• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annemle sorunlarım

Hergün aramak çok fazla. Üstelik çalısıyorsunuz. Hergün ne konuşuyorsunuzki. Bu kadar muhabbet karşıya karışma hakkı veriyor bence. On güne bir gidin. Haftada bir de arayın yeter. Ablanız da annenizin küçük versiyonu sanıyor kendini. Bı çeki düzen verdirtin sizi hem kıskanıp hem darlayıp hem de yetişkin yerine koymuyorlar
Evet bana da sizin dediğiniz gibi 2 3 güne bir aramak ve 10 günde 1 gitmek mantıklı geliyor ama annem demediğini bırakmıyor küsüyor telefonları açmıyor çok değişik bir kişiliği var

Malesef bu sekilde konuşulmuyor ben bunları desem falancaninn kızı da çalışıyor ablanda çalışıyor ama geliyor arıyor falan der
Ablan çocuğu orada olduğu için gidiyor, kreşe verdikten ya da okula başlattıktan sonra o da her gün gitmeyecek.

Bu sözlere fırsat vermemeye çalış, güzellikle anlatılanı anlamıyorsa böyle konuşmaya başladığı anda ya telefonu kapatacaksın ya da kalkıp evine geleceksin. O da yavaş yavaş anlayacak veya seni kaybetmemek için olanı kabullenmeye başlayacak. Ben bu kadar becerebiliyorum, kusura bakma diyeceksin

Evet bana da sizin dediğiniz gibi 2 3 güne bir aramak ve 10 günde 1 gitmek mantıklı geliyor ama annem demediğini bırakmıyor küsüyor telefonları açmıyor çok değişik bir kişiliği var
Barışana kadar gitmeyin gerekirse birkaç ay yola gelirm çöp kutusu değilsiniz siz şamar oglanı

Kısasa kısas yapacaksın öyle zamanlarda, küserse küssün, senin kendi ailen ve kendi hayatın var artık

Ablan çocuğu orada olduğu için gidiyor, kreşe verdikten ya da okula başlattıktan sonra o da her gün gitmeyecek.

Bu sözlere fırsat vermemeye çalış, güzellikle anlatılanı anlamıyorsa böyle konuşmaya başladığı anda ya telefonu kapatacaksın ya da kalkıp evine geleceksin. O da yavaş yavaş anlayacak veya seni kaybetmemek için olanı kabullenmeye başlayacak. Ben bu kadar becerebiliyorum, kusura bakma diyeceksin
Insallah anlar ama anlayacaginipek sanmıyorum ufacık şeyleri büyütüp atla deve yapıyor hep tek taraflı bakıyor olaylara

Insallah anlar ama anlayacaginipek sanmıyorum ufacık şeyleri büyütüp atla deve yapıyor hep tek taraflı bakıyor olaylara
Vere vere bitiyorsun bir yerden sonra, erken davranmaya bak. Çünkü annen doymayacak

Back