Kayınvalide...

Aynı apartmanda altlı üstlü otururken bebekle görüntülü mü konuşuyor 😂
Siz bu kadına daha önce bir şey yapmadığınıza emin misiniz?
Ya o istiyor ki eşim sürekli onun sözünü dinlesin o ne derse o olsun. Eşim 32 yaşnda adam bebek değil ki kv halen bebek sanıo sanırım. Bende eşimi uyardm çünkü onun yüzünden biz durmadan kavga ediodk eşimi çok etkiliodu adam eve geç gelse bile ona göre hiç bir şey olmaz olabilir erkek değil mi yani kadın bu kafada biri. Ee gelde anlaş böyle biriyle. Ben yeternce saygı gösterdim yeri geldi günü birlik temizliğini yemeğini yaptm çok değer verdm ama baktm ben verdiğim değerin karşılıgını göremiyorum bende elimi kolumu çektim. Çünkü artık kp beni aşağılayp kırıodu bende ister istemez mesafe koydm. Kv en son evime gelip kayınpederin haklı olduğunu benim suçlu oldugumu söyleyince eşim benimle tartışmştı bende orda kvyi uyarmştm aramıza girme diye mesele bunlardan ibaret. Aslında hepsi bahane yani sırf arada kültür farkı var diye istenmedim dışlandm. Eşimle onlar yüzünden çok kavgalar ettk ama en son öğrendim ki eşimi etkileyen hep kayınvalideymiş çok geç anladm bunu

Ya o istiyor ki eşim sürekli onun sözünü dinlesin o ne derse o olsun. Eşim 32 yaşnda adam bebek değil ki kv halen bebek sanıo sanırım. Bende eşimi uyardm çünkü onun yüzünden biz durmadan kavga ediodk eşimi çok etkiliodu adam eve geç gelse bile ona göre hiç bir şey olmaz olabilir erkek değil mi yani kadın bu kafada biri. Ee gelde anlaş böyle biriyle. Ben yeternce saygı gösterdim yeri geldi günü birlik temizliğini yemeğini yaptm çok değer verdm ama baktm ben verdiğim değerin karşılıgını göremiyorum bende elimi kolumu çektim. Çünkü artık kp beni aşağılayp kırıodu bende ister istemez mesafe koydm. Kv en son evime gelip kayınpederin haklı olduğunu benim suçlu oldugumu söyleyince eşim benimle tartışmştı bende orda kvyi uyarmştm aramıza girme diye mesele bunlardan ibaret. Aslında hepsi bahane yani sırf arada kültür farkı var diye istenmedim dışlandm. Eşimle onlar yüzünden çok kavgalar ettk ama en son öğrendim ki eşimi etkileyen hep kayınvalideymiş çok geç anladm bunu

Tamam işte konu doğumla hastalıkla ilgili değil. Sonuç olarak istenmiyorsun. Bu hareketler durduk yere yapılmıyor. Sen yalnızsın şu an kimseden bir şey bekleme tek başına halledeceksin işini mecburen.

Tamam işte konu doğumla hastalıkla ilgili değil. Sonuç olarak istenmiyorsun. Bu hareketler durduk yere yapılmıyor. Sen yalnızsın şu an kimseden bir şey bekleme tek başına halledeceksin işini mecburen.
Ben zaten bu durumun farkındayım. Kimseden de bir beklentim yok istemiyorum da bebeğime çok ta güzel bakıyorum yoruluyorum evt ama her şey güzel ilerliyor şükür. Benm zoruma giden benm yavruma sen benim kızımsın, babasının kızı, annem gibi cümleler kullanılması

Benm sorunum gelip gelmemek değl kesinlkle sadece bana zerre faydası dokunmayan bir insanın yavrumu sahipliyor gibisinden sen benim kızımsn diye hitap edilmesi.
ya sahiplensin. çünkü onun da kızı. çok beklentiniz var. annelerin, kayınvalidelerin geçmişte yaşadıklarından dolayı travmaları çok, psikolojileri de iyi değil çoğunlukla. lütfen mantıklı olun. yavrusunun yavrusu, tabii ki sahiplenecek. yarın bir gün bebeğinizin onun sevgisine ihtiyacı olacak. babaanne/anneanne sevgisi çocuklar için o kadar iyileştirici ki. küçük olaylara takılmayın büyük resme odaklanın. kendiniz ve ailenizin iyiliği için:)

Gerçekten en başta bende hastadır diye normal karşıladm tabikide ama sonra baktım eşiyle beraber çıkıp gidiyor başka yerlere misafirliğe gidebiliyor ve artı ayagım agrıyor diyen kadın diğer eltimin evine 3 kat çıkabiliyor o yüzden ister istemez insanın bi zoruna gider
Diger insanlari hasta etmek farkli yeni dogmus bebegi hasta etmek farkli. Bebegi hasta etse daha sert tepki verirdiniz.

Eşinizede güzelce anlatın ama tartışmadan etmeden yaşadıklarınızı bu hislerinizi açıklayın

Diger insanlari hasta etmek farkli yeni dogmus bebegi hasta etmek farkli. Bebegi hasta etse daha sert tepki verirdiniz.
Bakın gerçekten hasta olsa bile bu durumu bana dile getirebilirdi benim ondan bir beklentim yok ki. Bir mesaj gönderse kızım ben hastayım ondan gelemiyorum yanınıza dese ben aşağıdan yemeğini bile yapar gönderirdim eşimle.ki yapmadığım şey değil. İnsan değer verince haliyle değer görmek de istiyor. Hadi beni sormasın onu da anlarım torununu neden sormuyon oğlu varken görüntülü konuşuon üstüne benim hoşuma gitmeyen cümleler kullanıosn kimse kusura bakmasın benim yavruma benm dışımda kimse o şeklde hitap edemez. İçten pazarlıklı bir insan olmasaydı bize de değer verseydi işte o zaman baş göz üstüne

Eşinizede güzelce anlatın ama tartışmadan etmeden yaşadıklarınızı bu hislerinizi açıklayın
İnanın çok anlattım çok. Eşime göre onlar yaşlı bana ne deseler desinler yaşlı oldukları için ciddiye almayacakmışım. Bu ilk değil ki hamileliğimi de bana zehir ettiler şimdi lohusaliğimi da aynı şekilde. Ama Allah'a havale ettm. Lütfen biri çıkıp desin ki bana hamile ve lohusayken edilen dualar kabul olur diye olsn ki bende kendi gözümle göreyim. Elimi de tehdit ettm onlar yüzünden bana sesini bile çıkarırsan kızımı da alır giderim diye o gün bugndr bir şey demio çünkü ailemin de arkmda olduğunu biliyor.

ya sahiplensin. çünkü onun da kızı. çok beklentiniz var. annelerin, kayınvalidelerin geçmişte yaşadıklarından dolayı travmaları çok, psikolojileri de iyi değil çoğunlukla. lütfen mantıklı olun. yavrusunun yavrusu, tabii ki sahiplenecek. yarın bir gün bebeğinizin onun sevgisine ihtiyacı olacak. babaanne/anneanne sevgisi çocuklar için o kadar iyileştirici ki. küçük olaylara takılmayın büyük resme odaklanın. kendiniz ve ailenizin iyiliği için:)
Annesini sevmeyen kızını da sevmesin. Çünkü hem hamileliğimde hem de şuan lohusayken bana çektrdikleri için asla hiç bir şeyi unutmicam. Gitsn yine kendi oğlunu sahiplensn

X