sizce,kısa boy mu yoksa uzun boy mu ?

Hanımlar,
uzun boy- kısa boy kavgası yapmayınız, insanları uzun boylu veya kısa boylu diye yermeye çalışmanız yakışıksız.
Allah sağlık versin yeter ki, boy, kilo vb hepsi önemsiz sağlığın yanında.

Boyum 170.
Ama daha uzun ya da daha kisa olmak istemezdim.
Bir arkadasim var kiz en fazla 160 ama yüzü o kadar güzel ki melek gibi hakikaten.
Kumral bal rengi gozler. O çok hosuma gider benim hakikaten.
Bence uzun boy daha güzel ama kisa boylu da çok güzel var.

bu konuda genellme yapmak yanlış bence..Sonuçta güzellik göreceli bir kavram. Ki Allah vergisi olan bir şey hakkında övünmekte, dövünmekte gereksiz anlamsız..Uzun da güzel olan var kısa da güzel olan var..Ama bişi sormak istiyorum 168 boy minyon mu uzun mu sayılır?

Son düzenleme:
minyon kızlar yaşlanmıyor onu biliyorum

170-57 - ela gözlü beyaz tenli kahve saçlı sıradan türk kadınıyım :d

ewet

canım cogu yerde kullanıyorum atasözü sonuçta gülüp geçiyoruz buna bukadar takılanlar olduguna göre baya boy takıntısı olanlar var
ben kısa değilim yazdıklarını üstüme alınmadım. senin tabirinle 'boy takıntım yok' ama burda buna kırılacak arkadaşlar olabilir... hoş değil bunlar...

Bayan nasıl olmalı diye bisey mi var ? Bicok kadin burda kendi fizigini tarif eder zayif olan "kadın dedigin ince zarif olur" der
Sisman olan"kadin dedin azcik ele gelir ne o oyle"der gibi mesela oyuzden su kadın dediginle .. baslayan seylere uyuz olurum biri oburune deve der o uburu oburune bastibacak .. hayır sen kisaysan burda %70i uzun olur dese kopruden mi atlayacaksın boyunu mu uzaticaksin ? O nasil olacaksa gereksiz bi konu

aynen canım katılıyorum zaten konunun adına bakarmısın minyok kısa kız mı demiş minyon iyi bi laf ama sonrası iri uzun kız mı niye iri denmiş kasıtlı bence zayıf uzun boylu mu diyebilirdi arkadaş

aynen canım katılıyorum zaten konunun adına bakarmısın minyok kısa kız mı demiş minyon iyi bi laf ama sonrası iri uzun kız mı niye iri denmiş kasıtlı bence zayıf uzun boylu mu diyebilirdi arkadaş

öyle düşünerek yazmamıştım yanlş anlaşıldıysm özür dilerim sadece merak ettim hangi vücut tipi ilgi görüyor diye

Fahriye evcen çok uzun ve iri bir kız değil ki minyonda değil ortada kalmış ama olması gereken gibi

Her kadın kendince güzeli vardır. Her kadın tipinin bir beğeneni vardır. Uzun, kısa; esmer, sarışın; atletik, balık etli...

Erkeklerin tamamını bilemeyeceğim ama akıllı erkekler kendileri gibi akıllı, hayata sığ bakmayan kadınları severler. Diğer kadınlarla ''Ben daha güzelim taam mııı!'' diye yarışa girmeyenleri mesela. Ya da tüm hayatını ''Erkeklere kendimi nasıl beğendiririm?'' diye geçirmeyenleri mesela.

Tipi mipi boş verin de umarım karakter sahibi tüm kadınlar kendi gibi karakter sahibi erkeklere denk gelir. Hayatlarında bir erkek istiyorlarsa tabii. Yoksa kadın erkeksiz de çok güzeldir.

ben dişiliği doğuştan gelen bir şey olarak görüyorum.
Uzun iri olup çekici olmayan kadınlarda var,minyon olup çekici olmayanda.
Boyum ve yapım gereği bende minyonum 158 boy :) kendimi uzun istemezdim zevkine arada topuklu giyiyom en az 15 cm giyiyorum zaten baya uzuyorum o yeterli minyon kadınları ayrı beğenirim kim kardashian ve shakira mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…