- 9 Haziran 2014
- 1.153
- 1.693
- 32
Benim üslubum kimseyi ilgilendirmez,herkes kendisine baksın ,hayırdır bugün beni mi seçtiniz 10 sayfalık topikte bi benmişim uzun boylu galiba neyse ben cevap yazdıkca uzayacak belli yarası olan gocunurmuş size iyi topiklerbaşlarda normal olan üslubunuzu neden bozdunuz ki... tamam uzunsunuz ki ben de öyleyim hatta sizden daha uzunum. ama ne kadar saçma sapan şeyler konuşmuşsunuz. hata yaptım özür dilerim demeniz gerekirdi. bu boyu size nasıl ALLAH verdiyse almasını da bilir. kimsenin ahını almayın burada. ya da evladınızda falan görürsünüz. hiç mi düşünmüyorsunuz bunları....
burada bir sürü insan yazı yazmış; ama evet sizi bulduk. çünkü değil bu topikte bu sitede bile sizin gibisini göremedikBenim üslubum kimseyi ilgilendirmez,herkes kendisine baksın ,hayırdır bugün beni mi seçtiniz 10 sayfalık topikte bi benmişim uzun boylu galiba neyse ben cevap yazdıkca uzayacak belli yarası olan gocunurmuş size iyi topikler
Evet evet konu başlığı sıradan bir şey olsun kimse yorum yazmasin çok morelim bozuldu ya konunun buralara gelebileceğini dusunmemistimbdv dışında konu kapatmak yasak. ama konu başlığını isterseniz değiştirebilirim. böylece tepki almaz
tamam bir düşüneyim o zamanEvet evet konu başlığı sıradan bir şey olsun kimse yorum yazmasin çok morelim bozuldu ya konunun buralara gelebileceğini dusunmemistim
Çok çok tesekkur ederimmtamam bir düşüneyim o zaman
RİCA EDERİM..Çok çok tesekkur ederimm
Super olduRİCA EDERİM..
umarım olmuştur. bu aklıma geldi başlık olarak.
üstüme alındığım için değil, üslubun hoş olmadığı için cvp yazdım...üstüne alınmadığın belli oluyor cevap yazdığından
üslubum beni ilgilendirir, herkesin konusma tarzı ayrıdır.üstüme alındığım için değil, üslubun hoş olmadığı için cvp yazdım...
eğer insanları rahatsız ediyorsa, sadece sizi ilgilendirmez...üslubum beni ilgilendirir, herkesin konusma tarzı ayrıdır.
bu benim yorumum kimseyi ilgilendirmez ,begenmiyorsan görmezden gel polemik yaratmaeğer insanları rahatsız ediyorsa, sadece sizi ilgilendirmez...