Siz olsanız nasıl davranırdınız?

Teyzem benzer bir durum yaşamıştı.. kayinvalideniz manipülatif biri. kesinlikle iyi niyet sezemedim oğluna bak ben karına ve çocuğuna ne kadar sevgi duyuyorum hatta süveter bile ördüm mesajı veriyor bence nötr davranın. iyi veya kötü asla eşinize yorum yapmayın hı hı diyip geçin.. numaranızı kesinlikle vermeyin ve asla vicdan yapmayın eşinizi ararsa siz selam söyleyin çocuğu görmek istersede görüntülü gösterir... Ama torun babaanne dede ilişkisine karışmayın.. bakmayın size ölüm kalım hastalık ahiret gibi telkinler verenlere kalbiniz size en güzel yolu gösterir onu dinleyin...

Babanızı çok sevdim, ne kadar olgun, beyefendi ve iyi kalpli bir insan. Anne ve baba olarak size ve kızınıza sahip çıkmışlar, ve sahip çıkmaya da devam edecekler diye düşünüyorum. Kendinizi onlara yük olarak görmeyin çünkü onların sizi yük olarak görmedikleri kanısındayım, siz de öyle söylediklerini söylüyorsunuz. Ancak eşiniz öyle değil, sizi yük olarak görmüş, sizi aşağılamış, hakaret etmiş ve sahip çıkmamış. Bu arada eşiniz hala anneci, kazak örmüş falan diyor, onları övüyor. eşiniz değişmez yani sanmıyorum. Taşınsanız da değişmeyecektir huyu. Yani denenmiş olanı tekrar denemenin bir anlamı yok diye düşünüyorum çünkü insanlar pek kolay kolay değişmez ve aynı şeyleri tekrar yaşarsınız, hele ki sizin de tam içinize sinmemiş zaten belli. Anlıyorum seviyorum diyorsunuz, ümit etmek istiyorsunuz ama sonunun hüsran olma olasılığı yüksek. En azından acele etmeyin, kocanıza dönmeniz için peşinizden kovalayan mı var?

Bende herkese doyurdum. Ailem beni rezil etti en son bana. Dedm siz yaptınz şimdi de çekin açılçası pek te umrumda değil. Evt şuan bile aramaz sormazlar zaten bende aramalarını istemiyorum fakat sonuç olarak ben bu çocugu babamın evinden de götürmedim bir günden bir güne ne aradılar ne de sordular hadi tm beni sormayn torununuzu da mı merak etmiosnz benim zoruma giden eşim onlarn hatalı olduğunu biliyor hatta bunun için benden özür bile diledi fakat asla onlara laf kondurmuyor. Bende anasından babasından vazgeçsin demiyorum beni onlarla muhatap ettirmesn. Arada kalıyorum diyor bana. İki ay boyunca bir lira bile göndermedi üçüncü ay da hesabına baktım para göndermiş babam parasını geri gönder kızım dedi onun üç kuruşuna muhtaç değilsinz siz dedi. Ben avukatıma danıştm ne yapayım diye gönderme ye dedi bende gittim o parayla kızıma altın aldm. Kötü mü yaptm bilmiyorum ama ilerde bahsederse de en azından harcamamş olurm dedm. Hep onlar mı yick dedm. Şimdi bin pişman fakat ben bir türlü ısınamıyorum ona karşı. Bebeğim 4 aylık oldu belki de onu tanıyamayacak

Sonunda kayınvalidemi tamamen çözen biri gerçekten de onu anlatmşsnz

Evt babam saolsn çok iyi bir insan ailemin merhameti çok. Annem maaşını alır gider kızıma hediyeler alır kardeşim alır gider oyuncaklar alır babam mesela geçen gün bi tane pijama almş ama erkek çocuklarn giyeceği bir pijama adam anlayamamış fakat içinden gelmş:) sabahları uyanırlar işe gitmeden önce kızımı görmeden asla gitmezler bazen işteyken bile arayıp soruyorlar tüm bunlar bana yetio çocugum için böyle çabalamaları çok mutlu ediyor beni. Onlar ne yaptılar peki biz ordayken bile bir defa kapımı çalıp kızımı sormadılar bile üstelik altlı üstlü oturuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…