Sizce boşanma sebebi midir?

Doğrudur, kader bir yerde. Maddi konuda taviz vermeyin. Durum ciddi ise avukata başvurun. Üstündeki malları bile devredecek biri gibi geldi.
İnanın ben de korkuyorum evi yeni aldık ısrarla kendi üstüne yaptı ben ortak olsun demiştim ilk başta bana tripler yaptı ben de uzatmadım

eve tedbir koydurun satamasın ya da başkasının üzerine geçirmesin mal kaçırmak için. her şey yarı yarıya. geçinemeyen o eve konmak isteyen o. oh ne ala

Eşiniz başak burcu mu? Benim eşim de başak burcu ne yazıkki çok sivri dilli eleştirel olabiliyorlar. Ama benimki farkında kendisinin. Kırıyor. Ama evet kırdım seni yine öküzlük ettim affet de der. Aranızdaki iletişim galiba güçlü değil.madem sen ayrılalım dedin sen başlattın demiş. Amacı ayrılmak değil heralde altta kalmamak için ya da senin gözünü korkutmak için mal bölüşümü yapmış. Çocukca bir hareket gibi geldi. Erkeklerin çoğu böyle çocukca davranabiliyor. Sen git bir sarıl. Birbirimiz çok kırdık de. Sonra sakin sakin kousun. Aşılmayacak problem değil bu anlattıkların. Sen beklentilerini söyle o söylesin ne demişler insanlar konuşa konuşa.

İnanın ben de korkuyorum evi yeni aldık ısrarla kendi üstüne yaptı ben ortak olsun demiştim ilk başta bana tripler yaptı ben de uzatmadım

Evlendikten sonra olduysa ikiniz ortaksınız zaten çok takılmayın. Dediğim gibi asıl sorun adamın başkasına devretmesi. Sizi kandırmak istiyor bu adam. Tarla da mı eşinizin üstüne? Sizden önce mi alınmıştı?

Tam da tahmin ettiğim gibi yarabbim. Canım bu adam kendini sana karşı ezik hissediyor, sen ondan çok daha üstün, güzel, başarılı vs vs sin, bunu kafana koy bir kere. Sen daha iyilerine layıksın klişe ama geçerli, yengeç erkeği faciamda aynısını yaşamıştım. Seni ezerek, özgüveninin kırarak kendini yüceltemeye çalışıyor, ama bu aşağılık kompleksi artık belki de senden nefret ettirecek seviyeye ulaşmış adamda. Bu tiplerden bir halt olmaz.

Ben konu açmıştım, bana bunları yaşatan ex evli eşi hamile benimle konuşmaya kalkmıştı, dengesiz herif.

Ayrıl kurtul ya. Valla diyorum bak ömür törpüsü adam.

Sarılamam. Bana bir sürü şey söyledi. Seninle insan içine çıkamıyorum değişiyorsun dedi. Beni aşağı çekiyorsun dedi. Bir konuda yalan söylediğimi iddia etti yemin ettiğim halde inanmadı. Yemeklerin kötü dağınıksın arkanı bem topluyorum diyor. Şimdi bütn bunlara bakınca zaten benimle evli olmanın ona eziyet olduğunu anlıyorum. Ve bunu da fırsat bilmiş görünüyor

Evlendikten sonra alındığı halde satabilir mi?
tabiki de satar. sakın satılmaz diyenlere aldırış etmeyin. daha birkaç gün önce arkadaşım sattı ve eşinden habersiz. onlarınki farklı bir anlaşamamazlık. hemen boşanmıcak. ne anlattıysam boş arkadaşıma dinlemedi malesef yaptığı yanlış çünkü

Sanırım en doğrusı bu zaten. Beni de istemediğini dile getirdi dolaylı ve direkt olarak

Valla evi istemesine gerekçe başka ev bulamam bekar erkeğe vermezler kadına verirler diyor. Ben uzatmadım konuyu ama evi vermek istemiyorum. Hem eş değeri birşey vermiuor bana. Hem de bu kadar sıkıntı içinde ev bulup taşınacak mıyım? Kira mı ödeyeceğim hem evi alsın hem kirayı ben ödeyeyim

Sanırım en doğrusı bu zaten. Beni de istemediğini dile getirdi dolaylı ve direkt olarak

Canım ilişkide bir taraf diğerine göre kendini aşağıda hissediyorsa, onun yanında eziliyorsa o ilişki sağlıklı olmaz. Annem babamdan biliyorum, kısa süreli erkek arkadaşımdan biliyorum.

Evlilik iki tarafın karşılıklı anlayış, sevgi, saygı vs duygularıyla sağlıklı olur, ego yarışıyla falan değil.

Bunların hepsini aynı anda mı söylesi farklı farklı zamanlarda mı söyledi kavga esnasında mı soyledi durup dururken mi söyledi. Siz ne dediniz. Başta hersey çok iyiydi de sonradan mı değişti. Biraz daha açık yazarsanız.

oldu sen mi gidiceksin. zaten adam olsa evde sen otur derdi. ozaman evi versin sana kalmak istiyorsa da kirasını versin madem bekar erkeğe ev vermiyorlar

Bir örnek konuşma aktarayım bugünden
O: “Ben kirli sepetine eşyalarımı koymuyoruum ona laf ediyorsun ona dayanamıyorsun senin yaptıklarının yanında bu hiç kalır. Üstelik sana inat yapıyorum”
Ben: “ ben de beni anla nasıl oluyormuş sürekli uyarılmak iş buyurulmak anla diye söylüyorum sepete atmanı”
O: “ işte bu kadar adisin sen istemiyorum seni bana misilleme yapıyormuşsun “

Mantık bu yani düşünsenize kendisi inat olsun diye yapıyorum derken hiç sorun yok ama ben o anlasın diye söylüyorum dediğim için istemiyor boşanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…