seri cinayet işleyesim geliyor bazen...
seni TEBRİK EDİYORUM
tek kelimeyle harikasın süpersin akıllısın gururlusun güçlüsün bu şekilde devam et aldıgın kararlar cok mantıklı ve dogru hayatında herzaman bu kadar güclü olman dileğiyle canım benim
hanfendi açtığı konuyu beğenmediyseniz tutarsızlıklar gördüyseniz daha fazla yardıma ihtiyacı olan arkadaşların açtığı konuların farkına vardıysanız siz benin konumu bırakın oraya yazın. sonuçta bu forumun binlerce üyesi var. beni samimi bulup bana yardımcı olmaya çalışacak başka arkadaşlarda var. kimsenin duygularını sömürdüğüm falanda yok ayrıca. paylaşmak demek sömürü yapmak demek değildir ayrıca. yazmak istemiyorsanız yazmazsınız. ayrıca psiloljik tedavi görüyor olmam ilaç kullanmam uyuşturucu kullanıyor anlamına gelmez. insanın nasıl bedeni hastaklanıyor ilaç kullanıyorsa ruhuda hastalanabilir. Allah çaresiz dert vermesin yeter ki.ya valla siz ne yapmaya çalışıyorsunuz hiç anlayamadım dün de yazmıştınız.burda milletin duygularını mı sömürüyorsunuz.bir alkollüyken çok farklı acaba şans mı versem diyorsunuz bir kaç yıldır yanı evdeyiz iki yabancı ev akdırdım araba da aldırayım tekmeyi basacam diyorsunuz.bir senaryo yazmışınız kafanızda ama çok tutarsızlıklar var ne demek yani şimdi bu.lütfen daha fazla burayı meşgul etmeyin iki gündür iice saçmaladınız.kocanızın yaptığını sözde kabul etmiyorsunuz sonrasında evlilik kurumuna hiç yakışmayacak bişey yapıp ev araba meselesine adamı kullanıyorsunuz.arkasına acaba bir şans versem mi o alkollüyken ne yaptığını bilmez diyorsunuz.bizden onay mı bekliyorsunuz.eşinizi bilmem ama siz ayık kafa ne dediğinizin pek farkında değilsiniz.burda ciddi anlamda sıkıntısı olan insanlar var içten samimi.lütfen meşgul etmeyin.
burdaki insanların akılları size az gelir.baksanıza laf yetiştirmeye gelince çatır çatır kafanız ii işliyor maaşallah bi kocanıza dönüp dönmeme meselesini mi halledemediniz.kocanıza karşıda bu kadar dırdırcıysanız adam cağıza acıdım.allah yardımcısı olsun.:Saruboceq:hanfendi açtığı konuyu beğenmediyseniz tutarsızlıklar gördüyseniz daha fazla yardıma ihtiyacı olan arkadaşların açtığı konuların farkına vardıysanız siz benin konumu bırakın oraya yazın. sonuçta bu forumun binlerce üyesi var. beni samimi bulup bana yardımcı olmaya çalışacak başka arkadaşlarda var. kimsenin duygularını sömürdüğüm falanda yok ayrıca. paylaşmak demek sömürü yapmak demek değildir ayrıca. yazmak istemiyorsanız yazmazsınız. ayrıca psiloljik tedavi görüyor olmam ilaç kullanmam uyuşturucu kullanıyor anlamına gelmez. insanın nasıl bedeni hastaklanıyor ilaç kullanıyorsa ruhuda hastalanabilir. Allah çaresiz dert vermesin yeter ki.
benim akıl sağlığım değil ruh sağlığım bozuldu. akıl sağlığım bozulmuş olsaydı buraya yazacak kapasiteye de sahip olmazdım.
ayrıca ortada bir çocuk varsa 1 değil bin defa düşünmek lazımdır. o anki ruh haliyle eşime vurmuş olabilirim doğru birşey değil. konuşmak daha insancıl bir iletişim şeklidir. ama ben lohusaydım diyorum dikkat ederseniz. 4yıldır evliyim eşimi 8 yıldır tanıyorum.
burdaki insanların akılları size az gelir.baksanıza laf yetiştirmeye gelince çatır çatır kafanız ii işliyor maaşallah bi kocanıza dönüp dönmeme meselesini mi halledemediniz.kocanıza karşıda bu kadar dırdırcıysanız adam cağıza acıdım.allah yardımcısı olsun.
bir daha denemekten bahsediyorum. akıl akıldan üstündür diye bir laf vardır. sizin haricinizde de bana akıl verecek insanlar vardır ayrıca. ilginize teşekkür ediyorum.
bazı arkadaşlarada şunu soracağım----Allah vermesin tedavisi 2-3yıl süren bir hastalığınız var eşinizle ayrı yataklarda yatmak zorundasınız yani cinselliği yaşamayacaksınız o zaman eşiniz cinselliği dışardamı yaşamalı. evlilikler sadece cinsellik üzerinemi kurulu.
hayretbirşeysiniz siz ya. siz yardımcı olacağınız insanların saf olmasınımı istiyorsunuz. böyle kriterleriniz mi var.burdaki insanların akılları size az gelir.baksanıza laf yetiştirmeye gelince çatır çatır kafanız ii işliyor maaşallah bi kocanıza dönüp dönmeme meselesini mi halledemediniz.kocanıza karşıda bu kadar dırdırcıysanız adam cağıza acıdım.allah yardımcısı olsun.:Saruboceq:
bak arkadaşım eski yorumlarıma bak ben sana yazdım hatta eşine dön o kadına fırsat verme erkekler aciz olur sen çoktan gerekeni yapmışın dedim.seni destekledim.onurlu bir kadın gibi davranmışın dedim.ama ben psikoloğum tüm yorumları okudum.bu yorumlarıda kasıtlı yazdım.tavrını merak ettim.sana farkında olmadan terapi yaptım.sen eşine dönme kararı vermişin.dene derim.allah hayırlısını versin :)))hayretbirşeysiniz siz ya. siz yardımcı olacağınız insanların saf olmasınımı istiyorsunuz. böyle kriterleriniz mi var.
dırdırcı olsaydım 2 yıldır değil 4yıldır aynı evi paylaşıyor olmazdık. ayrıca dert adamı söyletir canım. ya beğenmiyorsanız bence siz başka konulara yazın. benim derdim açmadı sizi galiba. ne yapmalıydım ağlayıp zırlayıp bir köşeyemi sinmeliydim. ne olur bana yardım edin yalvarıyorum mu demeliydim. zaten ne olur yalvarıyorum lu bir sorunum olsaydı evlilikle ilgili şimdiye kadar çoktan bitirilmesi gereken bir evlilik olurdu benim ki.
ayırca ben eşimle paylaştığım bu evde sığıntı gibi yaşamıyorum. eşimle tatile gidebiliyorum.
kaldıki medeni bir şekilde ayrılmış olsam yine kızım için eşimle birlikte tatile çıkardım. çocuğumun psikolojisi için. ben eşine olan ofkesini çocuğuna yansıtan çocuğunu babasına karşı dolduran kin beslettiren bayanlardan değilim. galiba ben size farklı geldim
evet evet çok cin bir kadımın ben. bana eşimin sesinin sadece ----seni seviyorum bebeğim---li olan kısmını dilettiren cin değil ben cinim öylemi.siz zaten deneme kararını çoktan vermişiniz.çünkü birdaha denemekten bahsediyorum demişiniz.burda yaptıklarınızı anlatarak bravo be kadına adamı nasıl da süründürmüş denmesini mi bekliyorsunuz.bravo size bayağı cin kadınsınız adama ev araba aldırıken kimseye sormadan karar alıp ii uygulamışınız bu konuyu nasıl çözemediniz pes vallahi.çok tehlikeli bir kadınsınız.
bak arkadaşım eski yorumlarıma bak ben sana yazdım hatta eşine dön o kadına fırsat verme erkekler aciz olur sen çoktan gerekeni yapmışın dedim.seni destekledim.onurlu bir kadın gibi davranmışın dedim.ama ben psikoloğum tüm yorumları okudum.bu yorumlarıda kasıtlı yazdım.tavrını merak ettim.sana farkında olmadan terapi yaptım.sen eşine dönme kararı vermişin.dene derim.allah hayırlısını versin :)))