• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesi

Eşim aramıyor bıkmış sanırım o da. O açmayınca bana sarıyor annesi…
Oğulları dahi aramaktan bıkmışsa istemediğiniz halde aramak için zorlamayın kendinizi, her istediklerinde ararsanız oğullarına geçiremedikleri dişi size geçirirler pişman olursunuz.

Ben kendi annemi her gün arıyorum çünkü babamı 1,5 sene önce ani bir şekilde kaybettim. Annem yalnız yaşadığı için her gün mutlaka yoklamak istiyorum. Eşimin ailesini de haftada bir ve ya iki kere aramaya çalışıyorum, bu konuda ayrım yapmayı hiç sevmem çünkü onlar da yaşlı ve anne baba, onlar da halinin hatrının sorulmasından mutlu oluyorlar. İnsanlar yaşlandıkça çocuk gibi oluyorlar ve daha fazla ilgi görmek istiyorlar.

Evet hergün. Aynı ildeyiz. Her hafta mutlaka gideriz… görümcemin vefatından sonra haftada en az iki kere. Vefatından önce en az 1 kere… Kv Arada kalmaya da gelir.

Annemle babamla da konuşurum. Kardeşimle de. Onlarla konuşunca incilerim dökülmüyor 😏

Evet hergün. Aynı ildeyiz. Her hafta mutlaka gideriz… görümcemin vefatından sonra haftada en az iki kere. Vefatından önce en az 1 kere… Kv Arada kalmaya da gelir.

Annemle babamla da konuşurum. Kardeşimle de. Onlarla konuşunca incilerim dökülmüyor 😏
Aranan gelin bulundu 😄
İncilerinize berekettt 🧿

İncilerim dökülmüyor tabiri ne kadar doğru bilmiyorum ama karşınızdaki kişi her aradığında ya da her gittiğinizde haftada bir konuşmanıza rağmen bununla yetinmeyip ara diye ısrarla söylüyorsa üstelik her durumu acıtasyon yapıp kullanıyorsa emin olun sizde aramak istemezsiniz kaldı ki kendi oğlu bile tahammül edemiyor açmıyor telefonlarını. Benim burda rahatsız olduğum şey durumumu dile getirdiğim halde anlayışsız olması, kendini hep ön planda tutmak istemesi daha çok şeyler var…

Bilmem ben kendi anne babamı da her gün arayıp nasılsın demem o yüzden bana fazla geliyor her gün konuşmak. Ama ben telefonda konuşmaktan nefret ederim o başka.

Siz kendi annenize de yapmıyorsanız zaten her gün beklememeli bence insanlar zaten. Kimseyi aramıyorum der kapatırsınız konuyu. Bende sevmem ama ailemi merak ettiğim için arıyorum o yüzden diğer tarafı da arıyorum

9 yılda kaynanasını 2 kerecik arayan ben konuya 😳 böyle bakıyorum 😆

Ben kv demi her gün ararım
Aramazsam boşluk oluyor vallahi ben de.
Eşim bazen bana sorar , annem nasilmis bugün diye , bilir çünkü her gün düzenli konuşuruz.
Annemi de her gün ararım.
Ne bileyim ya , zaten bu hayatta kısa süre birbirimize emanet edilmisiz , aramamak bana tuhaf geliyor

Siz kendi annenize de yapmıyorsanız zaten her gün beklememeli bence insanlar zaten. Kimseyi aramıyorum der kapatırsınız konuyu. Bende sevmem ama ailemi merak ettiğim için arıyorum o yüzden diğer tarafı da arıyorum
Evet asıl mesele bu işte. Karşı taraf saygı duymak yerine beklentiye girmeye devam edince işler karışıyor.

İncilerim dökülmüyor tabiri ne kadar doğru bilmiyorum ama karşınızdaki kişi her aradığında ya da her gittiğinizde haftada bir konuşmanıza rağmen bununla yetinmeyip ara diye ısrarla söylüyorsa üstelik her durumu acıtasyon yapıp kullanıyorsa emin olun sizde aramak istemezsiniz kaldı ki kendi oğlu bile tahammül edemiyor açmıyor telefonlarını. Benim burda rahatsız olduğum şey durumumu dile getirdiğim halde anlayışsız olması, kendini hep ön planda tutmak istemesi daha çok şeyler var…
Yıllar geçince o sinir olunan şeyler değişiyor emin olun. İlişkimiz bizim öyle bal dök yala da değil. Eskisi gibi değilim sadece…

Rahatsızsanız açıkça söyleyin. Israr ettikçe canım aramakta istemiyor. Söyleseniz yeter.

Merhaba arkadaşlar eşimin annesi sürekli arıyor konuşmak için ve ben aramayınca her defasında benim neden aramadığımı sorguluyor sık sık konuşmak istiyor. Sürekli ne konuşabilirim sizinle diyorum olsun insan nasılsın napıyorsun der bu şehirde ikimizden başka kimimiz var falan diyor aşırı derecede manipüle ediyor ve ben bu konuyu çok kafama taktım o böyle dedikçe asla konuşmak istemiyorum canımı çok sıkıyor bu durum. Kendi ailemle bile çok konuşmam ben bunu dememe rağmen her aradığında ya da gittiğimde aramadığımı, eşimin aramadığını falan benim yüzüme vuruyor bunaldım bu konudan sınava çalışıyorum ama bu saçma sapan muhabbet beni geriyor asla hiçbir şeye odaklanamıyorum…
İstediği kadar arasın cevap vermeyin.Sürekli eşinize bunu da söylemeyin.Görmemiş gibi yapın.Zamanızın olmadığını söyleyin.Ki istediğini söylesin kimseyi takmam.gün oluyor ki insan kimseyle konuşmak istemiyor.Böylr laftan anlamaz insanları gördükçe sinirleniyorum.Karşı taraf anlayışsız belli.Siz de cevap vermeyin .

Merhaba arkadaşlar eşimin annesi sürekli arıyor konuşmak için ve ben aramayınca her defasında benim neden aramadığımı sorguluyor sık sık konuşmak istiyor. Sürekli ne konuşabilirim sizinle diyorum olsun insan nasılsın napıyorsun der bu şehirde ikimizden başka kimimiz var falan diyor aşırı derecede manipüle ediyor ve ben bu konuyu çok kafama taktım o böyle dedikçe asla konuşmak istemiyorum canımı çok sıkıyor bu durum. Kendi ailemle bile çok konuşmam ben bunu dememe rağmen her aradığında ya da gittiğimde aramadığımı, eşimin aramadığını falan benim yüzüme vuruyor bunaldım bu konudan sınava çalışıyorum ama bu saçma sapan muhabbet beni geriyor asla hiçbir şeye odaklanamıyorum…
Teli her zaman açma meşguldüm isim vardi de , mesafeli dur zamanla anlar , benim kayinvalidem de böyleydi çıldırtmıştı beni ama büyük kavga ettim herkesle bu konu yüzünden odur budur beni gereksiz aramaz hesap soramaz , kız kardeşim evlenince onun kayınvalidesi de aynı şeyi yaptı o daha akıllı çıktı benden 😅 migrenim var telefonla konuşmak iyi gelmiyor deyip kesip attı, siz de bulun bir bahane 😅😅

Evet sınırı koyuyorum ama bu defa küsüyor tavır alıyor mesela araya zaman girse o da aramasa bende hiç aramayayım mı bilmiyorum 🤷‍♀️ o kadar alıştım ki psikolojikmen böyle durumda aramaya çekiniyorum araya zaman girince 😅
Küserse küssün, anlamamazlıktan gel umursama zamanla düzelir 😉

Ben kv demi her gün ararım
Aramazsam boşluk oluyor vallahi ben de.
Eşim bazen bana sorar , annem nasilmis bugün diye , bilir çünkü her gün düzenli konuşuruz.
Annemi de her gün ararım.
Ne bileyim ya , zaten bu hayatta kısa süre birbirimize emanet edilmisiz , aramamak bana tuhaf geliyor
Ben hergün kimseye tahammül edemem , herkesin tahammül eşiği aynı değil, eş ailesi ile ne kadar mesafe o kadar huzur ...

Aranan gelin bulundu 😄
İncilerinize berekettt 🧿
Bizim telefon olayı takılmayacak birşey. Bana çok edemiyor da eşime Allah kolaylık versin, herşeyşne karışıyor. Oğlumla bana çok dokunamıyor🤣 . Öyle mükemmelll bi durumda değiliz 🤪

Akşamdan akşama 5 dk arar gönüller geçerdim

Gunduzlerı de telefon sessizde derse çalışıyorum telefona bakmıyorum derdim bi süre sonra alışırlar .

Hergün 5-10 dakika konuşmaktan ziyade, bunun dillendirilmesi daha rahatsız edici bence. Benim müstakbel kv yeri gelir haftada 1 arar, yeri gelir 2 gün üst üste. Bende aynı şekilde. Kimse "Vah aramadın, yazmadın" demez. Bu şekilde sitemli konuşmalar çok irite edici. Siz kaç günde bir konuşmak istiyorsanız o şekilde arayın. Konuşmak istemediğiniz zaman açmayın, başka bir gün sorduğunda "çok geç saatte gördüm aramanı, o saatte rahatsız etmek istemedim." bitti.
"Sınava hazırlanıyorum, kendi annemi de arayamıyorum, kafam çok dolu." bitti.

Benim bırak incileri saçlarım dökülürdü

Back