bende size katılıyorum yaradılış ve genetik ile alakalı bir durum, önemli olan ideal kiloda olup sporla vücudu sekillendirmek ve en önemlisi hareketlerin kibarlığı,narinlik :)
hayırdır hanımlar öyle olan biri canınızı yaktı galiba, çok dertli gördüm sizi. Geçmiş olsun
kısa boy, uzun boy değil mesele işte hanım efendi olmakta bence, şu üslupta olduktan sonra ne olursan ol yani
bence kısa ya da uzun fark etmez önce beyni olmalı bir insanın ki birilerine laf atarken ben ne diyorum diye düşünmeli sonra konuşmalı
katılıyorum
boy,yüz gibi özellikler genetikle bize gelenlerdir.ayağımız,kolumuz tutuyorsa,yürüyebiliyorsak bunların hepsine şükretmeliyiz
değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabul etmeli,değiştirebileceklerimizi (kilo fizik,davranışlarımız) olabildiğince güzelleştirmeliyiz
en güzel kadın davranışı güzel olandır.nazik kibar ahlaklı olandır,böyle kadın tadından yenmez.bakımlı kadın da en güzel kadındır..
çocukken,hatta bebekken nefsimizin tüm istediklerini yapmak isteriz.tatlı yemek isteriz,dokunmamamız gereken bir şey varsa ona dokunuruz.diğer çocuklara karsı acımasızıstır,kiloları boyu, fiziksel ve her türlü özellikleriyle dalga geceriz.bencil ve empatiden yoksunuzdur.zamanla zekamız,duygusal zekamız ilerler,empati yaparız,merhametli,anlayıslı ve paylaşımcı oluruz.şimdi böyle minyon şöyledir,uzun böyledir diyerek insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçenler size soruyorum,duygusal zekanız kaç yaşında..
değişim merkezden başlar,hatanızı farkedip,iç muhasebeden geçirdikten sonra,doğruyu bulacağınıza eminim
zalim olmayın...
kim ne yaparsa kendine yapar