• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız izin verir miydiniz :)?

"İzin vermek" nedir ya? Siz evlenince ne oluyor sanıyorsunuz, eşinizin sizin yönetiminiz altına girdiğini falan mı?
Ayrıca bir kaç saat için "özlerim ben onu yaaa" diyorsanız ergenliğe yeni girmiş falan olmalısınız heralde. Çocukça tavırlarınız var.
Kv'nin banyoya birlikte girin yüreklendirmesine hiç girmiyorum. Konu baştan sona trol kokuyor. İlgi çekmek için gibi.

Aslına bakarsanız sorun beni ozleyecegi için anneme geç gönderip kendisinin arkadaşıyla dışarıda yemek yemesi :))

Bu kadarı fazla geldi bana. Aileniz nerede allah aşkına deniz aşırı yol gidip aylarca eve mi dönmüyorsunuz? "Özlerim" bana biraz bahane gibi geldi. Yaptığınız karşı atakta bence bayağı bildiğin kapris. Bir müddet sonra karşılıklı kabak tadı vermeye başlar emin olun.

Merhabalar 🙏🏼 çok kolay ve basit bir sorum var. Ben evliyim. Eşimin ailesiyle yaşıyorum ama 1 2 ay sonra kendi evimize taşınıyoruz. Şimdi eşimin arkadaşı dışarıda iftar yapalım demiş. Ama ben istemiyorum. Ben onun ailesine yemek hazırlıyorum o ise dışarıda yiyecek. Seni özlerim gitme annenin evine geç git biraz daha diyor. Ben annemin yanına gitmeyi erteliyorum ama o arkadaşıyla akşam dışarıda yemek yemek istiyor. Bu haksızlık değil mi sizce de? Ailesiyle tek başıma yemek istemiyorum yanımda olsun istiyorum. İsterse iftardan sonra çıkabilir. Sizce çıkmasına izin vermeli miyim?
Zaten ailesiyle yaşıyormussunuz.? Sırf ailesiyle yaşıyorsunuz diye arkadaşlarıyla sosyalleşmesin mi?. Kendi ailenize gitme saatlerinize karışması da onun hatasi

Ailesiyle başbaşa kalmak istemiyorsanız aynı eve çıkmayacaktınız kusura bakmayın bence çiftler tek başlarına da bir şeyler yapmalı..

Ha siz ailenize gitme işini eşiniz “özlerim” dediği için ertelemekte yapmışsınız hatayı siz ailenize gidin o da yemeğe gitsin.

Ben şahsen eşim arkadaşlarıyla yemeğe gidince çok seviniyorum evde tek başıma kalmak iyi geliyor.:KK49:

Damat teklif etmiş, sen gitmemişsin. Daha Ne yapması lazım mesela. Gönlünden geçen ne? Bir ip alın elinize istediğiniz yere uzasın(mesela kendi annelerinize ve sizin akrabalara). Pes. Yıl 2019, gelin evi programından belli gerçi halen 80 leri yaşıyoruz

Ay ben okuyunca kim kimin annesi nereye gidiyor karıştırdım 🤣😂 ama eşin arkadaşıyla yemek yiyecekmiş yesin ne olacak hep yapışık mı yaşayacaksınız çok sıkıcı

Back