TÜP BEBEKTE UZUN PROTOKOL

Merhaba arkadaşlar 2. Opumu oldum uzun protokol de. Yalnız 11 gün oldıgu halde hala adetim gelmedi. Uzun protokol de eşit büyüsün diye gonapeptyl verdiler ya Uzun süre acaba aynı anda büyüyen bütün yumurtalar ı aldılar damı adet gelmiyor.biliyorum biraz komik ama aklıma bişey de gelmiyor çare arıyorum açıkçası. İlknopuda 5. Gün gelmişti normal protokol dü. Sizlerin kaçıncı günde geldi Uzun protokol den kaynaklı olabilir mi
Opudan sonra 2 haftayı bulanda varmış 5 günde oldanda 2 günde olanda o yüzden bilemiyorum hiç ben . Ama şu mantıkta bakabiliriz, Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor sağlıklı vücutta . Normal işleyiş gibi düşünürsek her an adet olabilirsiniz. Endişe etmeyin stres geciktiriyor benimde bu gonapepty muhabbetine çok gecikti çok stres oldum daha bugün regli oldum 15 günde yani 15. Gonapepty de

Opudan sonra 2 haftayı bulanda varmış 5 günde oldanda 2 günde olanda o yüzden bilemiyorum hiç ben . Ama şu mantıkta bakabiliriz, Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunuyor sağlıklı vücutta . Normal işleyiş gibi düşünürsek her an adet olabilirsiniz. Endişe etmeyin stres geciktiriyor benimde bu gonapepty muhabbetine çok gecikti çok stres oldum daha bugün regli oldum 15 günde yani 15. Gonapepty de
Teşekkür ederim cnm cvp için. O kadar çok hormon aldık ki vücutta şaştı ne yapacağını biliyorum. Ams insan herşey yolunda olmasını istiyor tedirginnoluyor ters bişey olduğunda

Biz henüz opu olmadık biz daha bugün adet olduk ikimizde ve tüp bebek iğnelerine başladık. Ama bizimde adetimiz gecikti geç olduk . Opudan sonra gecikir mi bilmiyorum henüz o aşamada değiliz siz ilk kaçıncı iğnede adet oldunuz ? Tüp bebek iğnelerine başlamadan önce kaçıncı gonapepty de adet oldunuz yani
Benim adetim hiç gecikmedi gününde gelmişti cnm öyle hatırlıyorum. Hemen diğer iğnelere başlamıştım. Benim opudan sonra gecikti sadece.

Benim adetim hiç gecikmedi gününde gelmişti cnm öyle hatırlıyorum. Hemen diğer iğnelere başlamıştım. Benim opudan sonra gecikti sadece.
Endişe etme bugün yarın gelecektir . Doktorun bir adet daha mı bekleyecek yoksa bu reglini olduktan sonra turansfer hazırlığına başlayacak mı ?

Endişe etme bugün yarın gelecektir . Doktorun bir adet daha mı bekleyecek yoksa bu reglini olduktan sonra turansfer hazırlığına başlayacak mı ?
1 adet daha bekleyeceğiz cnm çünlü6ilk adet bitince polip varmış bende onu alacağız dedi doktor bebeğin tutulmasını etkiliyormuş. Bu polip te 1 ay içinde oluştınasıl olduysa artık önceden yoktu. Önceki muayene de var dememişti doktor 3. De dedi . İlaçlar ağır yapmış olabilir dedi

1 adet daha bekleyeceğiz cnm çünlü6ilk adet bitince polip varmış bende onu alacağız dedi doktor bebeğin tutulmasını etkiliyormuş. Bu polip te 1 ay içinde oluştınasıl olduysa artık önceden yoktu. Önceki muayene de var dememişti doktor 3. De dedi . İlaçlar ağır yapmış olabilir dedi
Hadi ya çok geçmiş olsun hepimizin süreci bam başka ilerliyor cidden. Hikayemizin sonu güzel bitsin en kısa zamanda 🌸

Hadi ya çok geçmiş olsun hepimizin süreci bam başka ilerliyor cidden. Hikayemizin sonu güzel bitsin en kısa zamanda 🌸
Sağol cnm benim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımın hikayesi mutlu bitsin inşallah cnm bizi ancak bizler anlayabiliriz. Sen hangi süreçtesin şuan cnm

Sağol cnm benim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımın hikayesi mutlu bitsin inşallah cnm bizi ancak bizler anlayabiliriz. Sen hangi süreçtesin şuan cnm
Ben bugün regli oldum 14 tane gonapepty yaptıktan sonra 🥹 tüp bebek iğnelerine başladık yani yarım doz gonapepty ve gonalf verdi doktor. İlk dozumu yapmış bulunmaktayım. Senin kaç yumurta toplandı kaç embriyo oluştu kaçı 5. Gün oldu acaba. Bide sana neden uzun protokol uygulanmıştı?

Aaa biz sizinle konuşmuştuk hatırladım tek embriyo vardı en son 3. Gün arayacaklar diyordunuz. O embriyo o zaman 5. Güne ulaştı altın embriyo mu olduuuu transfer beklediğinize göre oleyyyyy ✨✨✨

X