- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 34
erkekler manken gibi istiyo acık
bastı bacak olmaktan cok cok ıyıdır
atalarımız ne demiş totosu yere yakın olandan ko
hıc göremedık mınyonlarun caresını:)))
AMA SIZ ÇIKARTINCA YINE KISALIYORSUNUZ AMA BIZ OLDUGUMUZ GIBI KALIYORUZ :)
buna bukadar takılanlar olduguna göre baya boy takıntısı olanlar var
dans ederken kaybolur onlar göremezsin
sen önce konuyu yorumla bizi yorumlayacağına, konunun acılısına bak bi asıl konu sahibi laf atmıs uzun iri mi diyeIyyyy ne kadar saygisizca yorumlar.
Asıl takintisi olanlar bu yorumlari yazanlar.
Sanki uzun ya da kisa olmayi kendimiz seciyoruz. Allah vergisi bu. onemli olan zeka yaşı bu konuda acik ve net belli olmus. Allah akil fikir versin.
insan yazdığına dikkat eder biraz.
sen önce konuyu yorumla bizi yorumlayacağına, konunun acılısına bak bi asıl konu sahibi laf atmıs uzun iri mi diye
beğenmiyorsan niye burdasın acaba cok merak ettimZaten konu sizin bu sacma yorumlarinizdan ibaret.
bdv dışında konu kapatmak yasak. ama konu başlığını isterseniz değiştirebilirim. böylece tepki almazKimsenin fizik yapisini sormadim veya alaylamadim sadece nasıl begeniyorsunuz bu kadar çok sıkıldm bu konu nasil kapatiliyor
dans ederken kaybolur onlar göremezsin
Ah canım , herkeste benimle polemik sırasında döncem sana bekleUzun boylu olmaktan baska meziyetiniz(!) yok sanırım?
Ah canım , herkeste benimle polemik sırasında döncem sana bekle
beğenmiyorsan niye burdasın acaba cok merak ettim
Ah canım , herkeste benimle polemik sırasında döncem sana bekle
üstüne alınmadığın belli oluyor cevap yazdığından
başlarda normal olan üslubunuzu neden bozdunuz ki... tamam uzunsunuz ki ben de öyleyim hatta sizden daha uzunum. ama ne kadar saçma sapan şeyler konuşmuşsunuz. hata yaptım özür dilerim demeniz gerekirdi. bu boyu size nasıl ALLAH verdiyse almasını da bilir. kimsenin ahını almayın burada. ya da evladınızda falan görürsünüz. hiç mi düşünmüyorsunuz bunları....dans ederken kaybolur onlar göremezsin