- 6 Mayıs 2024
- 3.957
- 4.140
- 48
- 29
- Konu Sahibi clementine1516
Kalbimi feraha çıkart yanlış gördüklerimi doğru göster sen işlerimi düzene koy diye dua et. Sen neylersen güzel eylersin de. Erkek arkadaşınızı takıntı haline getirmişsiniz ama hiçbir erkek için değmezz.İyi değilse iyiye çevir, sen hayırlı ederek kavuştur diye dua ediyorum. O kadar diliyorum ki bunu. İnanın biraz bırakabilsem bir kenara çare aranmam böyle her yerde lütfen yanlış anlamayın. Allah’ımdan yardım istiyorum dualarımın kabulü için fakat bir şeyleri yanlış yapıyorsam diye herkese soruyorum![]()
Şöyle birkaç kişiyle flörtleşseniz bile diyeceksiniz ki amann bunun için mi kafayı yemişim. Kendinize odaklanın hayatınıza yenilikler katın bir şeye kafayı takın. Ne bileyim şişmansanız kilo vermeye kafayı takın, bir eğiitm almaya kafayı takın, gezin tozun. Umreye gidenlerden bu herif dönsün diye değilde rabbim cennetine kabul etsin diye dua isteyin.
Bak benim bir tanıdığıma vardı. Böyle erkek arkadaşı vardı çok seviyordu. Onlarda evlilik hayali kuruyordu. Sonra çocuk bunu terk etti. Kız ağla zırla çocuğun babasıyla konuştu. Bir şekilde zorladı etti evlendiler birde çocukları oldu. Şimdi ise o kadar mutsuz ki. Adam eve uğramıyor aylarca gelmiyor aralarında hiçbir ilişki yol sadece zorunluluktan evliler keşke evlenmeseydim diyor. Şu saatten sonra dönsede eskisi gibi mutlu olamazsınız bazı şeyler bitmişse bitmiştir