• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin annesi

Merhaba arkadaşlar eşimin annesi sürekli arıyor konuşmak için ve ben aramayınca her defasında benim neden aramadığımı sorguluyor sık sık konuşmak istiyor. Sürekli ne konuşabilirim sizinle diyorum olsun insan nasılsın napıyorsun der bu şehirde ikimizden başka kimimiz var falan diyor aşırı derecede manipüle ediyor ve ben bu konuyu çok kafama taktım o böyle dedikçe asla konuşmak istemiyorum canımı çok sıkıyor bu durum. Kendi ailemle bile çok konuşmam ben bunu dememe rağmen her aradığında ya da gittiğimde aramadığımı, eşimin aramadığını falan benim yüzüme vuruyor bunaldım bu konudan sınava çalışıyorum ama bu saçma sapan muhabbet beni geriyor asla hiçbir şeye odaklanamıyorum…
Ay yalandan ara kapat nasılsın demek kimsenin ağzına yapışmaz okadar kötü kaynanalar var ki dua et başk bişey istemiyo walla kızlar bazen bulunca da iyce bunuyorsunuz benden söylemesi.

Gelse geldi , gelmese gelmedi, doğum yaparsınız yardım etti etmese elini sürmedi, yorum yapsa bana böyle dedi yapmasa beni sevmiyor istemiyor, arasa aa beni aramıyo sadece oğlunu arıyor. Yapmayın gözünüzü seveyim ya kendi ananız babamız olınca batmıyor bize ama eş annesi babası olunca bukadar batmasın. Hakikaten bazen abartıldığını düşünüyorum.. arada bi tartışma uyuşmazlık olur anlarım ama ortada bişey yokken böyle durduk yere eşinizle sudan sebepler yüzünden tartışma konumuna gelmeyin.

Ben arayamam, benim heryerlerim dökülür valla.
Siz ne kadar aramak istiyorsanız o kadar arayın, sınırlarınızı zorluyorsa da gerektiğinde açmayın telefonu, sadece zorunlu hissedip daha doğrusu hissettirilip birşey yapılması benim hoşuma gitmez.
Nitekim ilk evlendiğimizde bizde de oldu aynı şeyler, hatta eşime söylüyorlardı, aramıyormuşum, zamanla alıştılar.

E
Bizde size öyle baktık 😂

Maşallah pek rahatsınız ellam
Eşimde öyle bakıyordu bende dedim ki 'ben kendi akrabalarımı arıyormuyum ki senin ananı arayayım' bi daha öyle bakamadı 🤣 onlarda alıştılar zaten zamanla.

Kursa gitsin ahşap boyama örgü arkadaş edinsin kurs önerin

Ay yalandan ara kapat nasılsın demek kimsenin ağzına yapışmaz okadar kötü kaynanalar var ki dua et başk bişey istemiyo walla kızlar bazen bulunca da iyce bunuyorsunuz benden söylemesi.

Gelse geldi , gelmese gelmedi, doğum yaparsınız yardım etti etmese elini sürmedi, yorum yapsa bana böyle dedi yapmasa beni sevmiyor istemiyor, arasa aa beni aramıyo sadece oğlunu arıyor. Yapmayın gözünüzü seveyim ya kendi ananız babamız olınca batmıyor bize ama eş annesi babası olunca bukadar batmasın. Hakikaten bazen abartıldığını düşünüyorum.. arada bi tartışma uyuşmazlık olur anlarım ama ortada bişey yokken böyle durduk yere eşinizle sudan sebepler yüzünden tartışma konumuna gelmeyin.
Yalandan ara kapat dediğiniz kadar kolay bir kişilik olsa emin olun ben daha sevecen yaklaşırdım hayatınızda belli ki böyle bir kişilikle hiç karşılaşmadınız. Kendi ailemi ben hiç aramıyorum kendileri arar haftada bir görüşürüz eşim görüşmek zorunda değil ailem de bunu asla sorun etmez. Ben bu konuda size asla hak vermiyorum çiftlerin evlerine huzursuzluk yaratmaktan başka bir şey değil büyüklerin bu tutumu ortada bir terbiyesizlik vs yok hoşlanılmayan bir durum dile getiriliyor ama karşıdaki kişi bunu anlamamakta ısrarcı burada aileler arası kıyas yapmanız da komik.

İnsanı insan olan biktirmaz .Kimi arar kimi aramaz.Her günde olmaz ama yani.Ne konusacagiz dolma yaptım tarhana menü mü satacağız .Oğlunun nefes sayisinimi benim ailemimi her gün her gün çok bıktırır normal gün koşuşturma çalışan insan içinde ev hanımı içinde .Biraz özle biraz alan bırak biraz kalite olsun.Sesini diymaksa konu ne alaka gene .İsteyen arar elbette fakat bıktırır zamanla.Onlar yaş alıyorsa ilgi istiyorsa hayat iş çocuk eş sosyallik ev arasında bölünen kadının ihtiyacı biraz sakinlik Bunuda düşünecek insanlar .

Bizim telefon olayı takılmayacak birşey. Bana çok edemiyor da eşime Allah kolaylık versin, herşeyşne karışıyor. Oğlumla bana çok dokunamıyor🤣 . Öyle mükemmelll bi durumda değiliz 🤪
Ee niye benim incime laf ettiniz 😄

Haftada bir ara ne derse desin takma kafana haftada bir aramaya devam et duymamazliktan gel

Bilmem ben kendi anne babamı da her gün arayıp nasılsın demem o yüzden bana fazla geliyor her gün konuşmak. Ama ben telefonda konuşmaktan nefret ederim o başka.
Bence de hergün çok. İnsan hergün kahvaltı yapmaktan bile sıkılıyor. Hergün biri aranır mı ödev gibi. Çocuğu da değilsiniz üstelik .

Ben de aynı binada olduğum için ekstra olarak aramaya gerek yok.
Sadece bi misafir gelecekse haber veriyorum yada bi şey diyeceksem onun dışında sık aramam.
Zaten oda rastgele canı isterse aşağı iner .
🤣😃😂😄😀😅🤠
Annem uzağımda onla günlük konuşuyorum.
sizde arada bi belli zamanda arayın üç günde bi falan.

İnsanı insan olan biktirmaz .Kimi arar kimi aramaz.Her günde olmaz ama yani.Ne konusacagiz dolma yaptım tarhana menü mü satacağız .Oğlunun nefes sayisinimi benim ailemimi her gün her gün çok bıktırır normal gün koşuşturma çalışan insan içinde ev hanımı içinde .Biraz özle biraz alan bırak biraz kalite olsun.Sesini diymaksa konu ne alaka gene .İsteyen arar elbette fakat bıktırır zamanla.Onlar yaş alıyorsa ilgi istiyorsa hayat iş çocuk eş sosyallik ev arasında bölünen kadının ihtiyacı biraz sakinlik Bunuda düşünecek insanlar .
Buna katılıyorum.
Alan lazım gerekiyor arada bazen bi insana .
👍🏻

Back