Sizce normal bir çift değil miyiz?çok bireyseliz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya aslinda ince bir çizgi mesela sabaha kadar ayrı kalıp aramamak bana çok umursamazca geldi. Normal bir insan sabaha kadar kim gelmezse merak eder. Tatiller, oyunlar falan normal.

Siz mutlusunuz gerisi hikaye bence çok tatlı bi ilişki

Bana pek evlisiniz gibi gelmedi..evlilik bu değil bence....neredeyse hayatınızda ortak hiçbir şey yok .diyeceksin ki ortak olanlar çok mu mutlu? Belki de bu yüzden mutsuzlar...ama her ne olursa olsun bu yaşam bana çok uzak mesela...böyle yaşasam kendimi evli gbi hissetmezdim. Sizin tercihiniz sonuçta kimse karisamaz

Bence imrenmekle alakası yok.
Konu sahibinin evliliği yaşama tarzı bana uygun değil mesela.
Ona karşı saygı duymak zorundayım ama kendi kendime düşünürken yaşadığı evlilik saçma geldi bana.
Birbirinden çok kopuk eşler. Bence evlilik böyle bir şey değil.
E şimdi bunları düşünüyorum diye imreniyor muyum? Asla.
Yaşamak istemezdim bu şekilde.
Sizin düşünceniz de saçma geldi bana.
Neden rahatlığa sahip olamadıkları için öyle konuşsunlar ki?
Herkesin normali kendine. Ben bu kadar rahat bir evlilik istemezdim mesela.
Neden zıt düşüncelerde "imrenme, kıskanma" duygusuna bağlanır ki olay?
Eşine koala gibi yapışıp yaşamak isteyen olamaz mı?

Bana göre en önemlisi akşam yemeğinde birlikte olmak. Konuşmak, günü tartışmak, yarını planlamak falan. Aile olduğumu hissediyorum. Zaten günlük telâşalardan vakit bulduğumuz bi akşam yemeği. Belki de kendi ailemde öyle gördüğüm için sürdürüyorumdur bu geleneği.
Ama siz öyle mutluysanız; çevreye kulak asmayın.

Bence hiç sorun yok
Bizim de benzer yanlarımızm çok, ama bu yüzden bebek düşünemiyorum

Bence kişinin özel alanlarının olması çok önemli. Mesela akşam eşim bir caz konserine gidiyor arkadaşıyla ben evde kızıma bakıyor olucam. Aynı şekilde haftaya bende film festivaline gidicem bu sefer evde kalan eşim olacak. Bunlar gayet sağlıklı durumlar bence. Herkesin istediği gibi yaşamaya ve nefes almaya hakkı var. Sizin duyduğunuz gibi bende eleştiri alıyorum mesela eşini nasıl yalnız tatile gönderiyosun diye ama neden gitmesin ki. en çok söylenen şeyde ya aldatırsa lafı ay aldatacak adam tasma da taksan aldatır.

Ayrı tatil olayı ve bazı geceler sabahlama bana fazla geldi
Onun dışında böyle mutluysanız kimin ne dediğini umursamayın.
Yakın zamanda çocuk düşünmüyorsanız sıkıntı değil ancak çocuk olduktan sonra ki aile kavramı ne olursa olsun şekil değiştiriyor.

Siz mutlu olduktan sonra herkesin dediği niye bu kadar ilgilendiriyor sizi?

bizizm evliliğimiziz anlatmışsınız :))))))) biz akşam yemeklari ayrı yiyoruzzz, eşim geç geliyor 8 civarı . benim için çok geç bi saat , 5-6 arası yiyorum . büyük oğlum okuldan aç geliyor 4.30 da yiyor. hafta sonu eşim sabah 7 de uyanır ben 9 da .))))) sabah kahvesini içer acıktıysa ekmek arası yapar yerr . özgürlüğüme çok düşkünüm .

Yanlis anlamayin ama anlattiklariniza gore sizi hic tanimayan biri olarak benim dusuncem beraber hic bir seyden zevk almadiginiz, sanki birbirinizden hazzetmiyorsunuz. Bizde kendi arkadaslarimizla aktiviteler yapiyoruz ama esimle yapacagim seyler cok daha fazladir ortak yonlerimiz ortak zevklerimiz vardir, beraber yaptigimiz herseyden zevk aliyoruz egleniyoruz, siz anlattiginiza gore birlikte hic biseyden zevk almiyorsunuz sanki kari koca eglenemiyorsunuz gibi, yani arkadaslarinizla zaman gecirmekten daha cok zevk aliyorsunuz esiniz yerine arkadaslarinizi tercih ediyorsunuz gibi geldi(ikiniz icinde yaziyorum sadece sizin acinizdan degil)

O arama mevzusu türk kültüründeki aile bağlarının kuvvetliliginden değil bence, evimizin önünde bile heran başımıza birşey gelme ihtimalinden bilinçaltına üstüne heryerine yerleşmiş kaygimizdan ötürü..

Konu sahibi için de şunu diyebilirim. Allah mutluluğunuzu keyfinizi daim etsin. Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Ben çok bireysellikten de fazlaca iç icelikten de sakınan biriyim. Özellikle çocuk sahibi olduktan sonra bireysellik kısmını %20 lere filan indirdik.

Siz mutluysaniz kime ne :)

Sizin aile düzeniniz bana göre değil mesela. Aynı evin için niye iki kişi aynı anda yemek yemesin ki ayrı tatil yapsın. Elbette özel alan olmalı ama bu kadarı da fazla bence. Hayat sizin tabi mutluysaniz sıkıntı yok.

O sizi anormal bulanlarin hayatlari nasil? Cok mutluyuz diyebiliyorlar mi siz gibi?

Siz mutluysanız kime ne ki? Evlilik tek tip mi olmak zorunda? Belirli kurallar mı var? Her çift farklı yaşar evliliği.
İkiniz de özgürlüğü seven, birbirini de seven ve birinizin isteklerine, fikirlerine saygı duyan insanlarsınız belli ki. Baya da güzel bir düzen kurmuşsunuz. Çevreye kulağınızı kapayın. Yapmak istemediğiniz şeyleri birbirinize diretip tartışmaktan daha iyidir böylesi. Ne güzel mutlusunuz da.

Yaptıklarınızin bazilari normal ve olmasi gereken ancak yine de yorumlardaki gibi ideal evlilik olduğunu düşünmüyorum. Birlikte yemek yemiyorsunuz, kahvalti yapmıyorsunuz. Gece dışarı çıktığınızda nerede olduğunuzu bilmiyorsunuz. Bilmiyorum, hic benlik degil Ama siz mutluysaniz sorun yok çünkü sizin hayatınız :)

Asıl pek çok şeyi kaçıran onlar ama haberleri yok.
Evlenince birbirine yapışık yaşamak şartmis gibi bir algı var ne yazık ki..
Her konuda her şeyini bilmek, hesap sorma hakkını kendinde görmek, hesap vermeyi ise doğal bulmak...
Bu insanlara ilişkinizi kabul ettirmeniz çok zor.
Sizin aşk onlara xxl yani :)
Biz böyle cok mutluyuz, süperiz deyin kapatın.
Ben takdir ediyorum böyle nefes alan ilişkileri.

Bence hem evliliğin güzel tarafını hem bekarlığın güzel tarafını yaşıyorsunuz tam ideal evlilik,evlilik durumu dizin yaşadığınıza evrilmeli bence

Nasıl özendim maşallah diyeyim. Keşke şu kafaya bende erişebilsem. Ama şu her şeyi kontrol etme dürtüsü kendim dahil herkesten şüphe etmem beni mahvediyor. Tebrik ederim vallahi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…