Sizce de uzerimize cok gelmiyorlar mi ?

Ben iki kişi evleniyor diye karşılıklı karar alındığını saniyordum yanlış öğrendim herhalde .

Ya evet o kadar çok ki. Kızları erkekleri çok manipule eden şeyler ama farkında olan çok az .Bnm yaşıtlarım arasında şu an şu muhabbet dönüyor: calisicam kazanicam zengin olucam 35 yaşına gelince max 25 bi kızla evlenicem . Tek bana mı tuhaf geliyor ya .

Ben iki kişi evleniyor diye karşılıklı karar alındığını saniyordum yanlış öğrendim herhalde .
Yanlış söylediği. Her canlı türünde dişi seçer. Basit mantıkla evlenme teklifini bile erkek yapar. Kadınlar dogal seçilir üzerinde etkilidir. Örneğin Hollandalıların çok uzun olma sebebini Hollanda kadınlarının ısrarla uzun erkekleri secmesine bağlamışlar. Maalesef bizim büyük ninelweimiz pek eşini seçemiyordu ve doğal seçilim sekteye uğramıştı. Babası birlikte olacak gibi baba seçiyordu kızına eşi. Olacak şey mi?

Bizim ninelerimiz genelde koydeki akrabalariyla evlendigi icin erkekleriniz de kadinlariniz da cok kisa

Yaşınız normal ilişkiler kurmak için çok müsait daha saf naif aşk ve sevgi üzerine insanların birbirini anlayıp gerçekten birbirinden etkilendiği yaşlardasınız. Bir yaştan sonra sadece erkeklerin değil kadınların da öncelikleri değiştiği için maalesef işler bu noktaya geliyor. Erkekler geçen yaşları sebebiyle kendilerini daha iyi hissetmek için genç kadınları tavlamayı onlarla ilişki kurmayı bir halt sanıyorlar, aşk sevgi diye ölen kadınlar da hayatın tokadını yediyse eğer daha güvenli daha babaç daha yaşı olgun erkekleri tercih ediyor, siz kabul edin etmeyin gerçekler bunlar. Ama şöyle bir şey de var ki maddi manevi kendi standartlarınızı oluşturmayı başarabilirseniz eğer bu saçma durumlara maruz kalmadan hayata baktığınız pencereden istediğiniz hayatı sürmekte özgürleşirsiniz seçimleriniz de bu noktada çok etkili olacaktır emin olabilirsiniz doğru iş doğru sosyal çevre doğru arkadaş ve partner seçimi olarak özetleyebilirim konuyu hayatta başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…