Sizce boşanma sebebi midir?

Sakın üzülme, en büyük acıları atlatmışsın buna mı üzüleceksin? Kocan duygusuz ruhsuz adamın önde gideniymiş, geçmişe değil geleceğe bak sen canım, biz buradayız, dertlenirsen ya sen.

Ama sana çok yalvaracak demedi deme. Psikolojisi bozulmuş onun farkında değil.

Annemi aradım gelmem siz kendiniz halledin biraz küs durun birbirinizi anlayın şu an zor bir süreçtesiniz bazı şeyler üst üste gelmiş olabilir sakin düşünün en son kararınızı öyle verin dedi
Anneler cocuklarına kiyamaz onlar için her zaman en iyisini düşünür. Kendine gore kizinin yuvasi yikilmasin istiyor. Karı koca arasına girilmez mantığıyla ve kaybiniz nedeniyle her iki tarafinda saglikli dusunemedigini ve zamana ihtiyaciniz oldugunu dusunuyor. Saygi duyuyorum ancak anneniz olayın ciddiyetinin farkında değil. Esiniz benliginizi, kendinize guveninizi hedef almis. Tipki bir dusman gibi. Narsist, okb, takıntılı, kompleksi, adı her ne ise ciddi kişilik problemi olan bir insan var karşınızda. Birakin yas surecini normal zamanda da surekli sizi elestiriyor. Hedef kendizine olan guveninizi yok etmek. Basardiginda artık kasinin üstünde gözün var deyip alacak sazi eline. Kadınlar hassastır, duygusaldir.. Erkek (tabi gercekten adam gibi adamsa) dogasi geregi güçlüdür. Guclu olamiyorsa bile en azindan olmaya calisir, destek olur. Bu adam gibi saçmalamaz. Bu zor surecte yaninizda degilse ne zaman var olacak?? Eşinize annenizin tavrını belli etmeyin lütfen. Dimdik durun . Mal paylaşımı konusunda hiç bir planını onaylamayın. Ortak ne varsa satılır yarı yarıya paylaşılır. Bunlar hallolur. Avukatsiz hareket etmeyin lütfen ..

Haklısınız anneme izah etmeye çalıştım pişman olacaksınız biliyprum fevri hareket etmeyin diyor ben de anne pişman olurum evet seviyorum çünkü ama “ben” olarak kalırım aşağılanmam özgüvenimi kaybetmem. Sanırımeşimde kompleks var kendini benden aşağı görüyor. Sürekli maaş konusunu açardı hep zaten şimdi ben ondam yüksek alıyorum geçen gün bana şimdi sen hava atarsın dedi ben de “ ben asla öyle bir konuda şaka yapmam” dedim

Gerçekten seviyormusunuz? Alışkanlık yada hayallerinizin (yuva, bebek) gerçekleşebilme ihtimalini mi kaybetmek istemiyorsunuz? Çok iyi düşünün. Düzelme ihtimali görüyorsanız; bakın nasıl davranıyor izleyin bir süre.. sonradan pişman olmayın...

Şuan pişman olacakmış gibi hissediyor da olabilirsiniz. stockholm sendromu olabilir bu da bir süreç sonuçta.. ilk zamanlar yasayabileceginiz pişmanlik duygusu zamanla huzura dönüşebilir

Ayrıl ama sakın sakın sakın o evi verme ona. Süründür

Çok üzüldüm Allah sabır versin kaçın kurtulun bence eşinizden kişilik bozukluğu var duzelmez bir ömür de böyle geçmez

kaybınız icin cok üzüldüm, Allah size sabir versin. tabiki bunlar bosanma sebebidir. hakkinizda hayirlisi olsun inşallah

Belliki adam rahatsız tedavi olması gerekiyor
Yanaşmıyorsa hayatını mahvediyorsun değişmezzz senide takıntılı hale getirir
Kendi gibi birisini bulsun
Sizi fiziksel olarak aşağılıyor sözlü şiddet uyguluyor
Bunu kendinize yapmayın hayatı takıntılarla geçecek bir adamın hayatınızın içine etmesine müsade etmeyin

Eşinizin düşünce yapısı da çok sağlıklı gelmedi bana. Hayırlısı olsun diyeyim, evi ona bırakmak gibi bir şey yapmayın.

Ruh sağlığı çalışanı olarak benim gördüğüm şey esinizde kişilik bozukluğu var gibi. Narsisist bir yapıda eşiniz. Kişilik bozuklukları uzun süren terapilerle düzelme ihtimali olan bozukluklardir. Sıradan bir evlilik sorunu değil yaşadığınız. Kısacası alacağı terapi sonunda düzelme ihtimali var ancak sadece kendi isterse hatalı olduğunu ve düzelmesi gerektiğini anlarsa. Ki narsisist yapıda özeleştiri yapmak gibi bir tutum pek rastlanmaz. Bu yapıdaki bir insanla çok mutsuz olacağınızı düşünüyorum. Bu konuda bir karar vermeden önce bir psikiyatrist görüşü mutlaka alın. Saglikli Karar vermenizde etkili olur. Boşanmaya karar verirseniz de mutlaka avukat desteğiyle her adımınızı atın derim ben. Aileler de sağlıklı karar veremez. Uzmanların görüşünü aldıktan sonra netleşen durumda en iyi kararı siz verirsiniz. Çünkü siz yaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…