- 21 Kasım 2012
- 9.036
- 9.554
-
- Konu Sahibi ikincielci
Merhaba yardımlarınız için teşekkür ederim. Biraz önce konuşmayı denedim kırıldığımı söyledim. Bir dokundum bin ah işittim. Benimle insan içine istemiyormuş onu aşağı çekiyormuşum. Dağınıkmışım ev işinden anlamıyormışum sürekli arkamı topluyormuş falanlar filanlar. Kirli sepetine giysilerini bilerek atmıyormuş ona bile laf ediyormuşum. Ben de beni anlaman için söylüyorum dediğimde ise adisin istemiyorum seni dedi. Şimdi avukatla görüşecek. Bütün eşyalarını al evi bana bırak dedi.
Evi almak istiyormuş onun eviymiş o haketmişmişYok artık ya!!!! Asıl o sana evi bıraksın terbiyesize bak sinir tepeme çıktı
Evi almak istiyormuş onun eviymiş o haketmişmiş
Ev babamın dayımın yardımı bizim iş tazminatlarımız ve evlendikten sonra ortak aldığımız arabayla alındı. Bir de arsamız var ama onun ederi evin 1/3 ü kadar. Arsayı ve ev eşyalarını bana verip evi istiyormuş.Ev nasıl alındı canım ? Ben bankacıyım az buçuk hukuk bilirim anlat
Ev babamın dayımın yardımı bizim iş tazminatlarımız ve evlendikten sonra ortak aldığımız arabayla alındı. Bir de arsamız var ama onun ederi evin 1/3 ü kadar. Arsayı ve ev eşyalarını bana verip evi istiyormuş.
Yarı yarıya dedim kabul etmedi ben de konulmak istemiyorum babamlar gelsin onlar konuşsun. Ben hiçbirşey istemiyorum ama herşeyi bırakmak aptallık olur ve bu yüzden de şu an konuşmayacağım dedimYarı yarıya paylaşın yada evi sen al ne hali varsa görsün hem boşanmak isteyip hem herşeyi elinden mi alacak
Ev babamın dayımın yardımı bizim iş tazminatlarımız ve evlendikten sonra ortak aldığımız arabayla alındı. Bir de arsamız var ama onun ederi evin 1/3 ü kadar. Arsayı ve ev eşyalarını bana verip evi istiyormuş.
Yarı yarıya dedim kabul etmedi ben de konulmak istemiyorum babamlar gelsin onlar konuşsun. Ben hiçbirşey istemiyorum ama herşeyi bırakmak aptallık olur ve bu yüzden de şu an konuşmayacağım dedim
Gitmiyor bir yere. Aileler defarklı şehirlerde gelene kadar akşam olurKonuşamayacak durumdaysan aileni çağır, ama istemiyorum ben mal mülk falan deme sakın. Hak ettiğini al.
Gitmiyor bir yere. Aileler defarklı şehirlerde gelene kadar akşam olur
Öyle yapıyoruz canım yanıma gelmişti bi ara gitti şimdi. Bir de üzülüp ağlamama bile laf ediyor. Sen getirdin bu noktaya sen boşanalım dedin timsah gözyaşları döküyorsun diyor. Ben de “benim ağlamam üzülmem değil senin hiç üzülmüyor olman şaşırtıcı” dedimAyrı odalarda durun o zaman gitme yanına
Vay demek kendisi kıvanç tatlıtuğ.
Seni beğenmediğine göre öyledir diye düşünüyorum ben??
Evlenmeden önce farklı sorunlar yaşadık bunları hiç göremedim maalesef. Keşke görmüş olaaydımKıvanç Tatlıtuğ'un bile karısına böyle davrandığını sanmam...
Konu sahibi aranızda iletişim problemi var belli ki. Adam anlayışsız ve kaba. Hakkınızda hayırlısı olsun. Keşke evlenmeden önce bunları dikkate alma fırsatınız olsaydı.
Öyle yapıyoruz canım yanıma gelmişti bi ara gitti şimdi. Bir de üzülüp ağlamama bile laf ediyor. Sen getirdin bu noktaya sen boşanalım dedin timsah gözyaşları döküyorsun diyor. Ben de “benim ağlamam üzülmem değil senin hiç üzülmüyor olman şaşırtıcı” dedim
Evlenmeden önce farklı sorunlar yaşadık bunları hiç göremedim maalesef. Keşke görmüş olaaydım
Evlenmeden önce farklı sorunlar yaşadık bunları hiç göremedim maalesef. Keşke görmüş olaaydım
Kıskançlıkları yüzünden sürekli kavga ettik benim işim gereği ustalarla muhattap oluyorum 40 yaş üstüadamlar çoğu da ilkokul mezunu. Onlara gülmem bile sorun oluyordu en ufak bir konu bile büyüyordu. Ona karşı söylediğim her sözde alınganlık yapıyordu sürekki bunları çözmeye çalıştık. Benim fiziksel özelliklerimle dağınıklığımla ev işleriyle ilgili birşey görememiştim. Şimdi alınganlık koskançlık bitti bu başladıne yaşadınız bir karakter tahlili çıkaralım burdan