• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce benimle sadece sex için mi yoksa evlilik için mi konuşuyor ?

Biz yeni tanıştık hiç görüşmedik kendisi 25 yaşında anestezi teknisyeni evlilik düşündüğünü ilk konuşmaya başladığımızda daha arkadaşken söylemişti biz arkadaştan öte olmaya başladık bu sefer evlilik düşüncelerini daha yoğun belirtmeye başladı seninle görüştükten 2 3 hafta sonra birde abinle görüşmek istiyorum hayır işleri fazla uzatmaya gelmez vs boyle laflar demeye başladı hayal kurmayı çok seviyor ama öyle iğrenç şekilde hiç sex muhabbeti yapmadı benimle sadece uyumak üzereyken beni arıyor hadi sarıl bana başını omzuma koy öp beni vs böyle şeyler diyor bunları konuşuyoruz ben neden diye sorduğumda da hayal kurmayı çok seviyorum zaten uzaktayiz bare hayal kuralım insan hayallerinde olmayan birini nasıl sevebilirki böyle böyle birbirimizi sevmeye basliycaz vs dedi daha önce kimseyle sex yapmamış zaten hayatı yaşadıkları buna müsade etmemiş ailesi tarafından terk edilmiş kız kardeşiyle yurtta kalmışlar 18 yaşına kadar hep geçim derdindeymis hastalık geçirmiş vs hovarda biri de değil öyle cafelerde orda burda gezen biri değil sabah iş akşam ev bu tarz bir insan sizce benimle ciddi mi dusunuyordur merak ediyorum
Sen kabul ettikçe dozu artırıcak, bu böyle olacak, demişti dersin. Bence erken bu sohbetler için, evlilik niyeti de vardır belki ama sonra sorun olur aranızda, yıpranırsın.

Biz yeni tanıştık hiç görüşmedik kendisi 25 yaşında anestezi teknisyeni evlilik düşündüğünü ilk konuşmaya başladığımızda daha arkadaşken söylemişti biz arkadaştan öte olmaya başladık bu sefer evlilik düşüncelerini daha yoğun belirtmeye başladı seninle görüştükten 2 3 hafta sonra birde abinle görüşmek istiyorum hayır işleri fazla uzatmaya gelmez vs boyle laflar demeye başladı hayal kurmayı çok seviyor ama öyle iğrenç şekilde hiç sex muhabbeti yapmadı benimle sadece uyumak üzereyken beni arıyor hadi sarıl bana başını omzuma koy öp beni vs böyle şeyler diyor bunları konuşuyoruz ben neden diye sorduğumda da hayal kurmayı çok seviyorum zaten uzaktayiz bare hayal kuralım insan hayallerinde olmayan birini nasıl sevebilirki böyle böyle birbirimizi sevmeye basliycaz vs dedi daha önce kimseyle sex yapmamış zaten hayatı yaşadıkları buna müsade etmemiş ailesi tarafından terk edilmiş kız kardeşiyle yurtta kalmışlar 18 yaşına kadar hep geçim derdindeymis hastalık geçirmiş vs hovarda biri de değil öyle cafelerde orda burda gezen biri değil sabah iş akşam ev bu tarz bir insan sizce benimle ciddi mi dusunuyordur merak ediyorum
Bi çay içseydiniz?

Hiç görüşmeden ya da hadi görüştünüz daha ilişkinin ilk günlerinde evlilik muhabbeti açan erkek sence de o şeyin peşinde değil midir? Ayrıca sana romantik laflar etmiş o romantik laflar eyleme dönüşünce tam da düşündüğün şey oluyor.Daha yaşı 25 yangından mal mı kaçırıyor evlenmek için.Bu arada erkekler aşklarından ölseler bile evlenmeye yakın arkadaşlarına ahlayıp vahlıyor özgürlük elden gidiyeahh diye.Bacım kendini kullandırtma bu kişi senin iyi niyetini belli ki suistimal etmek istiyor.Ayrıca görüşmeye devam edersen sana ilerde bunları diyecek; sadece sarılacağız, ilerde helalim olacaksın.

O konuşmalar bir kaç hafta sonra baya yatak muhabbetine gelecek. Bu konuşmalara daha yüzyüze görüşmeden başladıysa görüşünce neler yaşanır bilemiyorum. Kesinlikle güven vermedi

Bu genellemeniz çok yanlış. Her insan farklıdır. Inanc , prensip farklılıkları vardır.

Ya öyledir ya böyle demek çok sığ bir düşünce.
Eminim inanc ve prensiptendir, bu yuzden bu masum cocuk cok yakinda sarilip uyuma muhabbetini epey ileri goturecek 😂😂

Eminim inanc ve prensiptendir, bu yuzden bu masum cocuk cok yakinda sarilip uyuma muhabbetini epey ileri goturecek 😂😂
Ama gerçekten var böyle erkekler ama onlar da böyle muhabbetlere girmiyor.Bir de aseksüelleri unutmamak lazım.Ya da üye erkek olabilir zira yaşı 27 gösteriyor.18 yaş altı olsa anlayacaktım üye.o_O

gerçekten burdaki konular çok eğlenceli ya. ne adamlar var. konu sahiplerine teşekkür ediyorum ufkumuz genişliyor sayenizde.

Icinde bastirilmis bi arzu var bu sekilde disa vuruyor belliki.. daha yeni tanismissiniz ustelik bunlari disa vururken cekinmesi lazim aslinda.. bence bidaha acarsa bu konuyu hayal kurmaksa mesele kendi kendimizede kurabiliriz disa vurmaya gerek yok ben rahatsiz oluyorum dersin.. bunu belli et mutlaka.. eger sevgisi gercekse belli olur zaten davranisi degisicekmi bakalim..
Tanimadan ne gercek sevgisi allasen.

Yaş 15. Aileme karşı aşırı isyankarım. Bilgisayarın başına oturmuşum, chattan tanıştığım kim bilir kaç km uzaktaki flörtümün MSN'de online olmasını bekliyorum. O da 16 yaşında ve nicki Gecelerin Yargıcı.Öyle bi masumiyet..
Üniversitedeki platoniğimin rumuzu da buydu 😂😂 daha sonra bir ileri aşamaya geçip Beni Yalnız Allah Yargılar yapmıştı😂😂😂😂 seninki yine 16yaşmış, benimki 21 falandı. Zaten konuşmaya başlayınca hemen topuklamıştım😂

Hic gorusmedigin adam seni gormek yerine abini mi istiyor hayir isleri bekletilmeye gelmez diye..
E nikahi da internetten kiyarsiniz artik. " goruntulu" konusarak evlenirsiniz.
Adam dolandirici belki de... ne cabuk kaniyor kizlarimiz ya iki sevgi sozune... tanimadan etmeden evlilik mi olurmus? Adam belki de yalancinin teki nereden biliyorsun? Ne kadar safsın ya.

Hic gorusmedigin adam seni gormek yerine abini mi istiyor hayir isleri bekletilmeye gelmez diye..
E nikahi da internetten kiyarsiniz artik. " goruntulu" konusarak evlenirsiniz.
Adam dolandirici belki de... ne cabuk kaniyor kizlarimiz ya iki sevgi sozune... tanimadan etmeden evlilik mi olurmus? Adam belki de yalancinin teki nereden biliyorsun? Ne kadar safsın ya.
Bugün internette bir haber gördüm. Adam eşinden boşanıp ameliyatla kadın olan kayınbiraderiyle evlenmiş. Belki bu da abiyi gözüne kestirmiştir 😂😂😂

25 yaşında bakir erkek evlenmek için internetten kız mı arıyor?Bu yaşa kadar bakir kalacak kafaya sahip olan adam internetten kız aramaz,internetten kız düşürmeye çalışan adamda bakir olmaz.Birazcık mantık lütfen.

25 yaşında bakir erkek evlenmek için internetten kız mı arıyor?Bu yaşa kadar bakir kalacak kafaya sahip olan adam internetten kız aramaz,internetten kız düşürmeye çalışan adamda bakir olmaz.Birazcık mantık lütfen.
Adam bir de kizi gormeden abisiyle gorusmek istiyor hayir isleri beklemeye gelmez diye. Umarim abiyi de ayagina cagirmaz tanismak icin.
Her yonden adam sıkıntıli da umarim konu sahibi bir aydinlanma yasar.

Back