- 1 Aralık 2023
- 238
- 775
- 31
-
- Konu Sahibi cikolataulkesi
işini severek yapan öğretmen mi var ülkede ya ?öğretmenler motivasyonunu kaybederse ne olur sizce? Sizin gibi öğretmenleri sürekli aşağılayan insanlar, çocuğun her tür kaprisinde öğretmeni tehdit eden döven veli profili, düşük maaşla ne bekliyorsunuz.
Doktorlara da sistematik bir şiddet karalama kampanyası yapıldı, hepsi kaçtı kaçmaya çalıştı. Nasıl insanlar önemlerini idrak ettiler.
Aynısı öğretmenler içinde geçerli. Böyle küçültülmeye devam edilirse gerçekten şevkle mesleğini yapan öğretmen bulamayacaksınız. O zaman önemini anlarsınız. Siz olmasa bile çocuklarınız çok güzel anlar.
Atanamamış değil, atanmamış, atanmaya çalışmamış öğretmenim. Öğretmenliğim düştü mü şimdikimse kusura bakmasın da daha atanmamis bir öğretmenin kendini bu kadar bir şey sanması da şov bence.
kaç binle girdiniz öğretmenliğe , 100 bin ? 200 bin ?
o beğendiğiniz entelektüel adamlar size bakmaz siz bu adamdan devam bence
Genelde bu tarz yorumları beğenmem, karşı çıkarım ama sizde öğretmen olmak istemiş de olamamış, nasıl kötülesem diye uğraşan bir hava sezdim. Bu kadar düşmanlığın başka açıklaması var mıdır bilemedim.işini severek yapan öğretmen mi var ülkede ya ?
tek dertleri boş bırakılan günler kazanılan para bir tane öğrencilerini düşünen öğretmen görmedim hayatımda.
idealist öğretmen olayı bu ülkede yüzde 5 bile değildir.
doktor sayısı ile öğretmen sayısı bir mi , ulkedekilerin hepsi istifa etse ertesi gün tamamı yerine yenisi atanabilir
Bir tanesi benim eşim olur mesela. Hala on sene önceki öğrencileri arar sorar. Her öğretmenler gününde başka şehirlerde okuyan öğrencileri ararlar.işini severek yapan öğretmen mi var ülkede ya ?
tek dertleri boş bırakılan günler kazanılan para bir tane öğrencilerini düşünen öğretmen görmedim hayatımda.
idealist öğretmen olayı bu ülkede yüzde 5 bile değildir.
doktor sayısı ile öğretmen sayısı bir mi , ulkedekilerin hepsi istifa etse ertesi gün tamamı yerine yenisi atanabilir
öğretmen olmak istemişte olamamış insan mi kaldı ülkede yaGenelde bu tarz yorumları beğenmem, karşı çıkarım ama sizde öğretmen olmak istemiş de olamamış, nasıl kötülesem diye uğraşan bir hava sezdim. Bu kadar düşmanlığın başka açıklaması var mıdır bilemedim.
Bence siz varsınızöğretmen olmak istemişte olamamış insan mi kaldı ülkede ya
neyseki sizin fikirleriniz çokta kıymetli değil gözümde.Bence siz varsınız
Kalmış demek kiöğretmen olmak istemişte olamamış insan mi kaldı ülkede ya
Evet yetmeyen Türkçenizle cevap yetiştirememiştiniz hatırladım şimdineyseki sizin fikirleriniz çokta kıymetli değil gözümde.
kendinizi bu şekilde tatmin edecekseniz edebilirsiniz, benim için problem değilKalmış demek kimesela siz.
Benim tatmin olmaya ihtiyacım yok. Hem mesleki hem sosyal açıdan tatmine ulaşmış vaziyetteyim. Ama sizin bir tatminsizliğiniz var gibi görünüyor buradan bakınca.kendinizi bu şekilde tatmin edecekseniz edebilirsiniz, benim için problem değil
Mesela sizin fikirleriniz de çok değersiz. :) Bazı insanlar ölümsüzlüğün sırrını verseler dinlemem. Onlardan birisiniz.neyseki sizin fikirleriniz çokta kıymetli değil gözümde.
zaten size bir şey yazmamıştım,Mesela sizin fikirleriniz de çok değersiz. :) Bazı insanlar ölümsüzlüğün sırrını verseler dinlemem. Onlardan birisiniz.
Bence de. Aslında bilinçaltında olan düşüncelermiş, açıpa çıkmış.Sizde biraz kendini beğenmişlik sezdim. Onun bunun demesi ile gaza gelmişsiniz... durduk yere sevgiliye çarpım tablosu sormak bunu dert etmek falan... Ayrıca sizin ilişkinizden elaleme ne?
Hı hı tamam. :)zaten size bir şey yazmamıştım,
araya atlamanizdan belli ne kadar değersiz bulduğunuz.
umarım eşiniz kendini hakaret etmeden ifade etmeyi becerebiliyordur.Bir tanesi benim eşim olur mesela. Hala on sene önceki öğrencileri arar sorar. Her öğretmenler gününde başka şehirlerde okuyan öğrencileri ararlar.
Pazarları ailesiyle olmak yerine ücra ilçede dershaneye gidemeyen fen lisesi öğrencileri mağdur olmasın diye kurs verir, üstüne de nöbete kalır. Dershaneye gidemediği için derslerinden geri kalmasınlar diye altı yaşında oğlundan uzak kalıyor mesela. Sizin gibi saygısız insanlar yüzünden mesleğinden soğuyor ama gençleri sevdiği için yine dayanamıyor yapıyor. Senelerdir geç merkezde normal bir liseye diyorum. Geçeceksem ne azından matematiğe ilgili çocukların yoğun olduğu liselerden biri olsun diye bekliyor orada.
Çok saygısız terbiyesizsiniz özetle
Dedi sabahtan beri koskoca bir meslek grubuna hakaret eden kişi.umarım eşiniz kendini hakaret etmeden ifade etmeyi becerebiliyordur.