Arkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.
Ne alaka ? Benim yazdıklarımdan bunu nasıl çıkardınız ayrıca bu yazıda da çok aşağılama varAdamlar durmadan 30 yaşındaki kadınları aşağılıyor bunların nesine saygı saygı duyucaz
Algı yok bence ortada gerçekler var hayal dünyasında yaşamıyoruz sonuçta siz erkekleri mercek altına almışsınız ama bir de kadınlara bakın ben şuan 28 yaşındayım eşim 29 . Liseden ve üniversiteden arkadaşlarımın bazıları bahsettiğiniz evliliklerden yaptı şimdi ne demek lazım buna sizin mantiginiza goreTercihler beni ilgilendirmiyor herkesin kendi bileceği iş . Yaratılmaya çalışılan algıdan bahsediyorum bn.
Ne alaka ? Benim yazdıklarımdan bunu nasıl çıkardınız ayrıca bu yazıda da çok aşağılama var
Yazıda 22 yaşında kızların kendilerine 35 üstü erkekleri uygun görmesi konusu . Yahu göremez mi ?konu sahibi suan daha toy yasa takmış durumdaYazının neresinde aşağlama var, gösterir misiniz?
Yazıda 22 yaşında kızların kendilerine 35 üstü erkekleri uygun görmesi konusu . Yahu göremez mi ?konu sahibi suan daha toy yasa takmış durumda
Evet kadınlar tarafında da 180 altını erkek kabul etmeme yönünde bir shaming varBu mantıkta bakarsak erkekleri gömen hemcinslerimiz de var. Ben en son flört ettiğimde 1.80 altı erkek erkekten sayılmıyordu, sene 2014'tü.
Günceli bilmiyorum tabi.
Biz kadınlar mükemmel varlıklarız, eşitlik insanı değilim tanıdığın/önemsediğin biri değilse herhangi erkeğin lafını ciddiye alma geç bacım.
Evet kadınlar tarafında da 180 altını erkek kabul etmeme yönünde bir shaming var
Benim hiç uzun boy takıntım olmadı. Benim boyum 1.62, benden kısa olmasın yeterEvet kadınlar tarafında da 180 altını erkek kabul etmeme yönünde bir shaming var
Ben de beğenmiyorum 177 olmalı en azından tercihim böyle. Ama zorbalama dilini kullanan kadınlar da var.Erkek kabul etmeme demeyelim de ben kendi adima begenmiyorum kısa erkek, kısa biriyle de evlenmedim ben uzun muyum degilim tabi.isteyen istedigini isteyebilir bence ama bazen kriterler duruma göre degisebiliyor özellikle yaş konusu.
Ama cevremde etrafta 15-20 yaş farkla birlikte olan pek kimse yok internet ortaminda bikbikladiklari kadar yaygin oldugunu dusunmuyorum bunun. Kendi hayalleri herhalde
Bence gereksiz alınganlık kadınlardaki :) Medyada hersey zorbalaniyor buna bu kadar takılmaya gerek yok. Konu sahibi 25 yasina gelip arkadaşları bir bir evlenmeye başlayınca etrafındaki es adaylarını inceleyecek ve görecek ki kendi yaşıtları henüz mezun işsiz veya az ücretle ise yeni başlamış daha bir araba alamamış sonra bakaak 30-35 arası erkeklere iş var iyi kötü bir düzen kurulmuş simdi kınadığı şeyi anlayacak sadece mantık bunun adı başka bir şey değilKonu sahibinin yaşa falan taktığı yok. Sosyal medyada özelikle son bir senedir sistematik bir şekilde kadınlar yaşlarında dolayı asağlanıyor, hakaret ediliyor. Bazı üyeler buna gülüp geçilmesi gerektiğini düşünüyor fakat durum hiçte öyle gülüp geçilecek bir şey değil. bundan çok fazla kadının zarar gördüğünü düşünüyorum.
Konu sahibinin gereksiz alınganlık yaptığını düşünüyorum. Bence siz biraz iyimsersiniz bu konuda.Bence gereksiz alınganlık kadınlardaki :) Medyada hersey zorbalaniyor buna bu kadar takılmaya gerek yok. Konu sahibi 25 yasina gelip arkadaşları bir bir evlenmeye başlayınca etrafındaki es adaylarını inceleyecek ve görecek ki kendi yaşıtları henüz mezun işsiz veya az ücretle ise yeni başlamış daha bir araba alamamış sonra bakaak 30-35 arası erkeklere iş var iyi kötü bir düzen kurulmuş simdi kınadığı şeyi anlayacak sadece mantık bunun adı başka bir şey değil