- 17 Temmuz 2024
- 305
- 83
- 29
Sen nerede tedavi görüyorsunAy aynen bende şuan aynı durumdayım ahshshsh 2 yıl adet olmamak istedim şimdi adet olmak istiyorum çok amin yarabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nerede tedavi görüyorsunAy aynen bende şuan aynı durumdayım ahshshsh 2 yıl adet olmamak istedim şimdi adet olmak istiyorum çok amin yarabbim
Bende çok memnun oldum bacım isim vermek istemiyom kimse bilmiyor bide adımı yazmayayım ben olur mu bide ortaya falan çıkar bayıl feriha olurum snnshshshdBende 29 adım İlknur çok memnun oldum yol arkadaşım
PüüüüBende çok memnun oldum bacım isim vermek istemiyom kimse bilmiyor bide adımı yazmayayım ben olur mu bide ortaya falan çıkar bayıl feriha olurum snnshshshd
Regli oldun muBende çok memnun oldum bacım isim vermek istemiyom kimse bilmiyor bide adımı yazmayayım ben olur mu bide ortaya falan çıkar bayıl feriha olurum snnshshshd
Ya hala olamadım da az önce doktor mesaj atmış adet görmedim mi daha diye bakalım cevap bekliyorumRegli oldun mu
Sen oldun muuRegli oldun mu
Hayır olmadım dün sorduğumda olana kadar iğne devam dediler bana .Sen oldun muu
Banada öyle dedi bide iğneden dolayı normal adet kanaması değilde leke şeklinde adet olacaksın dedi normal adet bekleme yani dedi seninde aklında bulunsun lekeyi gör 2. Günü gel dediHayır olmadım dün sorduğumda olana kadar iğne devam dediler bana .
Olamama stresimiz bitti bide rahatlayamayacağız yani. Bana hiç demediler öyle . Of bugün baş ağrım var zaten neredeyse iğneyi bırakcam sabrım sınanıyor gibi hissetmeye başladım . Sürekli kendime dayandın dayandın az kaldı diye hatırlatıyorumBanada öyle dedi bide iğneden dolayı normal adet kanaması değilde leke şeklinde adet olacaksın dedi normal adet bekleme yani dedi seninde aklında bulunsun lekeyi gör 2. Günü gel dedi
Başın falan ağrıyorsa adet belirtisi olabilir bak benim başım ağrıyınca adet oluyorum ben çünkü sakın bırakma çıktık bi yola artık doktorlara bağlıyız bizlik bi şey yokOlamama stresimiz bitti bide rahatlayamayacağız yani. Bana hiç demediler öyle . Of bugün baş ağrım var zaten neredeyse iğneyi bırakcam sabrım sınanıyor gibi hissetmeye başladım . Sürekli kendime dayandın dayandın az kaldı diye hatırlatıyorum
Hayır çok uyumaktan oldu bence snnsjsjsn ben Perşembe bekliyorum adetiBaşın falan ağrıyorsa adet belirtisi olabilir bak benim başım ağrıyınca adet oluyorum ben çünkü sakın bırakma çıktık bi yola artık doktorlara bağlıyız bizlik bi şey yok
Benim doktorda perşembeye kadar adet olmazsan perşembe gel dedii az önde görüştük bakalım ne olacakHayır çok uyumaktan oldu bence snnsjsjsn ben Perşembe bekliyorum adeti
Valla bende merak içindeyim ne olacak bu halimiz.Benim doktorda perşembeye kadar adet olmazsan perşembe gel dedii az önde görüştük bakalım ne olacak
Merhaba bende Bursa'da yaşıyorum bursadaki çoğu eczaneyi aramisimdir yoktu bı eczaci çevre illere bak Bursa'da yok deyince bende karacabeydeki eczaleri aradım çok şükür orda buldum sizde isterseniz Karacabey Yenişehir Balıkesir gibi eczaneleri arayablrsiniz bulursanız sizin adiniza ayırtın gidin alın biz öyle yaptık inşallah bulursunuz yakızlar konudan bağımsız birşey soracağım hepiniz pozitif sonuçlar alısınız hayırlısıyla inşAllah ben Bursada yaşıyorum yumurta takibi yaptırıyorum bu ay aramadığım yer kalmadı ovitrelle iğne bulamadım sizler nerelerden buldunuz bana yardımcı olurmusunuz en azından bi dahaki ay için bulmam lazım aramadığım eczane kalmadı inanın şehir dışı bile aradım ama yok yok
canım çok teşekkür ederim ama çevre ilçelerin hepsini aradım karacabeyde aradım ama yok ben Sakarya’dan buldum bi arkadaşımın sayesinde Allah razı olsun ondan bugün elime geçti çok şükür bu ay kullanamadım ama bi dahaki aya nasipseMerhaba bende Bursa'da yaşıyorum bursadaki çoğu eczaneyi aramisimdir yoktu bı eczaci çevre illere bak Bursa'da yok deyince bende karacabeydeki eczaleri aradım çok şükür orda buldum sizde isterseniz Karacabey Yenişehir Balıkesir gibi eczaneleri arayablrsiniz bulursanız sizin adiniza ayırtın gidin alın biz öyle yaptık inşallah bulursunuz ya
Hakkınızda hayilrisi olsun bulmuş olmanıza sevindim gerçekten ne kadar zor bi süreç olduğunu iğneyi ararken anladım psikolojik olarak çok zor yıpratıcıcanım çok teşekkür ederim ama çevre ilçelerin hepsini aradım karacabeyde aradım ama yok ben Sakarya’dan buldum bi arkadaşımın sayesinde Allah razı olsun ondan bugün elime geçti çok şükür bu ay kullanamadım ama bi dahaki aya nasipse
Doktorun ne söyleyecek benimle paylaş lütfen. Benim bu sabah ağrım arttı ama hala regli olmadım 13. Gündeyim iğnenin.Benim doktorda perşembeye kadar adet olmazsan perşembe gel dedii az önde görüştük bakalım ne olacak
Canım şimdi geliyorum doktordan alttan baktı içerde kan birikmiş bugün yarın adet olursun dedi ve bu iğneyi olurken kis oluşmazmış ama benim oluşmuş o kusmalar ağrılar bundan dolayı olmuş bugün iğneyi vurma cuma cumartesi pazar vur pazartesi haberleşelim dedi adet olursan bu sırada pazartesiden önce tekrar yine bana mesaj at dediDoktorun ne söyleyecek benimle paylaş lütfen. Benim bu sabah ağrım arttı ama hala regli olmadım 13. Gündeyim iğnenin.
Ya ben bugün kesin olacam gözüyle baktım bıçak kesiği gibi ağrılar giriyor kasıklarıma . Bende de mi kist oluştu acaba bende de kemik ağrısı kusma kasık ağrısı var hele mide ağrısı en kötüsü akşama doğru başlayan. Reçetesinde evet kist oluşmaz mevcut kistleri yok etmek için kullanıldığı yazıyordu bende görmüştüm. Hayırlısı olsun ne diyeyim bende yazayım bi doktoruma .Canım şimdi geliyorum doktordan alttan baktı içerde kan birikmiş bugün yarın adet olursun dedi ve bu iğneyi olurken kis oluşmazmış ama benim oluşmuş o kusmalar ağrılar bundan dolayı olmuş bugün iğneyi vurma cuma cumartesi pazar vur pazartesi haberleşelim dedi adet olursan bu sırada pazartesiden önce tekrar yine bana mesaj at dedi
Yaz yazda bi bakaın oda olmadı garip bişey moralim bozuldu vallahi olmayacak şey nasıl oluşuyor falan bakalım bi adet olabilsek önümüze bakalım bunalttı iyice bu olayYa ben bugün kesin olacam gözüyle baktım bıçak kesiği gibi ağrılar giriyor kasıklarıma . Bende de mi kist oluştu acaba bende de kemik ağrısı kusma kasık ağrısı var hele mide ağrısı en kötüsü akşama doğru başlayan. Reçetesinde evet kist oluşmaz mevcut kistleri yok etmek için kullanıldığı yazıyordu bende görmüştüm. Hayırlısı olsun ne diyeyim bende yazayım bi doktoruma .