sizce,kısa boy mu yoksa uzun boy mu ?

Bence minyonun da uzununda havası farklı ama kısa boylu ( 145-163 arası) hanımlar pek öyle havalı olmuyor cici sevimli oluyor uzun hanımlar havası tavrı vücudu daha bir faklı oluyor.

165 bir insan gerçekten 165 ise kısa değil bence hele ki türkiye standartlarına göre bir topuklu giyse 170 leri geçer manken gibi olur . ama insanlar boyu konusunda atıyor nedende mesela 155 olan 165 im diyor

hadi diyelim 180 sin ne olur ki Allahın verdiği ile övünmek ,insanın sonradan değişemeyeceği nitelikler ile dalga geçmek çok acımasızca.

hiç duymadın galiba bu ata sözünü
bak bu atasözünü sen söylersen biride kalkıp uzun boylular için kullanılan o kötü . atasözlerni söyler. atasözleri bir şeyi kötülemek içinde söylenmektedir.
bunu yapmaya devam edilirse gerçekten kiblerim bu mesajları.dün kiblemedim ama devam edilirse olacağı bu

Son düzenleme:
hiç duymadın galiba bu ata sözünü

atasözlerinin hepsi heryerde kullanılacağı ve atalardan geldiği için doğru olduğu anlamına gelmez
ki

Kızını dövmeyen dizini döver
İti an çomağı hazırla

Daha saymama gerek yok sanırım
eğer bunları da günlük hayatında uyguluyorsan tabi bilemem

uzunlar için de atasözleri var
deve de de boy var ama eşeğin arkasından gider vs
şimdi bunu burda söylesek uzun boylu arkadaşlara hakaret etmek olmaz mı ?
tabi siz insanları rencide etmekten haz duyacak kadar atasözlerini seviyorsanız sözüm olamaz.
iyi günler

Her boyun kendine göre güzelligi var.
Ablam minyon 158 159 civar kardeşim 165 ben 177. Herkeste halinden memnun her boyun kendine gore güzelligi var. Önemli olan kişinin kendine olan güveni alımı. Giyime dikkat ettikten sonra boy ne avantaj ne dezavantaj olur.

ewet

canım cogu yerde kullanıyorum atasözü sonuçta gülüp geçiyoruz buna bukadar takılanlar olduguna göre baya boy takıntısı olanlar var

ewet

canım cogu yerde kullanıyorum atasözü sonuçta gülüp geçiyoruz buna bukadar takılanlar olduguna göre baya boy takıntısı olanlar var
şimdi arkadaşın dediği uzunlar için olan o develi atasözüde hoş değil,sizinkide hoş değil. takılan olacaktır. dememek varken neden diyelim kıralım birbirimizi

atasözü seven var sevmeyen var doğru o arkada cok takıyor demekki o yuzden saldırışa geçmiş bence bu konu çirkefleşir kısa olanlar uzunlara ,uzun olanlar kısalara laf atar

görsel olarak evet uzun boylu bayanlar güzel görünüyor tv,filmlerde..ama realde hiç o kadar hoş görmüyor hele birde kilolu ise allah allahh..salon salamonje resmen
aynen ben de katılıyorum
uzun da kısa da olsa kadın dediğin narin zayıf olmalı
uzun iri olursa,erkek gibi oluyorlar
kısa şişman olursa maki gibi duruyor
ne olursan ol ince zarif ol :)

bende size katılıyorum yaradılış ve genetik ile alakalı bir durum, önemli olan ideal kiloda olup sporla vücudu sekillendirmek ve en önemlisi hareketlerin kibarlığı,narinlik :)

bence kısa ya da uzun fark etmez önce beyni olmalı bir insanın ki birilerine laf atarken ben ne diyorum diye düşünmeli sonra konuşmalı
katılıyorum
boy,yüz gibi özellikler genetikle bize gelenlerdir.ayağımız,kolumuz tutuyorsa,yürüyebiliyorsak bunların hepsine şükretmeliyiz
değiştiremeyeceğimiz şeyleri kabul etmeli,değiştirebileceklerimizi (kilo fizik,davranışlarımız) olabildiğince güzelleştirmeliyiz
en güzel kadın davranışı güzel olandır.nazik kibar ahlaklı olandır,böyle kadın tadından yenmez.bakımlı kadın da en güzel kadındır..
çocukken,hatta bebekken nefsimizin tüm istediklerini yapmak isteriz.tatlı yemek isteriz,dokunmamamız gereken bir şey varsa ona dokunuruz.diğer çocuklara karsı acımasızıstır,kiloları boyu, fiziksel ve her türlü özellikleriyle dalga geceriz.bencil ve empatiden yoksunuzdur.zamanla zekamız,duygusal zekamız ilerler,empati yaparız,merhametli,anlayıslı ve paylaşımcı oluruz.şimdi böyle minyon şöyledir,uzun böyledir diyerek insanların fiziksel özellikleriyle dalga geçenler size soruyorum,duygusal zekanız kaç yaşında..
değişim merkezden başlar,hatanızı farkedip,iç muhasebeden geçirdikten sonra,doğruyu bulacağınıza eminim
zalim olmayın...
kim ne yaparsa kendine yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…