olsun.her meslek için geçerli bu arada.adamlar en düsük memur maaşını alıyor.3 ay tatil yapıyorlar diye bir canlarına kastetmediğiniz kalıyor garibanların.sizin gibilerin olduğu, 3 kuruşa çalışan adamdan işini severek yapmasını bekliyorsunuz öyle mi? Hastaneye gidip eşek gibi bakacaksın, vergini ben ödüyorum diyen cahillerden farkınız yok.sonra da severek yap.oldu canım.işini severek yapan öğretmen mi var ülkede ya ?
tek dertleri boş bırakılan günler kazanılan para bir tane öğrencilerini düşünen öğretmen görmedim hayatımda.
idealist öğretmen olayı bu ülkede yüzde 5 bile değildir.
doktor sayısı ile öğretmen sayısı bir mi , ulkedekilerin hepsi istifa etse ertesi gün tamamı yerine yenisi atanabilir
Her tamirci ustası 75 ila 90 bin arasında kazanıyorsa siz niye tamirci olmuyorsunuz? Hayır madem bu işte bu kadar çok para var, burdaki hanımlar da pek meraklı tamircilere gidin çırak girin bir yere üç beş seneye usta olur deli paralar kazanırsınız. Hem de kadın usta dikkat çeker daha çok kazanırsınız. Haberlere falan çıkar bedavadan reklam yapar daha da çok kazanırsınız. Ne duruyorsunuz?Sizde öğretmensiniz yani hani mesleği mesleğe denk gelsin diye bakıyorsanız aranızda buyuuuuk uçurumlar yok. Maaş anlamında zaten endişelenmeyin tamir ustası olduğunda havada karada isini geliştirir maaşını 3 öğretmen maaşına katlar. Her ogretmende ara tatillerinde ülke ülke gezmiyor çoğu köyüne gidiyor. Tatili az olsa ne farkeder.
Bu konuda kavga etmeyi nasıl başardınız yaNeyse ben gidiyorum
Yazdıklarınıza katılıyorum. Üniversite kazanıp bitirmek başlı başına bir sorumluluk. Üniversitenin adından ve ortamından bağımsız olarak insanı değiştiren bir şey. Gözlemlerime göre sorumsuz olan ya da geleceği hakkında kayıtsız kişiler ya kazanamıyor ya da kazanıp gitmiyor. O sınavları takip etmek, bir şeyler için çabalamak, derslere düzenli girmek zor geliyor. Hayal alemlerinde yaşayıp üniversite okumayan milyarderleri falan örnek gösteriyorlar. Ticari zeka bambaşka bir şey, herkese nasip olmuyor. Her üniversite okumayan da o ticari zekaya sahip değil. Kaldı ki ticaretle ilgilense bile iyi kötü bir üniversiteyi kazanıp işletme bitirmesi daha etkileyici mesela. Madem her yer tabela üniversitesi, girsin okusun. Ama yemiyor işte.Kız daha yeni büyümüş.tabi ki hâlâ düşünceleri değişecek.bu arada evet üniversiterimizin hâli içler acısı ama en kötü eğitim bile eğitimsizliğe fatk atar.ve evet arada hâlâ dağlar kadar fark oluyor.o sınava girmek? Kendin için birşey yapmayı düşünmek, gelecek planı yapabilmek, tarihleri takip edip gidip kayıt yaptırmak, her gün gidip gelmek bile bir dünya görüşü ve vizyon istiyor.o işler o kadar basit değil.bu leş eğirom ortamı da bunu bile yapamayan örnekte olduğu gibi 3 cümle yazarken 40 tane imla hatası yapıyor.o derece okumaya yazmaya ilgisiz.kıstasımız okuma yazma yani.7*6=42 diyememiş ya adam.üstelik cahillği çevresinin vile dikkatini çekmiş.nasıl olsa diğerleri de bilmiyor diye bu adama razı mı olması gerekiyor onu anlamadım.alfebede kaç harf varı da bilirler yani.sorular çok uç nokta.gel şu problemi çöz dememiş ki.
13 yıllık ve bilinen üyeliğinizle, öğretmen olup o dediğiniz lafları eden üyeyi açık açık yazabilseydiniz keşke.Sizin çalıştığınız yerler bu şekilde ise bu sizin şansınız. Burada bile okuyoruz şiddete uğrayan öğretmenlerin "yuvam, kocam" temalı konularını. Çarpım tablosu evlilik için bir kriter olamaz. Evlilik için vicdan, merhamet, çalışkanlık ve ahlak önemlidir. Eğer konuda bahsedilen kişi ilkokul mezunu olsaydı o zaman eğitim farkı sırıtırdı ama lise mezunu bir adam da sırf çarpım tablosunu unutmuş diye cahil değildir, bu benim fikrim.