- 20 Temmuz 2024
- 230
- 107
- 29
- Konu Sahibi Burcu ozturk
Ya o istiyor ki eşim sürekli onun sözünü dinlesin o ne derse o olsun. Eşim 32 yaşnda adam bebek değil ki kv halen bebek sanıo sanırım. Bende eşimi uyardm çünkü onun yüzünden biz durmadan kavga ediodk eşimi çok etkiliodu adam eve geç gelse bile ona göre hiç bir şey olmaz olabilir erkek değil mi yani kadın bu kafada biri. Ee gelde anlaş böyle biriyle. Ben yeternce saygı gösterdim yeri geldi günü birlik temizliğini yemeğini yaptm çok değer verdm ama baktm ben verdiğim değerin karşılıgını göremiyorum bende elimi kolumu çektim. Çünkü artık kp beni aşağılayp kırıodu bende ister istemez mesafe koydm. Kv en son evime gelip kayınpederin haklı olduğunu benim suçlu oldugumu söyleyince eşim benimle tartışmştı bende orda kvyi uyarmştm aramıza girme diye mesele bunlardan ibaret. Aslında hepsi bahane yani sırf arada kültür farkı var diye istenmedim dışlandm. Eşimle onlar yüzünden çok kavgalar ettk ama en son öğrendim ki eşimi etkileyen hep kayınvalideymiş çok geç anladm bunuAynı apartmanda altlı üstlü otururken bebekle görüntülü mü konuşuyor
Siz bu kadına daha önce bir şey yapmadığınıza emin misiniz?