- 16 Eylül 2021
- 595
- 1.471
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Hiç :)
Sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor
Sesini duyunca tüylerim diken diken oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben eşimin ailesini her hafta aramıyorum ama eşim benim babamı her hafta arıyor. O gelin ben damat mıyım şimdiHayır eşim benim ailemi aramıyor ama benden onun annesini hergün aramami bekliyor ben onların geliniymişim aramam lazımmış ama kendisi damat ya aramak zorunda değilmiş öyle diyor
Hiç aramamMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Ben kendisini her gün ararim, en az 10 dakika konuşuruz, bazen 1 saati de buluyor konusmalarimizMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Özel günler dışında sıfırMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Sizin de muhabbet varmış ya bizim nasılsın iyi misin şuan çocuk var bide onu soruyor bittiAynen maşallah diyelim bizde konuşunca temizlikten ne iş yaptığından bahseder ya da dedikodu varsa onu konuşur
O da iyimişSizin de muhabbet varmış ya bizim nasılsın iyi misin şuan çocuk var bide onu soruyor bitti
Mesafeli değiliz çok da samimiyiz. Ama birbirimizi aramayız önemli bir konu olmadıkça.Merhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Artık aramıyorum tişikkirler kocam konuşurken denk gelirse hı annen mi selam söyle diyorumMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?