Ben dünyanın kadınlar üzerinde döndüğünü düşünüyorum
İnsanlar kadınlara takık
Ve her konuda böyle. Bu da bana dünyanın kadınlar üzerinde döndüğünü düşündürüyor
Ettim bi kereSaçma diyerek geçmek lazım. Dert etmemek konu açmamak lazım bunla ilgilim
Evet . Kadınların sürekli kategorize edilmesi sinir bozucu benim için .Gerçekten bunu mu dert ettiniz?
Eline telefonu alan yazıyor işteArkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.
Evet . Kadınların sürekli kategorize edilmesi sinir bozucu benim için .
Kadınlar da erkekler de çocuklar da hayvanlar da kısacası dünyadaki her canlı birileri tarafından her zaman kategorize edilecek. İnsanların dedikleriyle yaşarsan, bu kadar dert edersen erken yaşlanırsın sonra kimse beğenmez seniEvet . Kadınların sürekli kategorize edilmesi sinir bozucu benim için .
Ya haspamlar gitsin alsin nasil aliuomus 35 yasindaki adam 20 yasindaki kizim burda cook goruyoruz . Genelleme yapmiuorum ama suandaki 20 liklerin jenerasyonuyla benim bile ayni degil kadin olarak. Alt katimda 20 yaşındaki kizlar var sosyal medyalari olsun cektikleri videolar bakis acilari bircok seye bazen saskinlikla bakiyorum civil civillar. Birde benim yaşımdaki adamlara bakiyorum 35 li yaslar yani. Esimide icine katarak konusayim hepsinin içi ölmüsArkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.
Arkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.
tabi ki 35 yasindaki adamla 35 yasindaki kadin ayni degil, ama 35 yasindaki adamla 28 yasindaki adam da ayni degil. hem es olarak tercih edilme, hem de baska seyler acisindan. 20lik kizla evlenme de, 20lik kizi idare etme de her orta yas adamin harci degil.Arkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.
Sosyal medya artık çok garip bir yer. Anca oku atan atanamıosan iş bul bir düzen kur 30 oluyosun zaten. Konuşsunlar. İş yerınde bırı vardı ben 34 yasındayım ama 20 lık kızlarla çıkıyorum dıodu. Gerçektende sevgılılsrı 22 , 23 yaşındaydı. Sonra ne oldu bılıomusun 36 yaşında kendınden büyük çok güzel ısı olan bırı ile evlendı. Çünkü erkekler parayı sevıyor. Tabıkı hepsıne demıyorum. Ve bence büyük konuştu. Büyük konusuncada böyle oluyor işte. Birde bence her şey nasip. Hiç okumamış hayatı çok güzel olan insanlarda var çok donanımlı çok fazla egıtım görmüş ama hala hayatınsan memnun olmayanlarda.Arkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.