Sizce boşanma sebebi midir?

Anladigim kadariyka kocan takintili biri ve seni sevmiyor begenmiyor gibi. Seven erkek sarkik memeye takar mi ya? Bu hoduklere noluyo? Surekli niye kadinlari elestiriyolar? Bence bu is duzelmez.. bosan bisanma demem ama kimse mutsuz evliligini surdurmek zorunda kalmasa keske

Haklısınız üstelik gitme sebebi de tamamen inadından dolayı. Yani gitmeyeceğim demişken ben evden habersiz çıktım diye ayrılması kadar çocukça ve manasız birşey olamaz. Bütm belirtiler maalesef narsizmi gösteriyor ve tedaviyi asla kabul etmeyecek biliyorum ki hayatta onun kadar mükemmel insan olacağı ihtimaline dahi inanmaz

Sizin hayır sandığınız şer; Şer sandığınız şeyde hayır vardır ALLAH (C.C) bilir siz bilmezsiniz. Şuan evde olmamasında da bir hayır vardir belki. Yanlız kalmaniz; kafanızı dinlemenize, daha sağlıklı dusunebilmenize bir fırsattır belki, şuanki psikolojinizle zorda olsa olumlu düşünmeye çalışın. Nihai kararınız ayrılmak bile olsa üzülmeyin.. Bu süreçten geçmiş biri olarak söylüyorum. Cok zor gerçekten uzulmemek elde degil biliyorum ama geçiyor buna inanin olurmu❤

Sağolun tabi hayırlısı ne ise o olsun. Gitti diye üzülmedim zaten sadece gidiş sebebi çok itici ve sinir ozucu. Gitmesini ben istmiştim gitmemişti bir gün önce. Şimdi de inadından gitmesi gerçekten çocukta. Ama ddiğiniz gibi kafa dinliyorum rahatım gerilmiyorum.

Arkadaşlar cevap veremediklerim hakkını helal etsin lütfen. Eşim ailesinin evine gitti beni arayn soran olmadı. Çok da beklemiyorum çünkü böyle gerçekten rahatım. Mutsuz da değilim huzursuz da. Hiçbirşey hissetmiyorum gerçekten ve bı gerçekten çok daha acı. Kaldı ki ben bebeğimi kaybettim bundan daha büyük ya da bunu unutturacak bir acı değil şu an yaşadığım. Ve ölüm olan bir hayatta kimse için üzülemiyorum kusura bakmayın.

Bugun olmasa birkacyil sonra bosanirsiniz esiniz hasta asiri takintili boyle biriyle omur gecermi?Tedavi demissiniz ama olmuyor cogu asamiyor bildiklerime istinaden yaziyorum bunu biraz baskilayip birkac ay sonra firtliyor

hadi simdi gencsin yetersin yarin hastalik vs ne olacak yapamayip yetemeyince birde boyle takintili bir adam bebekle nasil olurdu bilmiyorum cocuk dagitir kirletir kusar ses yapar cinnetlik olurdu heralde sabah kadar aglayacak yeri gelicek adamin ses takintisi var herseyde bir hayir vardir uzulmeyin bebeginiz icin Allah sabirlar versin basiniz sagolsun
Ailenizle konusun duzeninizi siz bozmayin evin yarisi onunsa aile imkani varsa siz kredi vs cekip onun payini verin siz evde kalin arsa satilmaz deger kaybeder vs magdur olursunuz ayni degerdeyse arsaya ev yapip kendi otursun

Son düzenleme:
Her şerde vardır bi hayır. Kaybına çok üzüldüm gerçekten ama gözünü aç böyle bir adama çocuk yapılırmı. Yol yakınken boşa kurtul.

Evlendiğiniz ilk zamanlarda da böyle miydi? Yoksa sonradan artarak devam mı etti? 16 sene çok uzun bir süre. Yeterince yıprandıgınizi düşünüyorum. Hatta bu vakte kadar ruh sağlığınızı koruyabildiniz mi? Size tek kelime kuracağım. Boşanın. Kendi değeriniz, geleceğiniz, çocuğunuz için en doğrusu bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…