- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
görsel olarak evet uzun boylu bayanlar güzel görünüyor tv,filmlerde..ama realde hiç o kadar hoş görmüyor hele birde kilolu ise allah allahh..salon salamonje resmen
uzun boylu olması daha ıyı ama bn erkek olsam mınyon cıtı pıtı bır kız tercıhım olurdu
hıc göremedık mınyonlarun caresını:)))1.68 boy 53 kiloyum erkek arkadaşımda kilo al diyor millet zayıfla der benimki al diyorbende minyonum . bence minyonun çaresi varda uzunun yok
hıc göremedık mınyonlarun caresını:)))
BIZDE OLMADAN DENGELIYORUZ :)) AMA SIZ ÇIKARTINCA YINE KISALIYORSUNUZ AMA BIZ OLDUGUMUZ GIBI KALIYORUZ :)kız topuklularımız var işte
KATILIYORUMuzun boylu ama cok uzun degil bide kiloda boyuyla orantılı kadın hani baktıgında ne fazlası olcak ne eksigi hafif balık etlide olabilerr
BIZDE OLMADAN DENGELIYORUZ :)) AMA SIZ ÇIKARTINCA YINE KISALIYORSUNUZ AMA BIZ OLDUGUMUZ GIBI KALIYORUZ :)
Benimde anlamadığım bu uzun boylulardaki havaSanki kendi başarısı uzun olmak Tamamen yaradılıştan kaynaklanan bir özellik için bukadar uçmak birde üstüne kısa boylu şöyle kötü oluyo uzun olmak böyle iyi oluyo diye övünmek falan nedir yani. Komik Her neyse konuya cevabımda vücut yapısıyla alakalı olarak değişiyor bence. Kısa boylularda da uzun boylularda da eğer narin bir görünüş varsa ve hantal durmuyorsa begeniyorum ben.
bende size katılıyorum yaradılış ve genetik ile alakalı bir durum, önemli olan ideal kiloda olup sporla vücudu sekillendirmek ve en önemlisi hareketlerin kibarlığı,narinlik :)Benimde anlamadığım bu uzun boylulardaki havaSanki kendi başarısı uzun olmak Tamamen yaradılıştan kaynaklanan bir özellik için bukadar uçmak birde üstüne kısa boylu şöyle kötü oluyo uzun olmak böyle iyi oluyo diye övünmek falan nedir yani. Komik Her neyse konuya cevabımda vücut yapısıyla alakalı olarak değişiyor bence. Kısa boylularda da uzun boylularda da eğer narin bir görünüş varsa ve hantal durmuyorsa begeniyorum ben.
bastı bacak olmaktan cok cok ıyıdır
atalarımız ne demiş totosu yere yakın olandan kork