sizce,kısa boy mu yoksa uzun boy mu ?

başlarda normal olan üslubunuzu neden bozdunuz ki... tamam uzunsunuz ki ben de öyleyim hatta sizden daha uzunum. ama ne kadar saçma sapan şeyler konuşmuşsunuz. hata yaptım özür dilerim demeniz gerekirdi. bu boyu size nasıl ALLAH verdiyse almasını da bilir. kimsenin ahını almayın burada. ya da evladınızda falan görürsünüz. hiç mi düşünmüyorsunuz bunları....
Benim üslubum kimseyi ilgilendirmez,herkes kendisine baksın ,hayırdır bugün beni mi seçtiniz 10 sayfalık topikte bi benmişim uzun boylu galiba neyse ben cevap yazdıkca uzayacak belli yarası olan gocunurmuş size iyi topikler

Benim üslubum kimseyi ilgilendirmez,herkes kendisine baksın ,hayırdır bugün beni mi seçtiniz 10 sayfalık topikte bi benmişim uzun boylu galiba neyse ben cevap yazdıkca uzayacak belli yarası olan gocunurmuş size iyi topikler
burada bir sürü insan yazı yazmış; ama evet sizi bulduk. çünkü değil bu topikte bu sitede bile sizin gibisini göremedik

bdv dışında konu kapatmak yasak. ama konu başlığını isterseniz değiştirebilirim. böylece tepki almaz
Evet evet konu başlığı sıradan bir şey olsun kimse yorum yazmasin çok morelim bozuldu ya konunun buralara gelebileceğini dusunmemistim

bence kadın çok uzun olmamalı çoğunun elleri ayakları çok büyük oluyor pek zarif durmuyor bence.Çok kısa da olmamalı o o zamanda hoş bir görüntü olmuyor.Bence 164-168 arası idealdir.

Kadin uzun boyludur ama fizik yoktur yüzü güzel değildir kisadir güzeldir fiziği de vardir . o zaman yine uzun boylu kadini mi tercih edecek erkekler ? Hic sanmiyorum. Her şey bakimda bitiyor ister uzun ol ister kisa ol. Scarlett Johannson gibi birçok dünyaca unlu güzel kadin var. Uzun boyluyum diyen birinin ben Scarletten
güzelim demesi de saçma olur güzellik boyda değil

X