• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle sorunlarım

😀e o zaman sizden çok memnun olmuş oluyor dua ise . Aynı Senın gibi evladın olsun diyorsa . Sorun nerde o zaman nie bagırıyor
😂 çok değişik ya işini yaparsam sürekli hergun gidersem iyiyim gitmezsem kötüyüm yazın 3 ay babamı evde birakip yazlığa gidiyor bize evini temizlettiriyor yapmazsak yine bağırma ve azar

😂 çok değişik ya işini yaparsam sürekli hergun gidersem iyiyim gitmezsem kötüyüm yazın 3 ay babamı evde birakip yazlığa gidiyor bize evini temizlettiriyor yapmazsak yine bağırma ve azar
Mesafe iyidir annenize gerektiğince yapmak istediğiniz kadar yapın tabiki de yaslı kadın . Ama daha fazlasına müsade etmeyin

Mesafe iyidir annenize gerektiğince yapmak istediğiniz kadar yapın tabiki de yaslı kadın . Ama daha fazlasına müsade etmeyin
Annem çokta yaşlı değil 57 yaşında ve gezmeye giyinmeye gelince herseyi unutur yaşlı olsa yapamasa zaten yapacağım ama bu durumda böyle davranması biktiriyor

Annem çokta yaşlı değil 57 yaşında ve gezmeye giyinmeye gelince herseyi unutur yaşlı olsa yapamasa zaten yapacağım ama bu durumda böyle davranması biktiriyor
Sınırlarınız olsun . Bagırınca telefonu kapatın . O arayıp kusura bakma sesimi yuksekttım diyene kadar da aramayın .

Sınırlarınız olsun . Bagırınca telefonu kapatın . O arayıp kusura bakma sesimi yuksekttım diyene kadar da aramayın .
Hiç bi zaman o şekilde geri dönüp aramaz zaten ben aramasam hiç beni aramıyor geçen 2 gün aramadim sonra aradım niye aramadin dedi sen ara birkere de dedim yine işte zor geliyorsa arama falan dedi kapattım bende

Buarada hamilesiniz sanırım bana da dua edermisiniz hamilelerin duasi kabul olur rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese
Amin inşAllah Rabbim Kimsenın kucağını boş bırakması ön tüm evinde mutlu huzurlu çocuk sorumluluğu alabilecek piskolojide olanlara nasip etsin

Zamanla duymazdan gelmeyi öğreniyorsunuz. Bağırmaya başladığı an iletişimi sonlandıracaksınız. Herkesin kendi hayatı olduğunu ve sadece onu yönetebileceğini anlaması lazım.

Zamanla duymazdan gelmeyi öğreniyorsunuz. Bağırmaya başladığı an iletişimi sonlandıracaksınız. Herkesin kendi hayatı olduğunu ve sadece onu yönetebileceğini anlaması lazım.
Ben aslında aramıyorum böyle bağırdığında ama sonra daha cok sinirlenip senin annen baban yok sen değiştin bekarken böyle değildin bizim için ölüp bitiyodun senin anne babana ihtiyacın yok vb şeyler söylüyor

Ben aslında aramıyorum böyle bağırdığında ama sonra daha cok sinirlenip senin annen baban yok sen değiştin bekarken böyle değildin bizim için ölüp bitiyodun senin anne babana ihtiyacın yok vb şeyler söylüyor
Bağırıp azarlayan bir anne istemiyorum ne zaman bunlardan vazgeçersen o zaman görüşürüz, dersin. Bu modelin benzeri bende de var, ne zaman duvar gibi tepkisiz kalmayı başardım o zaman insan gibi davranmaya başladı. Çirkeflikle insan tutacaklarını sanıyorlar.

Kızlar Merhaba. 1.5 Senelik evliyim. Haftanın 6 gunu çalışıyorum. Annemle sorunlar yaşıyorum. Annemle yakınız 10 dk mesafe aramiz. Hergun iş çıkışı arıyorum 10 dk konuşuyoruz. Annem beni hic aramaz,Hafta da bir günde gidiyoruz. Ama annem sürekli kızıyor az gidiyormusuz. Aramak zor geliyorsa aramicakmisim. Tabi benim kocam kayinvalidem vb varmış. Anneme babama ihtiyacım yokmuş. 1 hafta boyunca ablamı aramadim. Oda beni aramadı. Sonra ablam arayıp öldün mü kız sen niye beni aramıyorsun dedi bende sen de aramadın dedim küçükler arar dedi öyle bisey yok dedim sonra annemi arayıp anneme anlatmış. Annem de aradı bir sürü söylendi. Sürekli aramakla gitmekle alakalı sıkıntı yaşıyoruz Annemle sürekli kavga ediyoruz gercekten artık bıktım ne yapacağımı bilmiyorum akıl verin lütfen
Hergün aramak çok fazla. Üstelik çalısıyorsunuz. Hergün ne konuşuyorsunuzki. Bu kadar muhabbet karşıya karışma hakkı veriyor bence. On güne bir gidin. Haftada bir de arayın yeter. Ablanız da annenizin küçük versiyonu sanıyor kendini. Bı çeki düzen verdirtin sizi hem kıskanıp hem darlayıp hem de yetişkin yerine koymuyorlar

Bağırıp azarlayan bir anne istemiyorum ne zaman bunlardan vazgeçersen o zaman görüşürüz, dersin. Bu modelin benzeri bende de var, ne zaman duvar gibi tepkisiz kalmayı başardım o zaman insan gibi davranmaya başladı. Çirkeflikle insan tutacaklarını sanıyorlar.
Aynısı oldu trip trip trip. Önce kavga ettim sonra aramayı kestim. Şimdi o kadar dikkatli konuşuyorlarki benimle. İlla bu mu gerek ama malesef gerekiyor

Aynısı oldu trip trip trip. Önce kavga ettim sonra aramayı kestim. Şimdi o kadar dikkatli konuşuyorlarki benimle. İlla bu mu gerek ama malesef gerekiyor
Çok iyi anlıyorum. Annemden de babamdan da görmediğim hakaret kalmadı, ne zaman içimde öldüler, yaptıklarına kılım kıpırdamadı o zaman insana dönüştüler. Ss kuralı bazı anne babalar için de geçerliymiş, yaşayarak öğrendim.

annenizi karşınıza alıp “anne senin isteklerini anlıyorum, beni daha sık görmek istemeni de anlıyorum ama haftanın altı günü çalışıyorum ve benim de bir evim, ailem var. kızmak yerine senden bana destek olmanı bekliyorum” deseniz? hala düzelme yoksa kendinizi korumak için bir adım geri çekilseniz? maalesef anne babalar çocuklarını kendi eşyaları gibi görebiliyorlar ve evlenince de bekarken olduğu gibi ilgi bekliyorlar… güzelce açıklamak, çözülmüyorsa önce kendi evliliğini korumak en iyisi gibi geliyor bana…

annenizi karşınıza alıp “anne senin isteklerini anlıyorum, beni daha sık görmek istemeni de anlıyorum ama haftanın altı günü çalışıyorum ve benim de bir evim, ailem var. kızmak yerine senden bana destek olmanı bekliyorum” deseniz? hala düzelme yoksa kendinizi korumak için bir adım geri çekilseniz? maalesef anne babalar çocuklarını kendi eşyaları gibi görebiliyorlar ve evlenince de bekarken olduğu gibi ilgi bekliyorlar… güzelce açıklamak, çözülmüyorsa önce kendi evliliğini korumak en iyisi gibi geliyor bana…
Malesef bu sekilde konuşulmuyor ben bunları desem falancaninn kızı da çalışıyor ablanda çalışıyor ama geliyor arıyor falan der

çok üzüldüm. konuşmaktan anlamıyorsa yapabileceğiniz tek şey sınır koyup kendi ruh sağlığınızı korumak maalesef :(

Back