- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.209
- 34
-
- Konu Sahibi ikincielci
İnanın ben de korkuyorum evi yeni aldık ısrarla kendi üstüne yaptı ben ortak olsun demiştim ilk başta bana tripler yaptı ben de uzatmadımDoğrudur, kader bir yerde. Maddi konuda taviz vermeyin. Durum ciddi ise avukata başvurun. Üstündeki malları bile devredecek biri gibi geldi.
Evlendikten sonra alındığı halde satabilir mi?eve tedbir koydurun satamasın ya da başkasının üzerine geçirmesin mal kaçırmak için. her şey yarı yarıya. geçinemeyen o eve konmka isteyen o. oh ne ala
Eşiniz başak burcu mu? Benim eşim de başak burcu ne yazıkki çok sivri dilli eleştirel olabiliyorlar. Ama benimki farkında kendisinin. Kırıyor. Ama evet kırdım seni yine öküzlük ettim affet de der. Aranızdaki iletişim galiba güçlü değil.madem sen ayrılalım dedin sen başlattın demiş. Amacı ayrılmak değil heralde altta kalmamak için ya da senin gözünü korkutmak için mal bölüşümü yapmış. Çocukca bir hareket gibi geldi. Erkeklerin çoğu böyle çocukca davranabiliyor. Sen git bir sarıl. Birbirimiz çok kırdık de. Sonra sakin sakin kousun. Aşılmayacak problem değil bu anlattıkların. Sen beklentilerini söyle o söylesin ne demişler insanlar konuşa konuşa.Öyle yapıyoruz canım yanıma gelmişti bi ara gitti şimdi. Bir de üzülüp ağlamama bile laf ediyor. Sen getirdin bu noktaya sen boşanalım dedin timsah gözyaşları döküyorsun diyor. Ben de “benim ağlamam üzülmem değil senin hiç üzülmüyor olman şaşırtıcı” dedim
İnanın ben de korkuyorum evi yeni aldık ısrarla kendi üstüne yaptı ben ortak olsun demiştim ilk başta bana tripler yaptı ben de uzatmadım
Kıskançlıkları yüzünden sürekli kavga ettik benim işim gereği ustalarla muhattap oluyorum 40 yaş üstüadamlar çoğu da ilkokul mezunu. Onlara gülmem bile sorun oluyordu en ufak bir konu bile büyüyordu. Ona karşı söylediğim her sözde alınganlık yapıyordu sürekki bunları çözmeye çalıştık. Benim fiziksel özelliklerimle dağınıklığımla ev işleriyle ilgili birşey görememiştim. Şimdi alınganlık koskançlık bitti bu başladı
Ortaklık şerhi yoksa tapuda satabilir çünkü hala evlisiniz.Evlendikten sonra alındığı halde satabilir mi?
Sarılamam. Bana bir sürü şey söyledi. Seninle insan içine çıkamıyorum değişiyorsun dedi. Beni aşağı çekiyorsun dedi. Bir konuda yalan söylediğimi iddia etti yemin ettiğim halde inanmadı. Yemeklerin kötü dağınıksın arkanı bem topluyorum diyor. Şimdi bütn bunlara bakınca zaten benimle evli olmanın ona eziyet olduğunu anlıyorum. Ve bunu da fırsat bilmiş görünüyorEşiniz başak burcu mu? Benim eşim de başak burcu ne yazıkki çok sivri dilli eleştirel olabiliyorlar. Ama benimki farkında kendisinin. Kırıyor. Ama evet kırdım seni yine öküzlük ettim affet de der. Aranızdaki iletişim galiba güçlü değil.madem sen ayrılalım dedin sen başlattın demiş. Amacı ayrılmak değil heralde altta kalmamak için ya da senin gözünü korkutmak için mal bölüşümü yapmış. Çocukca bir hareket gibi geldi. Erkeklerin çoğu böyle çocukca davranabiliyor. Sen git bir sarıl. Birbirimiz çok kırdık de. Sonra sakin sakin kousun. Aşılmayacak problem değil bu anlattıkların. Sen beklentilerini söyle o söylesin ne demişler insanlar konuşa konuşa.
tabiki de satar. sakın satılmaz diyenlere aldırış etmeyin. daha birkaç gün önce arkadaşım sattı ve eşinden habersiz. onlarınki farklı bir anlaşamamazlık. hemen boşanmıcak. ne anlattıysam boş arkadaşıma dinlemedi malesef yaptığı yanlış çünküEvlendikten sonra alındığı halde satabilir mi?
İnanın ben de korkuyorum evi yeni aldık ısrarla kendi üstüne yaptı ben ortak olsun demiştim ilk başta bana tripler yaptı ben de uzatmadım
Sanırım en doğrusı bu zaten. Beni de istemediğini dile getirdi dolaylı ve direkt olarakTam da tahmin ettiğim gibi yarabbim. Canım bu adam kendini sana karşı ezik hissediyor, sen ondan çok daha üstün, güzel, başarılı vs vs sin, bunu kafana koy bir kere. Sen daha iyilerine layıksın klişe ama geçerli, yengeç erkeği faciamda aynısını yaşamıştım. Seni ezerek, özgüveninin kırarak kendini yüceltemeye çalışıyor, ama bu aşağılık kompleksi artık belki de senden nefret ettirecek seviyeye ulaşmış adamda. Bu tiplerden bir halt olmaz.
Ben konu açmıştım, bana bunları yaşatan ex evli eşi hamile benimle konuşmaya kalkmıştı, dengesiz herif.
Ayrıl kurtul ya. Valla diyorum bak ömür törpüsü adam.
Evlendikten sonra alındığı halde satabilir mi?
Sarılamam. Bana bir sürü şey söyledi. Seninle insan içine çıkamıyorum değişiyorsun dedi. Beni aşağı çekiyorsun dedi. Bir konuda yalan söylediğimi iddia etti yemin ettiğim halde inanmadı. Yemeklerin kötü dağınıksın arkanı bem topluyorum diyor. Şimdi bütn bunlara bakınca zaten benimle evli olmanın ona eziyet olduğunu anlıyorum. Ve bunu da fırsat bilmiş görünüyor
Valla evi istemesine gerekçe başka ev bulamam bekar erkeğe vermezler kadına verirler diyor. Ben uzatmadım konuyu ama evi vermek istemiyorum. Hem eş değeri birşey vermiuor bana. Hem de bu kadar sıkıntı içinde ev bulup taşınacak mıyım? Kira mı ödeyeceğim hem evi alsın hem kirayı ben ödeyeyimtabiki de satar. sakın satılmaz diyenlere aldırış etmeyin. daha birkaç gün önce arkadaşım sattı ve eşinden habersiz. onlarınki farklı bir anlaşamamazlık. hemen boşanmıcak. ne anlattıysam boş arkadaşıma dinlemedi malesef yaptığı yanlış çünkü
Alırken yapmadık şimdi olur mu? O olmadan yapabilir miyimTapuya gidip aile konutu şerhi koydurursan satamaz.
Sanırım en doğrusı bu zaten. Beni de istemediğini dile getirdi dolaylı ve direkt olarak
Bunların hepsini aynı anda mı söylesi farklı farklı zamanlarda mı söyledi kavga esnasında mı soyledi durup dururken mi söyledi. Siz ne dediniz. Başta hersey çok iyiydi de sonradan mı değişti. Biraz daha açık yazarsanız.Sarılamam. Bana bir sürü şey söyledi. Seninle insan içine çıkamıyorum değişiyorsun dedi. Beni aşağı çekiyorsun dedi. Bir konuda yalan söylediğimi iddia etti yemin ettiğim halde inanmadı. Yemeklerin kötü dağınıksın arkanı bem topluyorum diyor. Şimdi bütn bunlara bakınca zaten benimle evli olmanın ona eziyet olduğunu anlıyorum. Ve bunu da fırsat bilmiş görünüyor
Alırken yapmadık şimdi olur mu? O olmadan yapabilir miyim
Valla evi istemesine gerekçe başka ev bulamam bekar erkeğe vermezler kadına verirler diyor. Ben uzatmadım konuyu ama evi vermek istemiyorum. Hem eş değeri birşey vermiuor bana. Hem de bu kadar sıkıntı içinde ev bulup taşınacak mıyım? Kira mı ödeyeceğim hem evi alsın hem kirayı ben ödeyeyim
Bir örnek konuşma aktarayım bugündenCanım ilişkide bir taraf diğerine göre kendini aşağıda hissediyorsa, onun yanında eziliyorsa o ilişki sağlıklı olmaz. Annem babamdan biliyorum, kısa süreli erkek arkadaşımdan biliyorum.
Evlilik iki tarafın karşılıklı anlayış, sevgi, saygı vs duygularıyla sağlıklı olur, ego yarışıyla falan değil.