sizce sevgilim cahil mi :(

öğretmenler motivasyonunu kaybederse ne olur sizce? Sizin gibi öğretmenleri sürekli aşağılayan insanlar, çocuğun her tür kaprisinde öğretmeni tehdit eden döven veli profili, düşük maaşla ne bekliyorsunuz.
Doktorlara da sistematik bir şiddet karalama kampanyası yapıldı, hepsi kaçtı kaçmaya çalıştı. Nasıl insanlar önemlerini idrak ettiler.
Aynısı öğretmenler içinde geçerli. Böyle küçültülmeye devam edilirse gerçekten şevkle mesleğini yapan öğretmen bulamayacaksınız. O zaman önemini anlarsınız. Siz olmasa bile çocuklarınız çok güzel anlar.
işini severek yapan öğretmen mi var ülkede ya ?
tek dertleri boş bırakılan günler kazanılan para bir tane öğrencilerini düşünen öğretmen görmedim hayatımda.
idealist öğretmen olayı bu ülkede yüzde 5 bile değildir.
doktor sayısı ile öğretmen sayısı bir mi , ulkedekilerin hepsi istifa etse ertesi gün tamamı yerine yenisi atanabilir

kimse kusura bakmasın da daha atanmamis bir öğretmenin kendini bu kadar bir şey sanması da şov bence.
kaç binle girdiniz öğretmenliğe , 100 bin ? 200 bin ?
o beğendiğiniz entelektüel adamlar size bakmaz siz bu adamdan devam bence
Atanamamış değil, atanmamış, atanmaya çalışmamış öğretmenim. Öğretmenliğim düştü mü şimdi 😂

Kaç bindeydim hatırlamıyorum, bizim zamanımızda yoktu binler falan 🙄

tek dertleri boş bırakılan günler kazanılan para bir tane öğrencilerini düşünen öğretmen görmedim hayatımda.
doktor sayısı ile öğretmen sayısı bir mi , ulkedekilerin hepsi istifa etse ertesi gün tamamı yerine yenisi atanabilir
Genelde bu tarz yorumları beğenmem, karşı çıkarım ama sizde öğretmen olmak istemiş de olamamış, nasıl kötülesem diye uğraşan bir hava sezdim. Bu kadar düşmanlığın başka açıklaması var mıdır bilemedim.

Bir tanesi benim eşim olur mesela. Hala on sene önceki öğrencileri arar sorar. Her öğretmenler gününde başka şehirlerde okuyan öğrencileri ararlar.
Pazarları ailesiyle olmak yerine ücra ilçede dershaneye gidemeyen fen lisesi öğrencileri mağdur olmasın diye kurs verir, üstüne de nöbete kalır. Dershaneye gidemediği için derslerinden geri kalmasınlar diye altı yaşında oğlundan uzak kalıyor mesela. Sizin gibi saygısız insanlar yüzünden mesleğinden soğuyor ama gençleri sevdiği için yine dayanamıyor yapıyor. Senelerdir geç merkezde normal bir liseye diyorum. Geçeceksem ne azından matematiğe ilgili çocukların yoğun olduğu liselerden biri olsun diye bekliyor orada.
Çok saygısız terbiyesizsiniz özetle

Genelde bu tarz yorumları beğenmem, karşı çıkarım ama sizde öğretmen olmak istemiş de olamamış, nasıl kötülesem diye uğraşan bir hava sezdim. Bu kadar düşmanlığın başka açıklaması var mıdır bilemedim.
öğretmen olmak istemişte olamamış insan mi kaldı ülkede ya 😅

En kısa zamanda ayrılın bence. Aklınızda soru işaretleri varken devam etmeyin. Ayrıca bazı cümlelerinizi üstten buldum. Sağlıklı bir yerlere varacak gibi durmuyor ilişkiniz.
Arkadaşlarınız neden bu kadar yorumluyor, onu da anlayamadım. Siz karar verdikten sonra kime be.

Bir tanesi benim eşim olur mesela. Hala on sene önceki öğrencileri arar sorar. Her öğretmenler gününde başka şehirlerde okuyan öğrencileri ararlar.
Pazarları ailesiyle olmak yerine ücra ilçede dershaneye gidemeyen fen lisesi öğrencileri mağdur olmasın diye kurs verir, üstüne de nöbete kalır. Dershaneye gidemediği için derslerinden geri kalmasınlar diye altı yaşında oğlundan uzak kalıyor mesela. Sizin gibi saygısız insanlar yüzünden mesleğinden soğuyor ama gençleri sevdiği için yine dayanamıyor yapıyor. Senelerdir geç merkezde normal bir liseye diyorum. Geçeceksem ne azından matematiğe ilgili çocukların yoğun olduğu liselerden biri olsun diye bekliyor orada.
Çok saygısız terbiyesizsiniz özetle
umarım eşiniz kendini hakaret etmeden ifade etmeyi becerebiliyordur.

Ben de ülkedeki öğretmenlerin %70 inin düşmanıyım. İçini boşalttılar mesleğin sırf oh 3 ay yatarız para alırız süper meslek hemen öğretmen olmam lazımcılar. Çok görüyorum eğitmek ve öğretmekle alakası olmayan kendini iki gram geliştirmeyen, çocuklara saçma davranan, gelişmemiş daha kendisi eğitilmemiş öğretmen. Hakkıyla yapanı görünce gözümüz yaşarıyor artık. Şu mesleği ayakta tutanlar, insan sevgisi taşıyan idealist öğretmenler iyi ki var valla 3-5 kişi kaldınız

X