Sizce boşanma sebebi midir?

Bunların hepsini bu sabahki konuşmamızda söyledi. Ben kendimi anlattım kırıldığımı üzüldüpümü söyledim terapiye gidelim dedim. Sonra bey efendi kendini haklı gördüğü için konu hararetlendi ve neticede bunları söyledi.

Sacma sapan konussa bile muhatap olmayin sakin olmaya çalışın. Biterse biter dünyanın sonu değil. Ailenize haber verin. onlar olaya dahil oldugunda baristirmaya cabaliyorlar genelde oyle bisey olursa dikkate almayin. Akside olabilir. bosanma surecimde ailem benden daha cok sinirlendi. Direk bitir bu isi dediler. Derhal avukatla iletisime geçin haklarınizi öğrenin.. kaybettiginiz birkaç yıla değil, kazandığınız geleceğinizi düşünün.. çabalamanıza değicek bir adam değil.. bu gyn duzelse yarin kaldigi yerden devam eder hem de daha agirlarini yasatarak.hiç bir kadın yaşadıklarınızi hakemez. Psikolojisi normal değilse ailesi uğraşsin siz degil.."Ayağın kırıldı diye üzülme. Allah sana belki kanat verecek. Kuyu dibinde kaldın diye kırılma, belki oradan bile bir kapı açılır. (Yusuf kuyudan sultan oldu)

Tamam akşam ailemi arayacağım yarın ilk iş yola çıkarlar.

kurtulun bu Adamdan evi vermeyin sakın zaten boşanma davasında hakim malları yarıya böler.Uyanığa bak ya eve konacak

Evden çıktım kızıma gittim annemle konuştum hemen boşanılmaz diyor onu arayacakmış. Ben istemiyorum anne düz lmez bu durum dedim

Bu kadar eleştirilmek, istenmediğini duymak sizin içinizdeki çoğu şeyi bitirmiştir, hakkınızda hayırlısı olsun, bu adamla asla evlilik yürümez, hiç üzülmeyin kendinize hep şunu söyleyin bir şey bittiyse daha iyisi başlayacağı için bitmiştir... Güzel bir söz var, gidenin ardından nokta koy ki, gelenin ismi büyük harfle başlasın.

evi terk eden siz olmayın evden ayrılmayın mahkemede evi terk etti diyebilir anlaşmaları kabul etmeyin ev benim olsun ne demek mahkeme karar versin. bence çok doğru bir karar anlattıklarınıza göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…