- 2 Haziran 2019
- 36
- 25
- 3
- 30
- Konu Sahibi sosnovkadelisi
Çıkın çıkın iftara az kaldıYalnız konuda duştan çıkıp iftara gidemedik Hepimiz duşta kaldık .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkın çıkın iftara az kaldıYalnız konuda duştan çıkıp iftara gidemedik Hepimiz duşta kaldık .
karışıp ne diyeceklerdi ki? durun siz birlikte çimemezsiniz çünkü çohayıp mı?Teklif etmedi böyle yapsanız sorun olmaz gibisinden dedi. Hani biz karışmayız gibisinden.
Aslına bakarsanız sorun beni ozleyecegi için anneme geç gönderip kendisinin arkadaşıyla dışarıda yemek yemesi :))
Hıı ben asıl meseleyi çözdüm o zaman.Azıcık da o da var
Vaaayyyy vurdu gol olduAnnen gibiyse neden kocan olmadan ailesiyle tek başına yemek yemek istemiyorsun? "Ben ailesine yemek yapıyorum o dışarıda yiyecek" diye dertleniyorsun?
Zaten ailesiyle yaşıyormussunuz.? Sırf ailesiyle yaşıyorsunuz diye arkadaşlarıyla sosyalleşmesin mi?. Kendi ailenize gitme saatlerinize karışması da onun hatasiMerhabalar çok kolay ve basit bir sorum var. Ben evliyim. Eşimin ailesiyle yaşıyorum ama 1 2 ay sonra kendi evimize taşınıyoruz. Şimdi eşimin arkadaşı dışarıda iftar yapalım demiş. Ama ben istemiyorum. Ben onun ailesine yemek hazırlıyorum o ise dışarıda yiyecek. Seni özlerim gitme annenin evine geç git biraz daha diyor. Ben annemin yanına gitmeyi erteliyorum ama o arkadaşıyla akşam dışarıda yemek yemek istiyor. Bu haksızlık değil mi sizce de? Ailesiyle tek başıma yemek istemiyorum yanımda olsun istiyorum. İsterse iftardan sonra çıkabilir. Sizce çıkmasına izin vermeli miyim?
Napayım kendi kendiyle çelişiyorVaaayyyy vurdu gol oldu
2 aylık evlisin ve doğal olarak ailesiyle henüz kaynaşamamışsın o yüzden bana doğal geldi. Ben de eşimin ailesiyle sorunlar yaşadım beni onlarla bırakıp dışarı eğlenmeye gitsin istemem.Nerden bildin 2 aylığız