• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi geri istiyorum, lütfen yardımcı olun

İyi değilse iyiye çevir, sen hayırlı ederek kavuştur diye dua ediyorum. O kadar diliyorum ki bunu. İnanın biraz bırakabilsem bir kenara çare aranmam böyle her yerde lütfen yanlış anlamayın. Allah’ımdan yardım istiyorum dualarımın kabulü için fakat bir şeyleri yanlış yapıyorsam diye herkese soruyorum :(
Kalbimi feraha çıkart yanlış gördüklerimi doğru göster sen işlerimi düzene koy diye dua et. Sen neylersen güzel eylersin de. Erkek arkadaşınızı takıntı haline getirmişsiniz ama hiçbir erkek için değmezz.
Şöyle birkaç kişiyle flörtleşseniz bile diyeceksiniz ki amann bunun için mi kafayı yemişim. Kendinize odaklanın hayatınıza yenilikler katın bir şeye kafayı takın. Ne bileyim şişmansanız kilo vermeye kafayı takın, bir eğiitm almaya kafayı takın, gezin tozun. Umreye gidenlerden bu herif dönsün diye değilde rabbim cennetine kabul etsin diye dua isteyin.
Bak benim bir tanıdığıma vardı. Böyle erkek arkadaşı vardı çok seviyordu. Onlarda evlilik hayali kuruyordu. Sonra çocuk bunu terk etti. Kız ağla zırla çocuğun babasıyla konuştu. Bir şekilde zorladı etti evlendiler birde çocukları oldu. Şimdi ise o kadar mutsuz ki. Adam eve uğramıyor aylarca gelmiyor aralarında hiçbir ilişki yol sadece zorunluluktan evliler keşke evlenmeseydim diyor. Şu saatten sonra dönsede eskisi gibi mutlu olamazsınız bazı şeyler bitmişse bitmiştir

Ben ol der ve olur ayetine sığınıp Allah’tan diliyorum sadece :( inanın kötü bir niyetim yok. Dua etmek için mucizeler için yârdım istiyorum sadece
Allah (CC) ol demis ve sizi bu adamdan kurtarmis, bir de boyle bakin.

Hem ne diyor Mevlana, "Hayatim alt ust oldu diye uzulme, ne biliyorsun altinin ustunden daha iyi olmadigini?"

burayı ilk kullanışım hepinize ayrı ayrı cevap yazamıyorum kusura bakmayın ancak bir konuya açıklık getirmek istiyorum benim Allah’ın merhametinden ve kudretinden şüphem yok. Peygamber efendimiz bir ayakkabı bağını bile ondan isteyin demiş ben de iyi değilse de iyi yp nasip et diye dua ediyorum inanın çarem olsa veya gücüm hiç yardım istemezdim. Mucizelere ihtiyacım var, hacet dualarına ihtiyacım var belki de onları bilmiyorum çünkü :( lütfen kızmayın kendimi ifade edemiyorsam çünkü çok güçsüz bir haldeyim

8 senelik ilişki, iş ciddiye bindi diye zorunda hissederek bunala sıkıla ilişkiyi sürdürüp salt evlenmek için evlenseydi sizinle, sonrasında ne olacaktı düşündünüz mü? Tatsız bir evlilik, belki aldatmalar ve boşanma. Bunları yaşamak yerine "Benden bu kadar" demiş yoluna bakmış. Size de bunu kabullenmek ve "Şükür ki evlendikten sonra başım ağrımadı, böylesi daha kolay" demek düşüyor. En azından ruh sağlığınız için böyle yapmalısınız yoksa ağla sızla faydası yok, günlerinizi dramla yediğinizle kalırsınız.

Bi de "Kim yenmiş kaderi duayla?" diye sormuş şair. :)

İyi değilse iyiye çevir, sen hayırlı ederek kavuştur diye dua ediyorum. O kadar diliyorum ki bunu. İnanın biraz bırakabilsem bir kenara çare aranmam böyle her yerde lütfen yanlış anlamayın. Allah’ımdan yardım istiyorum dualarımın kabulü için fakat bir şeyleri yanlış yapıyorsam diye herkese soruyorum :(
Ayrılma nedeni neydi ?

Degistigini söyledi
Başkasını bulmuş demek ki. Seninki aşk değil alışkanlık sen sadık kalip bütün dunyani eski sevgilinin üzerine kurmuşsun o senden başka da hayatına devam etmiş senin dagilman bundan dolayı. Dışarda akan bir hayat varken senin hayatın bitmiş gibi yaşaman kendi kul hakkına girmen

Allah’ya kalbi yeniden bana ısınsın, onu bana hayırlıya çevirerek nasip et diye yalvarıyorum. 7-8 senelik ilişki, hayatımın o kadar büyük bir bölümü ki. İnanın acısına dayanamadığımdan doğru duayı nasıl ederim diye buralara sormak istedim. Allah ol der ve olur onun mucizelerine ihtiyacım var çok :(
Benden sana tavsiye ne kadar üzerine düşersen o kadar geri teper. O yüzden unutmus gibi davran hem cevrene karsı sözlerinle hemde duruş itibariyle. Yavas yavas sonra sende alısıyorsun onsuzluğa. Sonrada bi bakmıssın ki gerçekten o kadar eskisi gibi acıtmıyor..sonrada o kendiliğinden gelir zaten o zaman da sen onu istemezsin emin ol... Basta yapacagın sey onu umursamamak ne kadar zor olsada bu.. Eskisi gibi giyin gez dolaş storıler at arkadaslarınla onun hakkında bir araya gelince konusma heleki ortak bir arkadaşınız varsa.. Erkekler kovalamayı ve caba göstermeyi sever. Sen caba gösterince onlar kaçar.. Bugu gece istersen sabaha kadar ağla herseyi kır dök ve sabaha o yokmus gibi hiç var olmamış gibi kalk. . Kendine yazık etme .. O seni kaybetti sen onu değil böyle düşün ve yoluna devam et

Arkadaşım ne sen normalsin ne de ettiğin dualar.
Takıntı olduğunu sen de biliyor olmalısın.
3 5 ay antidepresan kullanır biraz ağlarsın geçer. Ama sen tutturmuşsun olsun da olsun!
Altın kaplama mı bu adam ? Ne özelliği var aciz bir Allah'ın kulu ? Ne bu takıntı ya topla kendini
Allah akıl fikir versin. Allah'a kendin için dua et . Geçsin , karşına kıymet bilen biri çıksın , iyi ol mutlu ol diye dua et.
Ne bu vakit kaybı ? Kardeşim falan olsan döverdim seni bu kadar da aciz olunmaz

Merhaba, buraya yeni üye oldum tam şu an. İnanın başka çarem yok gibi hissediyorum her yerde yardım arıyorum. Sevgilimle 1 sene önce aramıza bir soğukluk girdi ve 4-5 ay önce de tamamen ayrıldık. 7-8 senelik bir ilişkiydi ve evlilik planları vardı, bitince hayatım altüst oldu. Onu hala çok seviyorum. Sürekli umre’ye gidenlerden, herkesten dua istiyorum kendim de dua ediyorum fakat hiçbir hareket yok. İnanın nefes almakta zorlanıyorum. Sürekli farklı kızlarla takipleşiyor artık canım çok acıyor. Lütfen bana esma, dua, yapabileceğim başka bir şey varsa öneride bulunur musunuz? Yanlış mı yapıyorum, Allah’ın günahkar kuluyum diye mi dualarım kabıl olmuyor hanımlar ben çok zor durumdayım lütfen bana yardım edin lütfen.
Sizi istemeyeni istemeyin, zorla size gelen güzellikler yaşatamaz.

Allah’ya kalbi yeniden bana ısınsın, onu bana hayırlıya çevirerek nasip et diye yalvarıyorum. 7-8 senelik ilişki, hayatımın o kadar büyük bir bölümü ki. İnanın acısına dayanamadığımdan doğru duayı nasıl ederim diye buralara sormak istedim. Allah ol der ve olur onun mucizelerine ihtiyacım var çok :(
Şu an böyle düşünmeniz çok normal. Allah’tan sadece hayırlısını isteyin. Ben bundan yıllar önce lanet birini sevmiştim Allah’a geri dönmesi için ne dualar ediyordum bir türlü kabul olmuyordu. Çok zaman geçti, ben o kişiyi unuttum, şu anki eşimle tanıştım sevmek sevilmek neymiş asıl onda öğrendim. Geriye dönüp bakınca Allah’a şükrediyorum iyi ki eskisiyle olmadı diyorum. Allah ne yapıyorsa bir bildiği vardır unutmayın bunu.

Merhaba, buraya yeni üye oldum tam şu an. İnanın başka çarem yok gibi hissediyorum her yerde yardım arıyorum. Sevgilimle 1 sene önce aramıza bir soğukluk girdi ve 4-5 ay önce de tamamen ayrıldık. 7-8 senelik bir ilişkiydi ve evlilik planları vardı, bitince hayatım altüst oldu. Onu hala çok seviyorum. Sürekli umre’ye gidenlerden, herkesten dua istiyorum kendim de dua ediyorum fakat hiçbir hareket yok. İnanın nefes almakta zorlanıyorum. Sürekli farklı kızlarla takipleşiyor artık canım çok acıyor. Lütfen bana esma, dua, yapabileceğim başka bir şey varsa öneride bulunur musunuz? Yanlış mı yapıyorum, Allah’ın günahkar kuluyum diye mi dualarım kabıl olmuyor hanımlar ben çok zor durumdayım lütfen bana yardım edin lütfen.

Duayı kendi adınıza ediyorsunuz çünkü. Karşı taraf sizi sevmeyi bırakmış başka limanlarda aşka yelken açmaya çalışıyor.
Zorla güzellik olmaz. İlla dua edecekseniz sizi hayatından çıkaran kişiyi unutmak için edin.

Arkadaşım ne sen normalsin ne de ettiğin dualar.
Takıntı olduğunu sen de biliyor olmalısın.
3 5 ay antidepresan kullanır biraz ağlarsın geçer. Ama sen tutturmuşsun olsun da olsun!
Altın kaplama mı bu adam ? Ne özelliği var aciz bir Allah'ın kulu ? Ne bu takıntı ya topla kendini
Allah akıl fikir versin. Allah'a kendin için dua et . Geçsin , karşına kıymet bilen biri çıksın , iyi ol mutlu ol diye dua et.
Ne bu vakit kaybı ? Kardeşim falan olsan döverdim seni bu kadar da aciz olunmaz
Birkaç yıl sonra yazdiklarina kendisi de güler ☺️

Allah özgür irade vermis, o da o özgür iradesiyle sizi artik sevmiyor 🤷 Baglama büyüsü yaptiracak haliniz yok, illa dua edecekseniz unutmak icin dua edin.

Zorla güzellik olmaz hanım kız Seni sevmeyen seni aldatır seni sevmeyen senden sıkılır ısrar edersen tiksinir çok zorlarsan acirlar sana olmadi gülerler Aklını başına topla hormonlardan o yoksunluk krizi gibi düşün hani zararli birşey seni yada sen onu bırakırsın ya kriz işte tam öyle.Zavalli olma bu kadar gerçekten

Evet bir kul icin üstelik seni sevmeyen aldatan bir kul için bu kadar perişan olarak günaha giriyorsun kötülüğünü istesem sana dönsün diye dua ederdim.Donsunde yarın başka kadınlardan olan çocuklarına bak diye dönsünde elinde 3 çocuk böyle yalvar yakar kocam dönsün diye duvardan duvara vur kendini Valla bak aklını başına al derdini şeytani bu kadar kışkırtma başına gelecek olmasın bence öyle

İnsanlara ve eşyalara bukadar anlam yüklemeyin sizi yıpratır çöpe attığınız hiç bişeyi geri almadığınız gibi hayatınızdan çıkardığınız insanları da tekrar aynı yere koyamazsınız. Yoksa çöp kutusu olursun benden söylemesi.. dua ederiz allah kalbine zihnine bedenine ruhuna şifa versin yolların iyilere açık olsun, hayırlı kapılar açsın rabbim. Hayırlısı neyse o oluyor hayatta allahın seni neyden sakındığını bilemezsin bunun kıymetini bilmek gerekir.

Back