- 13 Ağustos 2024
- 1.311
- 2.041
- Konu Sahibi mavibaloncuk
Hayir 4 sene oldu ama ilk zamanlardan beri aynı konu ve ben çok sıkıldımEşiniz kendi arasın çok meraklıysa. Evliliğin ilk zamanlarında mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir 4 sene oldu ama ilk zamanlardan beri aynı konu ve ben çok sıkıldımEşiniz kendi arasın çok meraklıysa. Evliliğin ilk zamanlarında mısınız
Ayyy aynı duygular içindeyiiiiz ben de baktım kendimi yiyip bitiriyorum pes ettim o da etti galiba artık sesi çıkmıyor bana karşı inşallah böyle devam eder. Gitti gittiYalan değil 7 yıl içimde biriktirdim yaptıklarını sonra ne olduysa affettim kendi kendime gönlüme yük oldu kaldıramadım bana yük oldu yani kendi kendimi yiyip bitirmek sadece bana zarar verdi :) eskisi gibi sevmem mümkün değil imkansız yalanı sever çünkü buna tahammülüm yok mesela :) ama o kelime yanlışlıkla oldu ama bakıyorum kızlar hoşunuza gitti ha
Eşim benim ailemi bayramda seyranda bi arar onun haricinde aramaz benden beklemesine kızıyorum sende benim ailemi aramiyorsun diyorum ben farklıyım diyor tartışma konusu oluyor sürekliEşiniz sizin ailenizi ne sıklıkla arıyor?
Kaldı ki sık arasa bile kendi tercihi, aynısını sizden bekleyemez. Herkesin ilişkisi farklı sonuçta. İstemiyorsa o da aramasın.
Bazı erkeklerin eşlerinden beklentileri çok komik ya. Kendi annenizle bir mi tutacakmışsınız?
Hastalık ya da gündemde olan bir problem yoksa 10-15 günde bir ararım. Ya o arar ya ben ararım.Merhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Eşiniz annesini aramaz mı şaşırdım genelde erkekler annesine düşkün olur
Boşverin walla kızlar eğer büyütülecek bir şey değilse kalsın öyle ne iyi olucan ne kötü genel olarak yani aile akraba arkadaş belli çizgin olunca kafa rahat :)Ayyy aynı duygular içindeyiiiiz ben de baktım kendimi yiyip bitiriyorum pes ettim o da etti galiba artık sesi çıkmıyor bana karşı inşallah böyle devam eder. Gitti gitti
hoş değil gerçekten yani ben de bu dönemlerden geçtim ama eşim hiç demezdi çünkü kendinde de arama alışkanlığı yok. Benim ailemi de aramaz. Böyle alışmışım der ama çok değer verir yani. Arayıp aramamak sevgi göstergesi değil zorlayınca insan soğuyor hiç aramak istemiyorHayir 4 sene oldu ama ilk zamanlardan beri aynı konu ve ben çok sıkıldım
Aramıyorum tişikkirlerMerhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Ooo eşim ailesini savunur, kardeşi haklıymış biz uzulmeyelim diye bize hamileliğini söylememiş ben ailesini çözemedim yani aynı görümcem nişan takıldığında da bana söylemediler ben yine herşeyi görmezden gelip birşey olmamış gibi davrandım am bakıyorum değmiyorEşiniz boşuna konuşuyor. Kadını erkeği fark etmez. Kendi yapmadığı hiç bir şeye sizi zorlayamaz. Bu tarz konuşmasına müsaade bile etmeyin.
Ayrıca diğer konunuzu da gördüm. Görümcenizin hamileliği 2-3 ay değil tam 9 ay sizden saklanmış. Bebek doğunca saklayamamışlardır tabi. Eşinize ailevi haberlerin bile saklandığı, yabancı olarak görüldüğünüz bu ailenin sizin ailenizin yerini asla tutmayacağını ve onlara hiç bir şey borçlu olmadığınızı söyleyin. Hala ne cesaret yorum yapıyor anlamadım. Kardeşi adına size karşı mahcup olması gerekirdi.
Tamam. Siz de sizin haklı olduğunuzu söyleyin ve konuyu kapatın. Bir daha konuyu açarsa dinlemeyin bile.Ooo eşim ailesini savunur, kardeşi haklıymış biz uzulmeyelim diye bize hamileliğini söylememiş ben ailesini çözemedim yani aynı görümcem nişan takıldığında da bana söylemediler ben yine herşeyi görmezden gelip birşey olmamış gibi davrandım am bakıyorum değmiyor
Zaten farklı sehirdeyiz uzaktayım ama tlfnla aramami kafaya takmış durumda, ben ailemle konuştukça zoruna mı gidiyor bilmiyorumTamam. Siz de sizin haklı olduğunuzu söyleyin ve konuyu kapatın. Bir daha konuyu açarsa dinlemeyin bile.
Size tavsiyem bu eşe ve bu aileye en küçük bir fedakarlık bile yapmayın. Çok pişman olursunuz.
Kendisi arasın kendi anasını. O sizin anne babanızı sürekli arıyor mu ki?Bende kendi ailemle hergün konuşuyorum ama kaynanamla ara sıra konuşuyorum eşimle bu yüzden çok tartışma yaşadık ve ben artık çok sıkıldım bu konudan ne yapaym
Oldu canım başka? Damat olunca ne farkı varmış? Önündeki küçük çıkıntı olunca ben bilirim edasına giriyor bu erkekler,keseceksin olup bitecek.Hayır eşim benim ailemi aramıyor ama benden onun annesini hergün aramami bekliyor ben onların geliniymişim aramam lazımmış ama kendisi damat ya aramak zorunda değilmiş öyle diyor
Hiç aramıyorum.Merhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?
Beni aramazsa aramam kendileri deccal olduğu için muhatap olmak istemiyorum pek. Bazen aradığında da görmemiş gibi yapıyorum.Merhaba siz kaynananızı hergün arıyor musunuz yoksa mesafeli misiniz ?