Sizce boşanma sebebi midir?

Yok artık ya!!!! Asıl o sana evi bıraksın terbiyesize bak sinir tepeme çıktı

Ev nasıl alındı canım ? Ben bankacıyım az buçuk hukuk bilirim anlat
Ev babamın dayımın yardımı bizim iş tazminatlarımız ve evlendikten sonra ortak aldığımız arabayla alındı. Bir de arsamız var ama onun ederi evin 1/3 ü kadar. Arsayı ve ev eşyalarını bana verip evi istiyormuş.

Yarı yarıya paylaşın yada evi sen al ne hali varsa görsün hem boşanmak isteyip hem herşeyi elinden mi alacak

Yarı yarıya paylaşın yada evi sen al ne hali varsa görsün hem boşanmak isteyip hem herşeyi elinden mi alacak
Yarı yarıya dedim kabul etmedi ben de konulmak istemiyorum babamlar gelsin onlar konuşsun. Ben hiçbirşey istemiyorum ama herşeyi bırakmak aptallık olur ve bu yüzden de şu an konuşmayacağım dedim

Sizi üzen biri ile birlikte olmaya devam etmemelisiniz, Narsist bir kocanız var , bu şekilde devam ederse ve buna izin vermeye devam ederseniz, kendinize olan özgüveninizi tamamen kaybedeceksiniz, Değişmeyeceğini garanti ederim, tek değişen siz olacaksınız, güvensiz , sevgisiz ve narsist bir ortamda hayatınızı sürdüreceğiniz için yok olacaksınız,

Kendinize bir iyilik yapın ve gidin ...

Onun istemesiyle olmuyor bu işler. Öncelikle sinir oldum gayet güçlü dur şu eziğin karşısında.

Evlilik içinde edinilen tüm mallar ortaktır. Anlaşmalı boşanma falan da yapma, hakkını al.

Bu arada yengeç burcu erkeğinden nefret ediyorum, ilk sevgilim beni terkeden ş. siz yengeçti, gereksiz bir duygusallık, kendini üstün görme, karşıyı aşağılama vs.

Bebeğinizi kaybetmişsiniz, acısını senden çıkarıyor diyeceğim de adam mal bölüşmeye kadar düşünmüş, yani bebeğe üzülme falan değil canım bu.

Sakın o evden fevri bir kararla çıkmayın. Aile büyüğü gelsin, ya da akraba dost arkadas

Yarı yarıya dedim kabul etmedi ben de konulmak istemiyorum babamlar gelsin onlar konuşsun. Ben hiçbirşey istemiyorum ama herşeyi bırakmak aptallık olur ve bu yüzden de şu an konuşmayacağım dedim

Konuşamayacak durumdaysan aileni çağır, ama istemiyorum ben mal mülk falan deme sakın. Hak ettiğini al.

Ayrı odalarda durun o zaman gitme yanına
Öyle yapıyoruz canım yanıma gelmişti bi ara gitti şimdi. Bir de üzülüp ağlamama bile laf ediyor. Sen getirdin bu noktaya sen boşanalım dedin timsah gözyaşları döküyorsun diyor. Ben de “benim ağlamam üzülmem değil senin hiç üzülmüyor olman şaşırtıcı” dedim

Vay demek kendisi kıvanç tatlıtuğ.

Seni beğenmediğine göre öyledir diye düşünüyorum ben??

Kıvanç Tatlıtuğ'un bile karısına böyle davrandığını sanmam...

Konu sahibi aranızda iletişim problemi var belli ki. Adam anlayışsız ve kaba. Hakkınızda hayırlısı olsun. Keşke evlenmeden önce bunları dikkate alma fırsatınız olsaydı.

Evlenmeden önce farklı sorunlar yaşadık bunları hiç göremedim maalesef. Keşke görmüş olaaydım

Boşanmak strateji sevaşlarına dönüşüyor bu yüzden bir avukatla adım atmalısın kesinlikle. Üzülme sıkma canını böyle bir insana değmez.

Ayyy laflara bak, kapını kitle canım.

ne yaşadınız bir karakter tahlili çıkaralım burdan
Kıskançlıkları yüzünden sürekli kavga ettik benim işim gereği ustalarla muhattap oluyorum 40 yaş üstüadamlar çoğu da ilkokul mezunu. Onlara gülmem bile sorun oluyordu en ufak bir konu bile büyüyordu. Ona karşı söylediğim her sözde alınganlık yapıyordu sürekki bunları çözmeye çalıştık. Benim fiziksel özelliklerimle dağınıklığımla ev işleriyle ilgili birşey görememiştim. Şimdi alınganlık koskançlık bitti bu başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…