Sizce de uzerimize cok gelmiyorlar mi ?

Ben dünyanın kadınlar üzerinde döndüğünü düşünüyorum
İnsanlar kadınlara takık
Ve her konuda böyle. Bu da bana dünyanın kadınlar üzerinde döndüğünü düşündürüyor

Kadınları manipüle edemezlerse sadece %10 erkek kadınlara ulaşır diğerleri sap gibi kalır çünkü.

O yüzden tüm toplumsal kurallar kadını kontrol etme üzerinedir.

Arkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.
Eline telefonu alan yazıyor işte
Zihniyeti değisemezsiniz sizin gibi düşünenler de var tam tersi de var
Bende eskiden çok sinir olurdum ama anladım ki insanlar ve düşünceler değişmiyor
doğrularımda kendimce var o yüzden takılmayın

Evet . Kadınların sürekli kategorize edilmesi sinir bozucu benim için .

Boşver daha küçüksün böyle saçma sapan 31 ci inceleri kafana takma. Algı yaratmaya çalışıyorlar.

Allah korusun o kadar büyük yaş farkı olan ilişkiden.

Aşk yok çıkar var öyle ilişkilerde 🤢 zaten ne olacağıydı.

Normal sağlıklı insanlar kendi akranlarıyla oluyor.

Bu mantıkta bakarsak erkekleri gömen hemcinslerimiz de var. Ben en son flört ettiğimde 1.80 altı erkek erkekten sayılmıyordu, sene 2014'tü.
Günceli bilmiyorum tabi.
Biz kadınlar mükemmel varlıklarız, eşitlik insanı değilim tanıdığın/önemsediğin biri değilse herhangi erkeğin lafını ciddiye alma geç bacım.

Malum site once icindeki incelleri, iktidarsızlari, kucuk pipilileri vs vs. ayiklasin da ondan sonra kadinlara laf etsinler, onlari kâle almaniz hata

Konu sahibi sosyal medyada konuşulan konuları kafanıza takmayın. Ne kadar doğru bilmiyorum, ama bununla ilgili bir araştırma görmüştüm bir kaç sene önce; erkeklerin yüzde 20'si 10 küçük kadınları, yüzde 60 sadece 3 yada 6 yaş küçük istiyor, geriye kalan yüzde 20'si ise olgun kadınlardan hoşlanıyormuş. Yani öyle söyledikleri gibi bütün erkekler genç kadınlara yönelmiyor. Ayrıca genç kadın isteyen çoğu erkekte maddi olarak iyi konumda değilse genç kadınlara ulaşamıyor. Zaten çevrenize baksanız evlilikler genelde bu şekilde.

Son düzenleme:
Bu tarz söylemleri söyleyen erkeklerin yüzde 99.9 u beş parasız, düzenli bir kariyeri ,geliri hayatta başardığı somut bir verisi olmayan, sodexosu olmadan dışarda yemek dahi yiyecek nakiti bulunmayan, kadın gördüğü zaman ergen gibi terleyip eli ayağına dolanan, cinsel olarak yetersiz 31e alışmış, bir kadınla oturup kahve icebilecek kapasitesi olmayan kadından anlamayan incell tiplerdir . Kadınlarla aşağı yukarı ortalama bir ilişkisi olmuş hiçbir sağlıklı erkek ne kadar kötü deneyim yaşamış olursa olsun böyle seviyesizce düşünmez . Beyni olan hiçbir +35 veya +45lik adam gidip 20lik hatuna bakmaz . Herkes dengini arar . Hiç umursamayin bile . Ulaşamadığı ciğere mundar diyen ezik tipler hepsi

Evet . Kadınların sürekli kategorize edilmesi sinir bozucu benim için .
Kadınlar da erkekler de çocuklar da hayvanlar da kısacası dünyadaki her canlı birileri tarafından her zaman kategorize edilecek. İnsanların dedikleriyle yaşarsan, bu kadar dert edersen erken yaşlanırsın sonra kimse beğenmez seni 😂😂

Arkadaslar merhaba . Sosyal medyada bakıyorum biz kadınlar üzerine sürekli belli konular dönüyor. Özelikle malum sitede sürekli yok 30 yaş üstü kadin söyle yok 30 yaş üstü kadin böyle. Mesela neymis 30 yaş üstü erkek kendi yaşını tercih etmezmiş 20lik kızlara bakarmış yok 50 yaş erkek için 35 yaş kadın idealmis vs vs . Sürekli bi kadınlara siz evde kaldınız iması. Bize 15 20 yaş büyük erkeği ideal görmeleri falan . Çok sinir bozucu bi durum değil mi ? Bu düşüncelerin sadece sosyal medyada olduğuna gerçek hayatta karşılığı olmadığına inanmak istiyorum . Sizden de bu konuda örnekler istiyorum . Bn 22 yim ama o yaşlara gelicem sonuçta. Ayrıca bnm gibi 20 likleri 35 üstünün kendine uygun görmesi rahatsiz edici geliyor . Arada aşk varsa onları saymıyorum tabi . Benim bahsettiğim bunun ilk kritermis gibi sürekli gündeme sokulması . Kadının sadece et olarak görülmesi.
Ya haspamlar gitsin alsin nasil aliuomus 35 yasindaki adam 20 yasindaki kizim burda cook goruyoruz . Genelleme yapmiuorum ama suandaki 20 liklerin jenerasyonuyla benim bile ayni degil kadin olarak. Alt katimda 20 yaşındaki kizlar var sosyal medyalari olsun cektikleri videolar bakis acilari bircok seye bazen saskinlikla bakiyorum civil civillar. Birde benim yaşımdaki adamlara bakiyorum 35 li yaslar yani. Esimide icine katarak konusayim hepsinin içi ölmüs 😀 hep para mubabbeti kisa yoldna nasil para kazaniliri nasil zengin olunur. Yani velevki dediginiz yas araliklari hep birbirnin buldu kismet oldu mutlaka bir sekilde patliuor. Diger gundeme gelirsek evet kadini obje olarak goeuyorlar buna da yine sosyal medya etkeni diyorum.parlak yuzler incecik beller kocaman gogusler ve kocaman kalcalarla dolmus sosyal medya. Erkeklerin bircogunun kesfeti bu sekilde. Farkindaysaniz son senelerde arrik cogu esini sevgilisini arkadasini begenemz oldu. Onun saci belinde parlak seninki neden boyle. Onlarin bacaklari nasil uzun pürüzsüz onlarin gogusleri nasil bu kadar kocaman vss. Liste uzayip gidiyor. Gecen kahve icerken arkadaslaeimla bizzat bu konu acildi konustuk hepsi muzdarip. Yani

Valla benim ne kendi sosyal medyamda (yaş ve evliliğe dair) ne de çevremde buna benzer bir yerme ne gördüm ne karşılaştım, bence biraz da çevre meselesi. bu zihniyettekileri direkt çıkartın hayatınızdan.

33 yaşında evlendim eşim de benden 2 yaş küçük, ve çevremde de buna benzer ilişkiler ve evlilikler de bol.
30lu dediğimiz yaşlar annelerimizin zamanı 20li yaşlara tekabül ediyo bu zamanda bu net, 40lı yaşlar da 30lulara tekabül ediyo devir değişti artık.

Koca aramaktan vazgeçin. Kendinizi geliştirip yurtdışına falan gidin. Koca aradığınız sürece erkekler sizi hakir görecek ve haklarıdır da

30 yaşından sonra kadın yatsın mezara diyen adamların yüzüne kimse bakmıyor. Bi iki konuşunca ne halt olduğunu anlıyor kadınlar. Onlar da daha genç, daha toy, dünyaya temiz gözlerle bakan, hayata anca atılan,kimseden kötülük görmemiş, ben iyi olursam herkes iyi olur diye düşünen saf kızcağız arıyor. Gençlik takıntısının nedeni bu. Doğrudan seks ve doğurganlıkla çok alakası yok. 30 yaşındaki kadınları agresiflik ve ruh hastalığı ile anıyorlar, hayır Mahmut'çum o kadın senin kafandaki ince hesapları gördü ve şaşırdı nasıl farkedildiğini anlamıyor bu nasıl aptal bir özgüven dedi. Kırılgan egolarına sövünce ruh hastası oluyoruz. 😂 Kendilerine bir dünya kurmuşlar orda sanıyorlar ki herkes aynı hayatı yaşayacak. Sistemin dışında kalanlar zavallı bir hayatın içinde cebelleşecek. Ne kadar komik göründüklerinin farkında bile değiller asıl kötü olan bu.

tabi ki 35 yasindaki adamla 35 yasindaki kadin ayni degil, ama 35 yasindaki adamla 28 yasindaki adam da ayni degil. hem es olarak tercih edilme, hem de baska seyler acisindan. 20lik kizla evlenme de, 20lik kizi idare etme de her orta yas adamin harci degil.

Yav sanal alem çıktı çıkalı bizim erkekler özgüven nedir onu öğrendi. Ben 75'liyim yani eski nesli de biliyorum. Donlarını atletlerini çocukluktan evlenene kadar anaları, evlendikten sonra da karıları alırdı. Anaları her şeyleriydi bunların. Evde yemek yoksa aç aç analarının komşudan gelmesini beklerlerdi. Kadınlar tarihin hiç bir zamanında erkeksiz yaşayamayan varlıklar olmadı. Her zaman bakımlı becerikli, orduyu çekip çevirecek kapasiteleri vardı. El kadardım hatırlıyorum sülalenin kadınları ağda günleri yaparlardı. Kaş bıyık saç boyası kime ne lazımsa imece usulü güle eğlene hallederlerdi. Mahalledeki berbere saç kestirip limon kolonyası sürdürenler kalkmış aristokrat zevklerine sahipmiş gibi kadın aşağılıyor.

Şimdi komün halinde olmasa da yine kadın her işini hallediyor. Erkeklerde o da yok. Görüyoruz boşanmış adamları. Görüş günü aldıkları çocuklara bile bir kaç saat bakamayıp analarına kardeşlerine götürüyorlar. O imkan yoksa çocuksuz kadınların peşine düşüyorlar. Hele ballı mevkisi maaşı olana denk gelince kadının aşkından ölüp bitiveriyorlar. Hem evi çekip çevirsin hem geldiğinde çocukla ilgilensin hem de maaşı var para istemesin.

İnternet sayesinde bu kadar kadın bolluğu oldu. Görüyorlar inceliyorlar bir fikirleri izlenimleri oluyor. Bilmediği bir şeye denk gelince utanır soramazlardı şimdi pat diye arama motoruna yazıp öğreniyorlar. Sonra da kırk yıllık bilgiymiş gibi satıyorlar. 30 yaşındaki kadına teyze diyor hırbolar. Kadının CV sini açıp okusa görür teyzeyi. Yalnız burada bazı hemcinslerime denk geliyorum ve hayal kırıklığı yaşıyorum. Kocamsız beyimsiz var olamam sancıları çekiyorlar. Sanki nikah günü doğmuşlar da bu adamdan önce bir hayatları yokmuş gibiler. Sevgilisi dünyadaki son erkekmiş gibi ne yapsa ne söylese ayrılamıyorlar. Bunlara denk gelen erkeklerin totosu da arşa çıkıyor işte böyle.

Babalığın keşfinde başlamış kadın düşmanlığı, yeni bir şey değil.

Seviyesiz ortamlara ait seviyesiz erkeklerin fikirleri… Kaliteli ortamlarda asla böyle muhabbetler dönmüyor o yüzden kaale bile almamayı tercih ediyorum ağzı olan konuşuyor, eli olan yazıyor işte. Bence siz de takmayın neyin ne olduğuna karar verecek yargı mercii onlar değil ki, kim oluyorlar?

Sosyal medya artık çok garip bir yer. Anca oku atan atanamıosan iş bul bir düzen kur 30 oluyosun zaten. Konuşsunlar. İş yerınde bırı vardı ben 34 yasındayım ama 20 lık kızlarla çıkıyorum dıodu. Gerçektende sevgılılsrı 22 , 23 yaşındaydı. Sonra ne oldu bılıomusun 36 yaşında kendınden büyük çok güzel ısı olan bırı ile evlendı. Çünkü erkekler parayı sevıyor. Tabıkı hepsıne demıyorum. Ve bence büyük konuştu. Büyük konusuncada böyle oluyor işte. Birde bence her şey nasip. Hiç okumamış hayatı çok güzel olan insanlarda var çok donanımlı çok fazla egıtım görmüş ama hala hayatınsan memnun olmayanlarda.

X