Sizce de uzerimize cok gelmiyorlar mi ?

maroon

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
23
10
22
Arkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.

Son düzenleme:
Boyle seyleri internetten okuyup fikir edinmeye calismayin bence.
Herkes atip tutuyor işte. Mesele kime kalbinin attigi...
Normal kafada birinin illa 20 yaşinda kadin olacak diye arayisa girecegini dusunmuyorum aşik olmak icin.
Mesela yakin bir arkadasim asiri derecede sarisin veya kumral erkeklere cekiliyordu neredeyse butun sevgilileri de oyleydi kriter gibi biseydi sorsan sagda solda sarisin olmazsa olmaz derdi ama suan kocasi essmer kuzgun karasi saclari var.
Kime aşik olacagini secemezsin. Ben esimden 8 yaş kucugum ama esimin öyle kucuk yaş olsun meraklari yoktu birlikte oldugu kişiler yasina yakinmis hep.
Yaş konusunu başta dile getirmişti yani aslinda o kadar yaş farkini tercih etmezdim benim icin kucuksun demisti.
Ama gönül bu...

Kime göre neye nöye diyeceğim bknz:

Herkesin doğrusuna kimse karışamaz. Bazı kişiler için tercih dediğiniz gibidir bazı kişiler için değil genellemeleri hiç sevmem

Eklentiler

• IMG_8529.jpeg
    63,2 KB · Görüntüleme: 51
Ben dünyanın kadınlar üzerinde döndüğünü düşünüyorum
İnsanlar kadınlara takık
Ve her konuda böyle. Bu da bana dünyanın kadınlar üzerinde döndüğünü düşündürüyor

Ayrıca kadın meslek sahibi ve kariyer yapmışsa seçenek olmuyor, seçen oluyor. Elini öpen alsın. Kim bunu diyenler ayol?
Her yerde karşıma çıkıyor . Bence bazı erkekler bu şekilde kadınların canını sıkmak istiyor . Secilmedikleri için evlenmeyen kadınlara sarmış durumdalar . Yaşıtım erkeklerden bile duyuyorum

Ciddiye almasana İncel’leri.

Keşfetin algoritması çıkarır karşına bakma şikayet et şiddetten.

Yabancı bir kadının reelsi vardı ‘erkekler isteyerek yalnız olmadığı için kadınların isteyerek yalnız kalabileceğini anlayamazmış’ diye.

Kuyruk acısıyla yazıp çiziyorlar. 60 yaşında kadın gel dese giderler öyle tipler.

Kadınları manipüle ediyorlar ki kendilerine muhtaç olsunlar seçsinler diye.

Evlilik erkeğe yarar yaramasa erkeklerin yönettiği dünyada kaldırılırdı çoktan evlilik sayesinde çoğu erkek kadına ulaşabiliyor. Yoksa sadece belirli bi kısım kadına ulaşır diğerleri ortada kalırdı.

Erkekler kadınlara çok muhtaçtır. Böyle hesapları engelle geç.

Kime göre neye nöye diyeceğim bknz:

Herkesin doğrusuna kimse karışamaz. Bazı kişiler için tercih dediğiniz gibidir bazı kişiler için değil genellemeleri hiç sevmem
Genelleme değil zaten bn de tersini duymak için açtım konuyu teşekkürler cevap için

valla benim umrumda bile değil
bos beles insanlarin fikirlerini merak etmiyorum. ya da birilerinin benim hakkimda (33 yas bekar) yapacagi yorum hic ilgimi cekmez. tanidigim insanlarin bile fikri benim icin onemsizken internetten sivilceli otuzbircilerin fikrini niye onemseyeyim ki?

Erkeklerin kadın düşmanlıklarının sonucunda yazdıkları şeyler işte .Erkekler kadınlardan nefret ediyor en çok nefret ettikleri insanlar ise evlendikleri kadınlar oluyor .

Bana da sağlıklı gelen sizinki gibi bi durum zaten . Bazen umutsuzluğa kapılıyorum iste böyle düşünenlere denk gelicem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…