Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizi çok merak ettim adriana lima gibi birşey misiniz ?hıc göremedık mınyonlarun caresını:)))
bak bu atasözünü sen söylersen biride kalkıp uzun boylular için kullanılan o kötü . atasözlerni söyler. atasözleri bir şeyi kötülemek içinde söylenmektedir.hiç duymadın galiba bu ata sözünü
hiç duymadın galiba bu ata sözünü
atasözlerinin hepsi heryerde kullanılacağı ve atalardan geldiği için doğru olduğu anlamına gelmez
ki
Kızını dövmeyen dizini döver
İti an çomağı hazırla
Daha saymama gerek yok sanırım
eğer bunları da günlük hayatında uyguluyorsan tabi bilemem
uzunlar için de atasözleri var
deve de de boy var ama eşeğin arkasından gider vs
şimdi bunu burda söylesek uzun boylu arkadaşlara hakaret etmek olmaz mı ?
tabi siz insanları rencide etmekten haz duyacak kadar atasözlerini seviyorsanız sözüm olamaz.
iyi günler
şimdi arkadaşın dediği uzunlar için olan o develi atasözüde hoş değil,sizinkide hoş değil. takılan olacaktır. dememek varken neden diyelim kıralım birbirimiziewet
canım cogu yerde kullanıyorum atasözü sonuçta gülüp geçiyoruz buna bukadar takılanlar olduguna göre baya boy takıntısı olanlar var
hiç gülceğim yoktubastı bacak olmaktan cok cok ıyıdır
al işte yine dalga geçmeli bir mesaj
hiç gülceğim yoktu
sen yapma arkadaşım o zaman neden yapıyorsunatasözü seven var sevmeyen var doğru o arkada cok takıyor demekki o yuzden saldırışa geçmiş bence bu konu çirkefleşir kısa olanlar uzunlara ,uzun olanlar kısalara laf atar
aynen ben de katılıyorumgörsel olarak evet uzun boylu bayanlar güzel görünüyor tv,filmlerde..ama realde hiç o kadar hoş görmüyor hele birde kilolu ise allah allahh..salon salamonje resmen
atasözü seven var sevmeyen var doğru o arkada cok takıyor demekki o yuzden saldırışa geçmiş bence bu konu çirkefleşir kısa olanlar uzunlara ,uzun olanlar kısalara laf atar
bende size katılıyorum yaradılış ve genetik ile alakalı bir durum, önemli olan ideal kiloda olup sporla vücudu sekillendirmek ve en önemlisi hareketlerin kibarlığı,narinlik :)
hayırdır hanımlar öyle olan biri canınızı yaktı galiba, çok dertli gördüm sizi. Geçmiş olsun
kısa boy, uzun boy değil mesele işte hanım efendi olmakta bence, şu üslupta olduktan sonra ne olursan ol yani
katılıyorumbence kısa ya da uzun fark etmez önce beyni olmalı bir insanın ki birilerine laf atarken ben ne diyorum diye düşünmeli sonra konuşmalı