Sizce de uzerimize cok gelmiyorlar mi ?

Arkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.

Kadın üzerindeki bu baskı ve pazarlık yüzyıllardır var, yeni bir şey değil
Önemli olan yeni neslin nasıl yaşamayı seçtiği, 30 yaş üstü bir adam kendisine 20 yaşında genç bir kadın arayabilir mesele o kadının bu arayışa cevap verip vermemesi. İnsanların eş seçiminde öncelikleri, kriterleri olabilir ama bir kadın neye layık olup olmadığını kendisi seçer seçmelidir. Bu zihniyette olan insanlardan uzak durmak sizin seçiminiz olacak. Kimsenin düşüncelerini, isteklerini değiştiremezsiniz maalesef siz kendi hayatınıza ve seçimlerinize bakacaksınız

Tercihler beni ilgilendirmiyor herkesin kendi bileceği iş . Yaratılmaya çalışılan algıdan bahsediyorum bn.
Algı yok bence ortada gerçekler var hayal dünyasında yaşamıyoruz sonuçta siz erkekleri mercek altına almışsınız ama bir de kadınlara bakın ben şuan 28 yaşındayım eşim 29 . Liseden ve üniversiteden arkadaşlarımın bazıları bahsettiğiniz evliliklerden yaptı şimdi ne demek lazım buna sizin mantiginiza gore

Yazıda 22 yaşında kızların kendilerine 35 üstü erkekleri uygun görmesi konusu . Yahu göremez mi ?konu sahibi suan daha toy yasa takmış durumda

Konu sahibinin yaşa falan taktığı yok. Sosyal medyada özelikle son bir senedir sistematik bir şekilde kadınlar yaşlarında dolayı asağlanıyor, hakaret ediliyor. Bazı üyeler buna gülüp geçilmesi gerektiğini düşünüyor fakat durum hiçte öyle gülüp geçilecek bir şey değil. bundan çok fazla kadının zarar gördüğünü düşünüyorum.

Bu mantıkta bakarsak erkekleri gömen hemcinslerimiz de var. Ben en son flört ettiğimde 1.80 altı erkek erkekten sayılmıyordu, sene 2014'tü.
Günceli bilmiyorum tabi.
Biz kadınlar mükemmel varlıklarız, eşitlik insanı değilim tanıdığın/önemsediğin biri değilse herhangi erkeğin lafını ciddiye alma geç bacım.
Evet kadınlar tarafında da 180 altını erkek kabul etmeme yönünde bir shaming var

Evet kadınlar tarafında da 180 altını erkek kabul etmeme yönünde bir shaming var

Erkek kabul etmeme demeyelim de ben kendi adima begenmiyorum kısa erkek, kısa biriyle de evlenmedim ben uzun muyum degilim tabi. 😁 isteyen istedigini isteyebilir bence ama bazen kriterler duruma göre degisebiliyor özellikle yaş konusu.
Ama cevremde etrafta 15-20 yaş farkla birlikte olan pek kimse yok internet ortaminda bikbikladiklari kadar yaygin oldugunu dusunmuyorum bunun. Kendi hayalleri herhalde

Toksik ortamdan ayrılın. O başlıklarda dert anlatmayın, bi yere götürmez sizi. Kendilerine fantazi dünyası yaratmışlar bırakın yaşasınlar orda. Faydası olur diye bırakıyorum:

Erkek kabul etmeme demeyelim de ben kendi adima begenmiyorum kısa erkek, kısa biriyle de evlenmedim ben uzun muyum degilim tabi. 😁 isteyen istedigini isteyebilir bence ama bazen kriterler duruma göre degisebiliyor özellikle yaş konusu.
Ama cevremde etrafta 15-20 yaş farkla birlikte olan pek kimse yok internet ortaminda bikbikladiklari kadar yaygin oldugunu dusunmuyorum bunun. Kendi hayalleri herhalde
Ben de beğenmiyorum 177 olmalı en azından tercihim böyle. Ama zorbalama dilini kullanan kadınlar da var.

Senin yaşında ben de internetten okurdum ve aynı düşünceler benim zamanımda da vardı. Gercek hayatta hiçbirinin karşılığı yok. 36 yaşında evlilik hazırlığı yapıyorum mutluyum kendimi 20 yaşında gibi hissetmesem de ölmüş bitmiş gibi hiç hissetmiyorum her yaşın ayrı güzelliği var. Çok da takma bunlara.

X