sizce,kısa boy mu yoksa uzun boy mu ?

erkekler manken gibi istiyo acık

bastı bacak olmaktan cok cok ıyıdır:KK66:

atalarımız ne demiş totosu yere yakın olandan ko

hıc göremedık mınyonlarun caresını:)))

AMA SIZ ÇIKARTINCA YINE KISALIYORSUNUZ AMA BIZ OLDUGUMUZ GIBI KALIYORUZ :)

buna bukadar takılanlar olduguna göre baya boy takıntısı olanlar var

dans ederken kaybolur onlar göremezsin :KK48:

Iyyyy ne kadar saygisizca yorumlar.
Asıl takintisi olanlar bu yorumlari yazanlar.
Sanki uzun ya da kisa olmayi kendimiz seciyoruz. Allah vergisi bu. onemli olan zeka yaşı bu konuda acik ve net belli olmus. Allah akil fikir versin.
insan yazdığına dikkat eder biraz.

Iyyyy ne kadar saygisizca yorumlar.
Asıl takintisi olanlar bu yorumlari yazanlar.
Sanki uzun ya da kisa olmayi kendimiz seciyoruz. Allah vergisi bu. onemli olan zeka yaşı bu konuda acik ve net belli olmus. Allah akil fikir versin.
insan yazdığına dikkat eder biraz.
sen önce konuyu yorumla bizi yorumlayacağına, konunun acılısına bak bi asıl konu sahibi laf atmıs uzun iri mi diye :KK11:

Başlığı ve yorumları görünce kahkaha attım resmen. Ne trajikomik bir hal bu böyle.

Övünmek çok aşağıya düşüren bir durum benim gözümde HELE ki senin olmayan , sonradan kazanmadığın herşey için daha da rahatsız edici bir hal alıyor..

Not: Kısa boylu değilim, minyon değilim ; tepki verenler kendini belli ediyor diyenlere cevabım.

Arkadaşlar cidden ben konu başlığını yanlış kotmusum demek istediğim kısa iri uzun minyon buydu hani kisacik irilerde var uzun boylu minyonda var nasıl begeniyorsun mesela ben uzun minyon seviyorum bunu kast ettim

Yoksa kendimde orta boylu ama iri yapiliyim kimseye birşey demek istemedim sadece nasıl begeniliyo genel olarak onu tespit etmek istedim niye boyle oldu anlamadim

Kimsenin fizik yapisini sormadim veya alaylamadim sadece nasıl begeniyorsunuz bu kadar çok sıkıldm bu konu nasil kapatiliyor

Şuna bir dur deseniz, herkes kendi halinden memnun, kısa-uzun, zayıf-kilolu alaycılığını bırakın artık.

Kadin güzelse güzeldir, boy cok da önemli degil. Zarif olduktan sonra fizik her daim güzeldir benim icin. Zevkler cok farkli ama bu soruyu sorarsak. Kimisi uzuna güzel der kimisi kisaya. Misal esim kisayim diye beni cekici bulur. Kendi 1 80 küsür ama ben yaninda 158 minyon kücük kadin gibi dururum. Bazi tanidiklarim da illa uzun boy sever. Zevk meselesi. Ama kadin dedigin zaten güzel bir varlik neticesinde. Estetik olmak bizim isimiz bence. Özen gösterelim yeter :KK15:

üstüne alınmadığın belli oluyor cevap yazdığından

dans ederken kaybolur onlar göremezsin :KK48:
başlarda normal olan üslubunuzu neden bozdunuz ki... tamam uzunsunuz ki ben de öyleyim hatta sizden daha uzunum. ama ne kadar saçma sapan şeyler konuşmuşsunuz. hata yaptım özür dilerim demeniz gerekirdi. bu boyu size nasıl ALLAH verdiyse almasını da bilir. kimsenin ahını almayın burada. ya da evladınızda falan görürsünüz. hiç mi düşünmüyorsunuz bunları....

X