Uzun iliskimin 6 ayda nisanlanip bir gece öncesinde benimle buluşması

4,5 yıllık bir ilişkim vardı evet harika bir ilişki değildi çok kavga ederdik ve ayrıl barislar yaşardık ama herşeye rağmen onu seviyordum ve onunda beni sevdiğini düşünüyordum sanırım iyi oynuyormuş benimle evlilik planları kurardi kendisi ama 6 ay önce normal sayılabilecek bir kavga yüzünden ayrıldık sık kavga ederdik tekrar barisiriz diye düşündüm ama bu sefer ara uzadı bende çok kavga ediyoruz belki unuturum hayirlksi budur diye düşünüyordum en son dayanamadım ve mesaj atıp görüşmek istediğimi söyledim bana konum attı konuma gittim bu ev kimin dedigimde benim evim artık burda yaşıyorum dedi normalde ailesiyle yaşıyor ona buraya barışmak için değil sadece konuşmak için geldim dedim biraz alkolluydu oturduk sohbet ettik bana sarılıp ağlayarak beni cok sevdiğini özlediğini üzmek istemediğini vs söyledi ben artık kalkmam gerek arkadaşlarim bekliyo deyince bende geleyim seninle gitme vs dedi arkadaşlarım bı süre önce onu bı kızla görmüş onu sordum sen bana hep benden başkası seni çekmez sen çok sorunlusun başkası semi çekiyorsa git onla ol dediğin için sen ittin buna vs dedi ben inanmak istemedim tamam o zman kıza mesaj at bu yüzden olduğunu ve beni sevdiğini söyle dedim hayır vsm diye geveleyince bı sıkıntı olduğunu anladım evden çıkıp kıza instagramdan yazıp sonrdum kız numarsini verdi aradım nerdesin dedi evi tarif ettim kız bana dediki orasi benim evim biz yarın nisanlaniyor uz hayatımın şokunu yaşadım 4,5 yıllık sevgilim 6 ayda benle kurduğu hayalleri başkasıyla yaşıyor ona mı üzüleyim bana yaptığına mi bilemedim son içinde tekrar dönüp kapıyı çaldım bağırdım neden yaptın diye kapıyı açmadı orda ağlayarak deli gibi kapıyı yumruklamama rağmen git burdan sen buraya gelmeden biliyormussun zaten nisanlanacagimi bozmak için geldin dedi günlerdir bişey yemeden ağlıyorum ve kendime kiziyorum çünkü bu kadar olaya rağmen hala onun başkasıyla olmasını bile kabul edemiyorum hem bu hem düştüğüm durum sizce ne düşünmeliyim ve aklımda binlerce sorudan en ağır olanı 4 yılda veremedigim ne vardı 6 ay da başkasında bulduğun son konuşmalarımıza bakıyorum seninle aynı yaşayacağımız günün hayalini kuruyorum diyen erkek nasıl bana bu durumu yaşatır ve kız ona inanıp beni tekrar arayıp bana dünyanın kufurunu etti ben onu takip ederek bulmuşum evi öyle dedi oysa kıza evinin içindeki herşeyi tarif ettim lavabosunu bile ama o ona inanmayı seçti
Kız tabikide nişanlısına inanacaktı çünkü onu seviyor seni gözünde eski sevgilisi takıntılı ilişkimizi bozmak istiyor gibisinden görmüş kadınlar nedense asla hemcinsinin lafına inanmıyorlar neden böyle bir şeyde yalan söylesinler ki ? diye düşünmüyorlar. Zamanında bende bu duruma düşmüştüm hayattaki en büyük pişmanlığım o kadını uyarmaktı... Zamanla unutacaksın sakın hırs yapma neden o neden ben değil diye düşünme karşımdaki karektersiz insanmış onu seçmiş birbirlerine layıklar de geç.

X