- 19 Şubat 2023
- 219
- 903
-
- Konu Sahibi cikolataulkesi
Siz önce bi atanında bence sonra sevgilinizi yadırgamaya yanınıza yakıştırmamaya başlarsınız . Hani atanmakta ha diyince olmayan bişey ya .Merhaba kızlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum bu seferde kayıt olup ben derdimi açayım istedim. Kimseyle paylaşamadığım ve içimi kemiren bir konu var. Şimdi şöyle ki ben 25 yaşındayım sevgilim de aynı şekilde. 2 yıllık çok güzel bir ilişkimiz var. Sevgilim gayet anlayışlı, oturaklı, düzgün, merhametli çok tatlı biri. Onu çok seviyorum çok şükür ki o da beni öyle. Sağ olsun ilgisiz, alakasız bırakmaz. Bana karşı çok kibar ve ince düşünceli aynı zamanda. O zaman sorun ne diyeceksiniz çok uzatmadan konuya gireyim. Ben öğretmenim bu sene mezun oldum ve atanmak için ders çalışmaya başladım sınava hazırlanıyorum. Sevgilim lise mezunu. Liseden sonra direkt işe girmiş. Bir araba markasının servisinde tamirci olarak çalışıyor. İlk tanıştığımızda ve ilişkinin başında bunu hiç problem etmemiştim ama şu sıralar kafama çok takıyorum. Tamam henüz benim bir işim yokken onun işine laf etmem doğru değil biliyorum ama bazen düşünmeden edemiyorum bu devirde üniversite okumayan mı kaldı diye. Aslında tüm mesele üniversite okumamış olması da değil. Sonuçta lise ya da diğer kademelerden mezun olup kendini çok iyi yetiştiren insanlarda var. Ama kendisi işinden memnun değil. Özel sektör az çok bilirsiniz maaşı tam gününde yatmıyor hep gecikmeli yatıyor. Sadece pazar günü tatili var ve sabahtan akşama kadar çalışıyor. Buna rağmen güzel rakamlarda kazanmıyor. 17 bin kadar bir maaşı var. Çevremde arkadaşlarımın sevgilileri ya kendileri gibi öğretmen ya da polis, asker, memur. Bunu bilerek ilişkiye başladım ama bazen hata mı ettim diye düşünüyorum. Çünkü ben atandığım zaman yüksek ihtimalle doğuya gideceğim ilk etapta ve onun sabit bir işi var. Arkadaşlarım hep öğretmenlerin tatili çok oluyor. Senin sevgilinin doğru düzgün tatili bile yok ne yapacaksın ya da sen şehir şehir gezerken sevgilin senin peşinde mi gezecek evlendiğinizde gibi şeyler söylüyorlar. Senin maaşın ondan daha yüksek ilerde sen etmesen de erkek bunu sorun edecek aranızda bununla ilgili sorunlar olacak tarzı şeyler söylüyorlar. Kendin gibi devlet memuru bul falan. Annemde aynı şeyi söylüyor işi düzgün değil vs. Herkes asker, polis falan bekliyor benden ne saçma. Bir de son olarak geçen gün telefonda konuşurken benim ders çalışmamdan konu açıldı işte o da derslere bilgilere çok uzak kaldım unuttum her şeyi dedi. Bende esprisine dur bakalım ne kadar unutmuşsun dedim dalgasına sorular soruyorum çarpım tablosu falan gülelim diye. Hiç birini bilemiyor unutmuşum aşkım diyor. En son bari alfabemizde kaç harf var onu söyle dedim 26 mıydı diyor. E yuh artık dedim aşkım bunu bilmemek bana ne kaybettirir ki diyor. Onunla akademik olarak hiçbir paylaşımımız olmuyor. Bu konuda çok zayıf. Her şey atanmak ya da ders değil ki insan kültür için bir şeyler bilmez mi? İlerde evlensek çocuklarımız olsa onlara ödevlerinde yardımcı olamayacağı fikri geldi aklıma. Bu da beni üzdü. Konuştuğunuzda gayet güzel muhabbet edebilen konuşması, yazması cümleleri düzgün bir insan kitap okumayı falan çok seviyor orda sıkıntı yok ama dediğim gibi tarihten, ilimden, bilimden bir haber. Bende bir Einstein değilim tabi ki ama bana bu anlamda hiçbir şey katamayacak biri. Bunlar dışında ilişkimizde hiçbir problem yok ve seviyorum da. Ama sevmenin yeterli olmadığını biraz ilerisinde olabilecekleri de düşünmek istedim. Fikirlerinize ihtiyacım var sizce bunlar bir problem teşkil ediyor mu? Uzun oldu özür dilerim. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Yazım diline önem veriyorsunuz ama "bihaber" yerine "bir haber" yazmışsınız mesela?Evet ben de yazım diline çok önem veririm. Herkez yanlız vs yazılması beni çok soğutur. Ama sevgilim öyle değil bazen ben yazım yanlışı yaparım o yapmaz o derece. Siyaseti çok sever. Ülke gündemini yakından takip eder. Hep bu tarz kitaplar okur. Ayrıca farkındalığı çok yüksek. İnsanlara, hayvanlara karşı çok duyarlı ve hassas. Boş zamanlarında sürekli onlar için yuva yapar mama dağıtır. Ama işte bu son olanlar canımı sıktı.
Merhaba kızlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum bu seferde kayıt olup ben derdimi açayım istedim. Kimseyle paylaşamadığım ve içimi kemiren bir konu var. Şimdi şöyle ki ben 25 yaşındayım sevgilim de aynı şekilde. 2 yıllık çok güzel bir ilişkimiz var. Sevgilim gayet anlayışlı, oturaklı, düzgün, merhametli çok tatlı biri. Onu çok seviyorum çok şükür ki o da beni öyle. Sağ olsun ilgisiz, alakasız bırakmaz. Bana karşı çok kibar ve ince düşünceli aynı zamanda. O zaman sorun ne diyeceksiniz çok uzatmadan konuya gireyim. Ben öğretmenim bu sene mezun oldum ve atanmak için ders çalışmaya başladım sınava hazırlanıyorum. Sevgilim lise mezunu. Liseden sonra direkt işe girmiş. Bir araba markasının servisinde tamirci olarak çalışıyor. İlk tanıştığımızda ve ilişkinin başında bunu hiç problem etmemiştim ama şu sıralar kafama çok takıyorum. Tamam henüz benim bir işim yokken onun işine laf etmem doğru değil biliyorum ama bazen düşünmeden edemiyorum bu devirde üniversite okumayan mı kaldı diye. Aslında tüm mesele üniversite okumamış olması da değil. Sonuçta lise ya da diğer kademelerden mezun olup kendini çok iyi yetiştiren insanlarda var. Ama kendisi işinden memnun değil. Özel sektör az çok bilirsiniz maaşı tam gününde yatmıyor hep gecikmeli yatıyor. Sadece pazar günü tatili var ve sabahtan akşama kadar çalışıyor. Buna rağmen güzel rakamlarda kazanmıyor. 17 bin kadar bir maaşı var. Çevremde arkadaşlarımın sevgilileri ya kendileri gibi öğretmen ya da polis, asker, memur. Bunu bilerek ilişkiye başladım ama bazen hata mı ettim diye düşünüyorum. Çünkü ben atandığım zaman yüksek ihtimalle doğuya gideceğim ilk etapta ve onun sabit bir işi var. Arkadaşlarım hep öğretmenlerin tatili çok oluyor. Senin sevgilinin doğru düzgün tatili bile yok ne yapacaksın ya da sen şehir şehir gezerken sevgilin senin peşinde mi gezecek evlendiğinizde gibi şeyler söylüyorlar. Senin maaşın ondan daha yüksek ilerde sen etmesen de erkek bunu sorun edecek aranızda bununla ilgili sorunlar olacak tarzı şeyler söylüyorlar. Kendin gibi devlet memuru bul falan. Annemde aynı şeyi söylüyor işi düzgün değil vs. Herkes asker, polis falan bekliyor benden ne saçma. Bir de son olarak geçen gün telefonda konuşurken benim ders çalışmamdan konu açıldı işte o da derslere bilgilere çok uzak kaldım unuttum her şeyi dedi. Bende esprisine dur bakalım ne kadar unutmuşsun dedim dalgasına sorular soruyorum çarpım tablosu falan gülelim diye. Hiç birini bilemiyor unutmuşum aşkım diyor. En son bari alfabemizde kaç harf var onu söyle dedim 26 mıydı diyor. E yuh artık dedim aşkım bunu bilmemek bana ne kaybettirir ki diyor. Onunla akademik olarak hiçbir paylaşımımız olmuyor. Bu konuda çok zayıf. Her şey atanmak ya da ders değil ki insan kültür için bir şeyler bilmez mi? İlerde evlensek çocuklarımız olsa onlara ödevlerinde yardımcı olamayacağı fikri geldi aklıma. Bu da beni üzdü. Konuştuğunuzda gayet güzel muhabbet edebilen konuşması, yazması cümleleri düzgün bir insan kitap okumayı falan çok seviyor orda sıkıntı yok ama dediğim gibi tarihten, ilimden, bilimden bir haber. Bende bir Einstein değilim tabi ki ama bana bu anlamda hiçbir şey katamayacak biri. Bunlar dışında ilişkimizde hiçbir problem yok ve seviyorum da. Ama sevmenin yeterli olmadığını biraz ilerisinde olabilecekleri de düşünmek istedim. Fikirlerinize ihtiyacım var sizce bunlar bir problem teşkil ediyor mu? Uzun oldu özür dilerim. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Siz sevmemişsiniz ki böyle konu açtınız gerçek seven insan böyle bir konu açmaz bende eşimi sevdim inat ettim evlenmek icin eşim de babam kadar zengin değildi hiç sorun etmedim çok şükür hiç bir sorunumuz olmadıMerhaba kızlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum bu seferde kayıt olup ben derdimi açayım istedim. Kimseyle paylaşamadığım ve içimi kemiren bir konu var. Şimdi şöyle ki ben 25 yaşındayım sevgilim de aynı şekilde. 2 yıllık çok güzel bir ilişkimiz var. Sevgilim gayet anlayışlı, oturaklı, düzgün, merhametli çok tatlı biri. Onu çok seviyorum çok şükür ki o da beni öyle. Sağ olsun ilgisiz, alakasız bırakmaz. Bana karşı çok kibar ve ince düşünceli aynı zamanda. O zaman sorun ne diyeceksiniz çok uzatmadan konuya gireyim. Ben öğretmenim bu sene mezun oldum ve atanmak için ders çalışmaya başladım sınava hazırlanıyorum. Sevgilim lise mezunu. Liseden sonra direkt işe girmiş. Bir araba markasının servisinde tamirci olarak çalışıyor. İlk tanıştığımızda ve ilişkinin başında bunu hiç problem etmemiştim ama şu sıralar kafama çok takıyorum. Tamam henüz benim bir işim yokken onun işine laf etmem doğru değil biliyorum ama bazen düşünmeden edemiyorum bu devirde üniversite okumayan mı kaldı diye. Aslında tüm mesele üniversite okumamış olması da değil. Sonuçta lise ya da diğer kademelerden mezun olup kendini çok iyi yetiştiren insanlarda var. Ama kendisi işinden memnun değil. Özel sektör az çok bilirsiniz maaşı tam gününde yatmıyor hep gecikmeli yatıyor. Sadece pazar günü tatili var ve sabahtan akşama kadar çalışıyor. Buna rağmen güzel rakamlarda kazanmıyor. 17 bin kadar bir maaşı var. Çevremde arkadaşlarımın sevgilileri ya kendileri gibi öğretmen ya da polis, asker, memur. Bunu bilerek ilişkiye başladım ama bazen hata mı ettim diye düşünüyorum. Çünkü ben atandığım zaman yüksek ihtimalle doğuya gideceğim ilk etapta ve onun sabit bir işi var. Arkadaşlarım hep öğretmenlerin tatili çok oluyor. Senin sevgilinin doğru düzgün tatili bile yok ne yapacaksın ya da sen şehir şehir gezerken sevgilin senin peşinde mi gezecek evlendiğinizde gibi şeyler söylüyorlar. Senin maaşın ondan daha yüksek ilerde sen etmesen de erkek bunu sorun edecek aranızda bununla ilgili sorunlar olacak tarzı şeyler söylüyorlar. Kendin gibi devlet memuru bul falan. Annemde aynı şeyi söylüyor işi düzgün değil vs. Herkes asker, polis falan bekliyor benden ne saçma. Bir de son olarak geçen gün telefonda konuşurken benim ders çalışmamdan konu açıldı işte o da derslere bilgilere çok uzak kaldım unuttum her şeyi dedi. Bende esprisine dur bakalım ne kadar unutmuşsun dedim dalgasına sorular soruyorum çarpım tablosu falan gülelim diye. Hiç birini bilemiyor unutmuşum aşkım diyor. En son bari alfabemizde kaç harf var onu söyle dedim 26 mıydı diyor. E yuh artık dedim aşkım bunu bilmemek bana ne kaybettirir ki diyor. Onunla akademik olarak hiçbir paylaşımımız olmuyor. Bu konuda çok zayıf. Her şey atanmak ya da ders değil ki insan kültür için bir şeyler bilmez mi? İlerde evlensek çocuklarımız olsa onlara ödevlerinde yardımcı olamayacağı fikri geldi aklıma. Bu da beni üzdü. Konuştuğunuzda gayet güzel muhabbet edebilen konuşması, yazması cümleleri düzgün bir insan kitap okumayı falan çok seviyor orda sıkıntı yok ama dediğim gibi tarihten, ilimden, bilimden bir haber. Bende bir Einstein değilim tabi ki ama bana bu anlamda hiçbir şey katamayacak biri. Bunlar dışında ilişkimizde hiçbir problem yok ve seviyorum da. Ama sevmenin yeterli olmadığını biraz ilerisinde olabilecekleri de düşünmek istedim. Fikirlerinize ihtiyacım var sizce bunlar bir problem teşkil ediyor mu? Uzun oldu özür dilerim. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
normalde cok sorun olacak seyler degil ama bizim kulturumuzde olmaz. zaten kadin eziliyor illa ki, bir de boyle egitim farki olunca kompleks yapiyor cogu. ben elti gorumce ile bile cok egitim farki olmamasi gerektigini dusunuyorum. illa ki kiskanclik oluyor. mesela sen okumussun, meslegin elinde ama esinin ailesi ablasini/kizkardesini liseden sonra gondermemis okula ve evlendirmis. o kiz illa ki huzursuzluk cikariyor.Merhaba kızlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum bu seferde kayıt olup ben derdimi açayım istedim. Kimseyle paylaşamadığım ve içimi kemiren bir konu var. Şimdi şöyle ki ben 25 yaşındayım sevgilim de aynı şekilde. 2 yıllık çok güzel bir ilişkimiz var. Sevgilim gayet anlayışlı, oturaklı, düzgün, merhametli çok tatlı biri. Onu çok seviyorum çok şükür ki o da beni öyle. Sağ olsun ilgisiz, alakasız bırakmaz. Bana karşı çok kibar ve ince düşünceli aynı zamanda. O zaman sorun ne diyeceksiniz çok uzatmadan konuya gireyim. Ben öğretmenim bu sene mezun oldum ve atanmak için ders çalışmaya başladım sınava hazırlanıyorum. Sevgilim lise mezunu. Liseden sonra direkt işe girmiş. Bir araba markasının servisinde tamirci olarak çalışıyor. İlk tanıştığımızda ve ilişkinin başında bunu hiç problem etmemiştim ama şu sıralar kafama çok takıyorum. Tamam henüz benim bir işim yokken onun işine laf etmem doğru değil biliyorum ama bazen düşünmeden edemiyorum bu devirde üniversite okumayan mı kaldı diye. Aslında tüm mesele üniversite okumamış olması da değil. Sonuçta lise ya da diğer kademelerden mezun olup kendini çok iyi yetiştiren insanlarda var. Ama kendisi işinden memnun değil. Özel sektör az çok bilirsiniz maaşı tam gününde yatmıyor hep gecikmeli yatıyor. Sadece pazar günü tatili var ve sabahtan akşama kadar çalışıyor. Buna rağmen güzel rakamlarda kazanmıyor. 17 bin kadar bir maaşı var. Çevremde arkadaşlarımın sevgilileri ya kendileri gibi öğretmen ya da polis, asker, memur. Bunu bilerek ilişkiye başladım ama bazen hata mı ettim diye düşünüyorum. Çünkü ben atandığım zaman yüksek ihtimalle doğuya gideceğim ilk etapta ve onun sabit bir işi var. Arkadaşlarım hep öğretmenlerin tatili çok oluyor. Senin sevgilinin doğru düzgün tatili bile yok ne yapacaksın ya da sen şehir şehir gezerken sevgilin senin peşinde mi gezecek evlendiğinizde gibi şeyler söylüyorlar. Senin maaşın ondan daha yüksek ilerde sen etmesen de erkek bunu sorun edecek aranızda bununla ilgili sorunlar olacak tarzı şeyler söylüyorlar. Kendin gibi devlet memuru bul falan. Annemde aynı şeyi söylüyor işi düzgün değil vs. Herkes asker, polis falan bekliyor benden ne saçma. Bir de son olarak geçen gün telefonda konuşurken benim ders çalışmamdan konu açıldı işte o da derslere bilgilere çok uzak kaldım unuttum her şeyi dedi. Bende esprisine dur bakalım ne kadar unutmuşsun dedim dalgasına sorular soruyorum çarpım tablosu falan gülelim diye. Hiç birini bilemiyor unutmuşum aşkım diyor. En son bari alfabemizde kaç harf var onu söyle dedim 26 mıydı diyor. E yuh artık dedim aşkım bunu bilmemek bana ne kaybettirir ki diyor. Onunla akademik olarak hiçbir paylaşımımız olmuyor. Bu konuda çok zayıf. Her şey atanmak ya da ders değil ki insan kültür için bir şeyler bilmez mi? İlerde evlensek çocuklarımız olsa onlara ödevlerinde yardımcı olamayacağı fikri geldi aklıma. Bu da beni üzdü. Konuştuğunuzda gayet güzel muhabbet edebilen konuşması, yazması cümleleri düzgün bir insan kitap okumayı falan çok seviyor orda sıkıntı yok ama dediğim gibi tarihten, ilimden, bilimden bir haber. Bende bir Einstein değilim tabi ki ama bana bu anlamda hiçbir şey katamayacak biri. Bunlar dışında ilişkimizde hiçbir problem yok ve seviyorum da. Ama sevmenin yeterli olmadığını biraz ilerisinde olabilecekleri de düşünmek istedim. Fikirlerinize ihtiyacım var sizce bunlar bir problem teşkil ediyor mu? Uzun oldu özür dilerim. Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
İki yıllık sevgilinizin kültürel seviyesi hakkında bilgi sahibi olmamanız ayrı, çevrenizden bu kadar etkilenme biz ayrı tuhaf. Üniversite eğitimine gelirsek büyük şehirlerde yer alan 20- 30 köklü üniversite dışında gerçekten hakkı ile eğitim ve üniversite kültürü veren gerçek üniversite olmadığı için üniversite mezunu lise mezunu çok fark etmiyor, bu dediklerinizi bilemeyen bir sürü üniversite mezunu var. Bu devirde sınavdaki matematik sorularından en fazla beş on tanesini bilerek sayısal bölümlere girip bir şekilde mezun olan bir sürü insan var.
Bence sizin kaygı daha çok ekonomik. Adamın şöyle özel bir araç tamir servisi olsa hiç gözünüze gelmezdi okulu eğitimi falan. Ancak sevgiliniz dediğiniz gibi tamirci ise ve bir şekilde usta olacak potansiyeli varsa ve işinde iyiyse gelecekte hem sizden hemde özendiğiniz o polis asker sevgililerden daha çok kazanacağı kesin. Sizin yerinizde olsam ayrılır en azından hayatımdaki insana haksızlık etmez bir an önce atanmaya bakardım. Zira atanamazsanız o özendiğiniz ilişkilerdeki erkekler de memur olmayan kızla kolay kolay evlenmiyor malesef.
Annesinin gazıyla ayrılmak için bahane arıyor.Sizde biraz kendini beğenmişlik sezdim. Onun bunun demesi ile gaza gelmişsiniz... durduk yere sevgiliye çarpım tablosu sormak bunu dert etmek falan... Ayrıca sizin ilişkinizden elaleme ne?
Kıza neden bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. İki sene birlikte olduysa bütün ömrünü adamak zorunda mı? Sevgililik müessesesi zaten böyle bir şey değil mi? Tanırsın, zaman geçirirsin, bir yerde anlaşamıyorsan, tatmin olmuyorsan, sevgin bittiyse ayrılırsın.
Annesi, arkadaşları uygun bulmayabilir, konu sahibi niye kulaklarını tıkasın söylenenlere? Hep anneni dinle demiyor muyuz buraya konu açanlara? Dışardan gözler her zaman daha iyi görmez mi?
Mesele para da olabilir, bunda da bir sorun görmüyorum ben. Her insan geleceğini düşünmek, rahat bir hayat yaşamak ister. Evet bu adam ilerde kendi işletmesini açıp çok para kazanabilir ama bu sadece bir ihtimal. Ömür boyu asgari ücrete talim de edebilir.
Her şey bir tarafa adam zır cahil yahu. Bunu da güzellemezsiniz. En basit bilgilerden haberi yok adamın. Sokak röportajlarında izleyip hem üzülüp hem güldüğümüz tiplerden biri. Hem cahil, hem cahilliğinden rahatsız değil. Bırakın sevgili olmayı, sosyal ortamda bir araya gelinmeyecek insan türü. Acıma duygusuyla bu kadar destek çıkıldığını düşünmek istiyorum. Aksi korkunç çünkü.
Kıza neden bu kadar yükleniliyor anlamıyorum. İki sene birlikte olduysa bütün ömrünü adamak zorunda mı? Sevgililik müessesesi zaten böyle bir şey değil mi? Tanırsın, zaman geçirirsin, bir yerde anlaşamıyorsan, tatmin olmuyorsan, sevgin bittiyse ayrılırsın.
Annesi, arkadaşları uygun bulmayabilir, konu sahibi niye kulaklarını tıkasın söylenenlere? Hep anneni dinle demiyor muyuz buraya konu açanlara? Dışardan gözler her zaman daha iyi görmez mi?
Mesele para da olabilir, bunda da bir sorun görmüyorum ben. Her insan geleceğini düşünmek, rahat bir hayat yaşamak ister. Evet bu adam ilerde kendi işletmesini açıp çok para kazanabilir ama bu sadece bir ihtimal. Ömür boyu asgari ücrete talim de edebilir.
Her şey bir tarafa adam zır cahil yahu. Bunu da güzellemezsiniz. En basit bilgilerden haberi yok adamın. Sokak röportajlarında izleyip hem üzülüp hem güldüğümüz tiplerden biri. Hem cahil, hem cahilliğinden rahatsız değil. Bırakın sevgili olmayı, sosyal ortamda bir araya gelinmeyecek insan türü. Acıma duygusuyla bu kadar destek çıkıldığını düşünmek istiyorum. Aksi korkunç çünkü.
Yaşını bilmiyorum da belli çok genç. Hayata bakış açısı, fikirleri değişmiş olabilir, daha da değişecek.Dusunduklerimi yazmissiniz. Neden bu kadar dram yapiliyor ki yok hakkina adamin girdin, yok 2 senedir aklina yeni mi geldi, derdin para filan.
Yaşi cok genç konu sahibinin, zaten çoook aşik olsa bunlari göremeyebilirdi. O duygu yogunlugu gecince, büyüyünce bazi seyler gözüne görünmeye basladi demek ki, düşünceleri değişmiş olabilir.
Sirf 2 sene birlikte olundu diye tüm bu degişimleri göz ardi edip ilişkiye devam etmek zorunda mi bir insan. Garip evlilikler neden yapiliyor belli oluyor gercekten.
Elif harfi arapcada ince uzun bir çizgi ya. Hani onu görse direk sanar, bu kadar okumaktan uzak demek anlamına geliyor.Universite ve elif ne alaka? Cahiz ve caiz sanirim başka bir anlam içeriyordu ayrica.
Tuhaf olan bir şey yok. Daha iyisini istiyor. Ulaşabileceğimizin en iyisini istemek, elde etmeye çalışmak doğamızda var. Konu sahibinin de ulaşabileceğinin en iyisi asker polis demek ki.Benim takıldığım nokta konu sahibi "sevgilim zeka olarak beni tatmin etmiyor, durumu da düzelecek gibi değil çok zorluk yaşayacağımı düşünüyorum" gibi kendisi rahatsız olup fark etmiyor ki, çünkü kendi öğrenciyken çocuk para kazanan statüsündeydi.
Dediklerinizde haklısınız bu arada ama bunu yazarken ayrılıp polis asker mi bulsam yazması bana çok tuhaf geliyor. Yani konu sahibi daha ayrılmadan başka meslekten koca bulma hayalinde. Bunu bir erkek yapsa hepimiz taşlarız. Konu sahibi kendi parasını kazanana kadar yanında tutmaya devam edecek atanınca ayrılacak bu bana ters geliyor. hoşuna gitmediğini fark etmediği an ayrılmıyor çünkü.
Elif harfi arapcada ince uzun bir çizgi ya. Hani onu görse direk sanar, bu kadar okumaktan uzak demek anlamına geliyor.