Kocam bana Köle diyor

Kusura bakmayın da sabır edecek ne kalmış yuzunuze açık açık defol git diyen küfür eden sizi görmemek için eve gelmeyen kocadan evde olmanızı istemek nasıl bir düşünce. Çoktan çalışıp cabalayio kenara para koyup yolunuza bakmanız gerekirdi Ya aldatır ya birini eve getirir koyar artık anlamanız için.Hanımefendi konu umarım fakedir.Ciddi olduğunu dusunmek istemiyorum.Gidecek yeriniz işiniz yok cocukda elde bişey olsun garanti diyemi yapildi anlamadım Sizin gibi düşünenler bilsinki evlilik karnımızı omurboyu doyurma garantisi vermiyor iş değil bu.Kusura bakmayın nasıl seviyorsunuz anlamıyorum bu eşi o sizi sevmiyor illaki çocuk az büyüsün bir şekilde boşayacak sizi .Sizde ilahi adalet arayis listesine dahil olursunuz Biraz gurur biraz kendine saygı ne yuvası Allah aşkına adamın pankart açmadığı kalmış gidin diye Madem öyle bu davranışı hakederek bunu kabul ediyorsunuz ben yardım edemem bu adam sizde durmaz

Çocuktan önce iyidik salak mıyım böyle bir adama çocuk yapayım ne olduysa çocuktan sonra değişti bana kilo aldın falan diyor halbuki 65 kiloyum obez değilim saçını başını topla diyor biz böyle değildikkkkk
Hala biz böyle değildikkkkkk diye arabesk yapıyor öfff

İyi misin ya??? Adam sana köle diye sesleniyor sen ben onu çok seviyorum mu diyosun. Yemin ederim şakasını bile yaptırmam kocama. Az kendinize saygı duyun be.

Bı insanın yüzüne yüzüne defol git denip o insan orada duruyorsa ne çocuk ne yuvadan bahsedilmez .Böyle insanı kimse sevmez insan psikolojisi.Bu derece mecbur olmasın kimse kimseye.Bu evlilik yuva çocuk bilmemne.Yahu defol diyor .Bundan sonra o erkek aldatsa kizilmaz ki ben kızarım aldatmaya Ama açık açık diyor bangır bangır defol ne demek .Ne halin varsa gör zerre değerin yok demek .Bunu kabul ediyorsanız sonradan yasayacaklariniza kızmaya hiç hakkınız yok.İlahi adalettede yok benim gözümde de yok.Acik açık söylüyor kandırma yok alın haklarınızı gidin yolunuza bu adam oksijenmi su mu ekmekmi .Ne bı kula bu kadar sevgi

Kendine saygın yok. Değil ki karşındaki sana saygı duysun. Bu işin çözümü belli. Cesaretin varsa tabi.

Sizi teselli etsinler sabır dua devam edin eşiniz celbi gönderince de beddua ile devam size iyi forumlar kendine yardım etmeyene yardım edilmez kendine saygı duymayana saygı duyulmaz kendini sevmeyeni kimse sevmez.Ancak boş teselli verilir .Oda işinize yaramaz.Konu iç döküp döküp gitmekse merak etmeyin bit ömür anlatırsınız bunları iyi forumlar.Sadece çocuk umarım iyi büyür daha güçlü daha dişli bir birey olur tüm dualarım sadece ona .

her gün yeni bir saçmalık okumaktan sinirim bozuluyor. Seviyorum mu yazmışsın? İnş. Yanlışlıkla yazmışsındır. Sana hakaret eden küfür eden evde köle diye Çağıran bir mahlukatı mı seviyorsun? Sana kötü bir haberim var o 2 yaşındaki bebek de seneye anne demez köle diye çağırır! Haberin olsun.
Neyse bazen insan yerini kendi belirler. Köle olmaktansa her gün aşağılanmaktansa boşanmayı düşün o da hemen. Mesela pazartesi dava açabilirsin! Daha hoca nikahı diyorsun pes!

Selam arkadaşlar,
kimseye derdimi anlatamıyorum çok çaresizim nolur bana akıl verin. 8 yıllık evliyim ve eşim bu hayatta gördüğüm en tehlikeli narsist. Kendisi günde 15-20 saat çalışıyor ve biz neredeyse hiç bir arada olamıyoruz. Bugün yine bu konudan ona dert yandım ve daha az çalışmasını rica ettim. Ufacık bir yavrumuz var daha 2 yaşında ve babasını neredeyse hiç görmüyor bu beni çok üzüyor. Zaten tamamen yalnız kalmam ve kendime günde 1 saat bile ayıramamam bir yanda dursun. Eşim bana çok hayın davranıyor ilgisi yok şefkati yok merhameti yok. Bize para değil sen lazımsın diyorum bana ağza alınmayacak küfürleri ediyor. Ne zaman telefonda konuşsam yüzüme kapatıyor arıyorum açmıyor açsa küfredip tekrar kapatıyor. Aileni mi paranı mı seçiyorsun diye sorduğumda parayı seçiyorum diyor para bizden daha önemliymiş. Yuvan yıkılacak artık kendine gel dedim bu böyle olmaz ben böyle bir hayat istemiyorum benimle o zaman neden evlendin dedim daha da sinirleniyor. Hiç bir işine karışamıyorum. En çok ağrıma giden de bana köle diye seslenmesi. Yuvam yıkılmasın diye tek başıma direniyorum Allahtan yardım istiyorum eşim bana zulüm ediyor, her defasında beni istemediğini hayatından gitmemi istiyor yapma bana git deme diyorum nikahımıza zarar veriyorsun diyorum umursamıyor ağzına geleni söyleyip sonra da benim karımsın ben boşamak için söylemedim diyor. Hocaya sordum nikahımız bozulur mu diye bozulur dedi ona söyledim hala benim dediğim geçer diyor. Ağzından çıkana dikkat etmiyor.
Kalbi taş olmuş ben onu o kadar çok sevdim seviyorum ki gözlerim ağlamaktan kör olucak yine de direniyorum bana artık köle diye hitap ediyor bir şey istediğinde köle şunu getir bunu yap gibi kelimeler söylüyor defalarca uyardım kırıdığımı ne anlıyor ne gözümdeki yaşı görüyor çok daraldım gitsem gidemiyorum kalsam dayanamıyorum Ne yapacağım ben kardeşlerim Allaha sığındım her gün ağlıyorum sevdiğim adam bana cehennemi bu yeryüzünde yaşatıyor. Küfürlerinden bahsetmiyorum bile. Yavrum ve bana para sizden daha önemli diyor günde 15-20 saat çalışıyor onu yanımızda görmek istediğimi söylediğimde de bana küfür ediyor aşağlıyor ben buyum defol git diyor. Bizimle zaman bile geçirmiyor annenlerin evine git yemeğini de orda ye diyor bu zulüm değil de ne kardeşlerim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım yoksa gerçekten boşanmam mı gerekiyor artık hiç bir çare bulamıyorum değişmiyor değişmeyecek de ve benim artık sabrım kalmadı kendimi maf ettim yorgunum güçsüzüm artık hastalık sahibi olucam bu adam yüzünden görmüyor derdimi gözyaşımı isyanımı hiç birşeyi vurdum duymaz gamsız ne yapsam olmuyor
E ama siz hala size bu şekilde davranan birini sevdiğinizi söylüyorsunuz adama da hala seni seviyorum diyorsanız neden değişsin ki?

Bazi arkadaslar konu fake yazmis. Fake'se ayri, gercekse ayri sekilde psikolojin bozuk. Hangi akilli insan soyle bir konu acip eglenir, hangi akilli insan soyle bir evliligi yurutur. Her ne kadar yeni uye de olsan, garip bir konu da acmis olsan ben gercek olabilecegine inaniyorum konunun. Cunku bazi kadinlar icin bekar olmak veya bosanmis olmak ciddi bir sorun. Anlamiyorum ki boyle evliliklerle toplumda statu mu ediniyorsunuz nedir. Motivasyon nedir yani topluma, etrafa, cevrene karsi evliyim demek mi. Gercekse konu ve hala bi care ariyorsan cidden bi psikologa git ve sonra kendine gelince de zaten bosanirsin. Narsist gibi herkesin su ara dilinden dusurmedigi bir kelimeyi kullandigindan yasinin daha kucuk oldugunu dusunuyorum. Meslegin falan olmadan evlendin ve simdi cikmaza girdin belki de ama bi yolunu bulmalisin hrr turlu.

Selam arkadaşlar,
kimseye derdimi anlatamıyorum çok çaresizim nolur bana akıl verin. 8 yıllık evliyim ve eşim bu hayatta gördüğüm en tehlikeli narsist. Kendisi günde 15-20 saat çalışıyor ve biz neredeyse hiç bir arada olamıyoruz. Bugün yine bu konudan ona dert yandım ve daha az çalışmasını rica ettim. Ufacık bir yavrumuz var daha 2 yaşında ve babasını neredeyse hiç görmüyor bu beni çok üzüyor. Zaten tamamen yalnız kalmam ve kendime günde 1 saat bile ayıramamam bir yanda dursun. Eşim bana çok hayın davranıyor ilgisi yok şefkati yok merhameti yok. Bize para değil sen lazımsın diyorum bana ağza alınmayacak küfürleri ediyor. Ne zaman telefonda konuşsam yüzüme kapatıyor arıyorum açmıyor açsa küfredip tekrar kapatıyor. Aileni mi paranı mı seçiyorsun diye sorduğumda parayı seçiyorum diyor para bizden daha önemliymiş. Yuvan yıkılacak artık kendine gel dedim bu böyle olmaz ben böyle bir hayat istemiyorum benimle o zaman neden evlendin dedim daha da sinirleniyor. Hiç bir işine karışamıyorum. En çok ağrıma giden de bana köle diye seslenmesi. Yuvam yıkılmasın diye tek başıma direniyorum Allahtan yardım istiyorum eşim bana zulüm ediyor, her defasında beni istemediğini hayatından gitmemi istiyor yapma bana git deme diyorum nikahımıza zarar veriyorsun diyorum umursamıyor ağzına geleni söyleyip sonra da benim karımsın ben boşamak için söylemedim diyor. Hocaya sordum nikahımız bozulur mu diye bozulur dedi ona söyledim hala benim dediğim geçer diyor. Ağzından çıkana dikkat etmiyor.
Kalbi taş olmuş ben onu o kadar çok sevdim seviyorum ki gözlerim ağlamaktan kör olucak yine de direniyorum bana artık köle diye hitap ediyor bir şey istediğinde köle şunu getir bunu yap gibi kelimeler söylüyor defalarca uyardım kırıdığımı ne anlıyor ne gözümdeki yaşı görüyor çok daraldım gitsem gidemiyorum kalsam dayanamıyorum Ne yapacağım ben kardeşlerim Allaha sığındım her gün ağlıyorum sevdiğim adam bana cehennemi bu yeryüzünde yaşatıyor. Küfürlerinden bahsetmiyorum bile. Yavrum ve bana para sizden daha önemli diyor günde 15-20 saat çalışıyor onu yanımızda görmek istediğimi söylediğimde de bana küfür ediyor aşağlıyor ben buyum defol git diyor. Bizimle zaman bile geçirmiyor annenlerin evine git yemeğini de orda ye diyor bu zulüm değil de ne kardeşlerim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım yoksa gerçekten boşanmam mı gerekiyor artık hiç bir çare bulamıyorum değişmiyor değişmeyecek de ve benim artık sabrım kalmadı kendimi maf ettim yorgunum güçsüzüm artık hastalık sahibi olucam bu adam yüzünden görmüyor derdimi gözyaşımı isyanımı hiç birşeyi vurdum duymaz gamsız ne yapsam olmuyor
Size bosanin derdim ama böyle kadınlar genelde boşanmıyor. Böyle kadınlar derken yanlış anlamayın da evde onun eline baktığınız için ve hiçbir durumda çalışmayı asla dusunmeyeceginiz için bu konuyu teselli almak için açtığınız kanısındayım. Bu satırları buraya yazana kadar boşanma dilekçesi yazsaydınız hayatınız kurtulurdu bence. Calisip cocugunuza da bakardiniz. Ama siz calismak istemezsiniz yuzde 99. O yuzden yapacak bisi yok idare edeceksiniz.

Saka mi fake mi bu konu?

Siz asiri anormal bir insansiniz. Size surekli hakaret eden, zulmeden biriyle zaman gecirmek icin yalvariyor musunuz gercekten? Zaten bosanmaya niyetiniz yok. Bari parasini harcayin. O da uzak olsun iste sizden.siz adamdan daha garipsiniz.

Selam arkadaşlar,
Hâla seviyorsanız ne güzel, devam..

X