sağol canım ya. eşim görümcemi aradı bize eşinin adına 2 hat aldır dedi. görümceminde sesi geliyordu -------abiii barıştınız mı ablama selam söyle diye eşimde --ben seni sonra arar anlatırım dedi kapattılar. inşallah hayırlı bir başlangıç olur en azından kızımız için.canım benım hakkında hayırlsı olsun..ınsanlah cok mutlu olursun mutlaka yenı hat al.........
sağol canım ya. eşim görümcemi aradı bize eşinin adına 2 hat aldır dedi. görümceminde sesi geliyordu -------abiii barıştınız mı ablama selam söyle diye eşimde --ben seni sonra arar anlatırım dedi kapattılar. inşallah hayırlı bir başlangıç olur en azından kızımız için.
evet nasıl yapsam nasıl ilk adımı atsam diyordum ki öksürük tuttu beni. su verdiğinde de yanağından öpüverdim. şok oldu amaaa. hiç beklemiyordu. her zaman elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi gezerdi evde bugün nasıl neşeliydi. beraber yemek hazırladık önceden de beraber hazırlardık ama bugün daha bir başka oldu, aşkım şunu yermisin -dur o bıçak çok keskin elini kesersin salata yı ben yaparım - masayı hazırlarken daha bir özenli davrandı. bu arada masada önce karşılıklı otururduk aramızda kızımız olurdu mama sandalyesinde bu sefer kızımla yer değiştirdi. yakın oturdu bana. önce kızımızın yemeğini yedirdi -sen ye önce iştahın kaçmasın dedi.
amin canım. Allah kimsenin evine mutsuzluk kavga huzursuzluk sokmasın. aslında buda erkeklerin elinde. ne diye bulaşırsınız ahlaksız olduğunu bildiğiniz kadınlara. eşimi kaldırdım kızımın yanından yerine yat dedim--demesin mi sen de yanıma yat diye--Aman Allahım duyduklarıma inanamıyorum,:1shok: nasıl sevindim bilemezsin,:teytey: inşallah hep böyle mutlu olursunuzkaydirigubbakcemile5, Rabbim tüm yuvalara huzur, mutluluk, güzellikler doldursun inşallah :1hug:
hele birisi var ki beni çok utandırdı. biricik ti galiba. neyse ondan da özür diledim tekrar özürdilerim.Ah canım benim kıyamam sana ya,
konu çözüme ulaşmadan yorum yapmamıştım çünkü yanlış yönlendirmekten korktum seni,ama K.K. bayanları yine süperler bu konuda da güzel sonuçlara vesile oldular:enbuyukkk:
Senin yaşadıkların da kolay hazmedilir şeyler değil ama yaptıkların eşinin aklını başına getirmiştir büyük ihtimalle,
Allah mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin inşallah.
Sevgiler
hele birisi var ki beni çok utandırdı. biricik ti galiba. neyse ondan da özür diledim tekrar özürdilerim.
evet benim yaşadıklarım hazmedilir şeyler değil. bugün sırtımdan tonlarca ağırlıkta bir yük kalkmış gibi oldu.
aslında evli çiftlerin mutlu olması o kadar basit ki. kadın için sadakat olsun güler yüz olsun yeter. erkekler bir tuhaf. hiçbir kadında kolay kolay evliliğini bitirmez hele ki Türkiye de boşanmış kadına bakış açısı bilindiğinden hiç bir kadın zorda kalmadıkça yuvasını dağıtmaz.
bende zaten ilk mesajımda ---hemen cevap yazmayın diye bu yüzden yazdım. detayları ile anlatabilmek için. demekki ben daha önceden başıma gelenleri sırasıyla kağıda döküp sonra okusaymışım daha erken barışırmışım.Kesinlikle katılıyorum sana,Türkiye'de boşanmak zor ;erkekler de bunu bildikleri için eşlerine istedikleri muameleyi yapabiliyorlar.Ama bazılarının karşısında duvar gibi sağlam kadınlar çıkınca felekleri şaşıyor anca o zaman adam oluyorlar.Ben de eşimle sorunlarımı bu tavrımla çözüyorum ne yazıkki mecbur bırakıyorlar.
Ama sen konuyu o kadar güzel ve objektif anlatmıştın ki durumu herkes çok net anladı.Ve inanki ben hataları affedemeyen biri olarak(heleki böylesini) içimden eşini affetmeni diledim.
Umarım hep böyle devam edersiniz ikinizde.
bende zaten ilk mesajımda ---hemen cevap yazmayın diye bu yüzden yazdım. detayları ile anlatabilmek için. demekki ben daha önceden başıma gelenleri sırasıyla kağıda döküp sonra okusaymışım daha erken barışırmışım.
yok ama ya. bu lohusalık depresyonuda ne kötü birşey. tam o zaman denk geldi bizim olayımızda. adet dönemi sendromu-lohusalık depresyonu---erkeklerin vurdum duymazlığı çok bildim oluşları ya bu kadınların çektiği ne .
bak şimdi de aklıma ne geldi. düşündükçe de gelir artık.
bu kadın ses kaydını bana dinletmeseydi eşim sarhoşken beni ve onu aynı günde aramamış olsaydı. yani tamamen ayık kafayla yaptığı sohbetleri öğrenmiş olsaydım.
bir de bu şekilde karşıma geçip -----onu kabul etmek zorundasın benim onunla iyi kötü günlerim oldu şimdi çok iyi arkadaş olduk deyip arkadaşlığına devam etme kararı alsaydı.
hıııım. ben yarın eşimi bir uyarayım ---eğer böyle normal arkadaşlık yapıyorum pozisyonunda karşıma gelirsen bir de kabul et dersen seni iç çamaşırınla kapının öüne koyarım beni ancak kızını görmeye geldiğinde görürsün---diyeyim. sinir oldum şimdi bak yine. tövbe tövbe
yok zaten sonradan aklıma başka şeyler gelmemesi için uyaracağım. aman vallahi depresyona falan girme. çıkması zor oluyor. kendimden biliyorum. hele birde depresyon ilacı kullanırsan hergün aynı eşyleri düşünüp duruyorsun saçma sapan niye düşündüğünü bilmeden mesela ben düşünürdüm ama bir sonuç çıkaramazdım ilacın etkisiyle. ilacı azlattıkça sakinleşmeye başladım. ama ellerimde titreme falan oluyor. ay ne olur depresyona falan girmeeeeUyar canım rahatsız olduğun her konuda uyar zaten burnu sürtmüş olduğu için sözlerin çok etkili olur onun davranışlarında.Demir tavında dövülürmüş.
Bir de sürekli geçmiş aklına gelirse zindan edersin kendine hayatı unutma ama hatırlamamaya çalış.Geçmişe saplandığım için depresyona girdim giricem ben de.Az kaldı
yok zaten sonradan aklıma başka şeyler gelmemesi için uyaracağım. aman vallahi depresyona falan girme. çıkması zor oluyor. kendimden biliyorum. hele birde depresyon ilacı kullanırsan hergün aynı eşyleri düşünüp duruyorsun saçma sapan niye düşündüğünü bilmeden mesela ben düşünürdüm ama bir sonuç çıkaramazdım ilacın etkisiyle. ilacı azlattıkça sakinleşmeye başladım. ama ellerimde titreme falan oluyor. ay ne olur depresyona falan girmeeee
amin canım. Allah kimsenin evine mutsuzluk kavga huzursuzluk sokmasın. aslında buda erkeklerin elinde. ne diye bulaşırsınız ahlaksız olduğunu bildiğiniz kadınlara. eşimi kaldırdım kızımın yanından yerine yat dedim--demesin mi sen de yanıma yat diye--
bende yok artık dur ben 2yılda ancak yanağından öpebildim bir 2 yıl daha beklersen aynı yatakta yatarız belki deyip güldüm.
o da ---of offffffffff tamam tamam. deyip gitti yattı.
ne güzel oluyor ya. sanki yeni evlenmiş insanlar gibiyim. bir heyecan geldi evliliğime.
ama hele bir icraata döksün hele bir o kadınla ya da başka bir kadınla görüşsün bu sefer direk kapının önüne koyarım. sarhoştum-kimi aradığımı hala hatırlamıyorum--falan kar etmez yani. hiç ayakkabı giysi falanda vermem direk iç çamaşırlarıyla kapı önüne koyarım.