Biz yeni tanıştık hiç görüşmedik kendisi 25 yaşında anestezi teknisyeni evlilik düşündüğünü ilk konuşmaya başladığımızda daha arkadaşken söylemişti biz arkadaştan öte olmaya başladık bu sefer evlilik düşüncelerini daha yoğun belirtmeye başladı seninle görüştükten 2 3 hafta sonra birde abinle görüşmek istiyorum hayır işleri fazla uzatmaya gelmez vs boyle laflar demeye başladı hayal kurmayı çok seviyor ama öyle iğrenç şekilde hiç sex muhabbeti yapmadı benimle sadece uyumak üzereyken beni arıyor hadi sarıl bana başını omzuma koy öp beni vs böyle şeyler diyor bunları konuşuyoruz ben neden diye sorduğumda da hayal kurmayı çok seviyorum zaten uzaktayiz bare hayal kuralım insan hayallerinde olmayan birini nasıl sevebilirki böyle böyle birbirimizi sevmeye basliycaz vs dedi daha önce kimseyle sex yapmamış zaten hayatı yaşadıkları buna müsade etmemiş ailesi tarafından terk edilmiş kız kardeşiyle yurtta kalmışlar 18 yaşına kadar hep geçim derdindeymis hastalık geçirmiş vs hovarda biri de değil öyle cafelerde orda burda gezen biri değil sabah iş akşam ev bu tarz bir insan sizce benimle ciddi mi dusunuyordur merak ediyorum