• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimi geri istiyorum, lütfen yardımcı olun

Allah’ya kalbi yeniden bana ısınsın, onu bana hayırlıya çevirerek nasip et diye yalvarıyorum. 7-8 senelik ilişki, hayatımın o kadar büyük bir bölümü ki. İnanın acısına dayanamadığımdan doğru duayı nasıl ederim diye buralara sormak istedim. Allah ol der ve olur onun mucizelerine ihtiyacım var çok :(
Aslında Allah sana o kulunun senin için hayırlı olmadığını göstermiş. Senin yerine başka kızları tercih eden bir insanı Allah sana nasip etmeyerek seni koruyor fakat yoğun duyguların yüzünden göremiyorsun ama işin sonunda şükrediceksin hayatından çıktığına o yüzden biraz tevekkül et akışa bırak bir bekle ne olacak belki çok daha güzel bir insan bekliyor seni biraz umut olsun içinde

Bildiğim kadarıyla ettiğiniz dua şekli çok yanlış kişi bazlı dua edilmez kendiniz için başkasının adına dua edemezsiniz.
Benim için hayırlısı neyse o olsun diye dua edebilirsiniz kalbimi ferahlat diye dua edebilirsiniz ama bir başkasının hayatında olacaklar ve hayat çizgisi ile müdahale gibi beklentiye giremezsiniz

Ayrıca yazdıklarınızdan çok yüksek takıntılı bir halde olduğunuzu düşünüyorum bence psikiyatri psikolog ikisine de başlayın sosyal çevrenizden sosyal destek görmek için kendinizi açın aklı selim kimse yok mu etrafınızda?
Evet çok uzun bir süre olmuş 15-20 yıllık evliler Çocuklu da boşanabilir hayatta kimseye bu kadar bel bağlamamalıyız
Hiç iyi görmedim sizi

Merhaba, buraya yeni üye oldum tam şu an. İnanın başka çarem yok gibi hissediyorum her yerde yardım arıyorum. Sevgilimle 1 sene önce aramıza bir soğukluk girdi ve 4-5 ay önce de tamamen ayrıldık. 7-8 senelik bir ilişkiydi ve evlilik planları vardı, bitince hayatım altüst oldu. Onu hala çok seviyorum. Sürekli umre’ye gidenlerden, herkesten dua istiyorum kendim de dua ediyorum fakat hiçbir hareket yok. İnanın nefes almakta zorlanıyorum. Sürekli farklı kızlarla takipleşiyor artık canım çok acıyor. Lütfen bana esma, dua, yapabileceğim başka bir şey varsa öneride bulunur musunuz? Yanlış mı yapıyorum, Allah’ın günahkar kuluyum diye mi dualarım kabıl olmuyor hanımlar ben çok zor durumdayım lütfen bana yardım edin lütfen.
Kim bu bulunmaz hint kumaşı merak ettim , benim bile ilgimi çekti. Hesabını adını vs verirsen bende peşinden koşmak istiyorum 😅 senin de hayatına renk gelir , rekabete gireriz

Merhaba, buraya yeni üye oldum tam şu an. İnanın başka çarem yok gibi hissediyorum her yerde yardım arıyorum. Sevgilimle 1 sene önce aramıza bir soğukluk girdi ve 4-5 ay önce de tamamen ayrıldık. 7-8 senelik bir ilişkiydi ve evlilik planları vardı, bitince hayatım altüst oldu. Onu hala çok seviyorum. Sürekli umre’ye gidenlerden, herkesten dua istiyorum kendim de dua ediyorum fakat hiçbir hareket yok. İnanın nefes almakta zorlanıyorum. Sürekli farklı kızlarla takipleşiyor artık canım çok acıyor. Lütfen bana esma, dua, yapabileceğim başka bir şey varsa öneride bulunur musunuz? Yanlış mı yapıyorum, Allah’ın günahkar kuluyum diye mi dualarım kabıl olmuyor hanımlar ben çok zor durumdayım lütfen bana yardım edin lütfen.
Evlenince bir erkeğin çokta bir halt olmadığını ,daha düğünün ertesi günü anlıyorsun. O yüzden sevgililik acıları flan bunlar gereksiz . Boşu boşuna canını sıkma, giden gitsin. Seni istemeyen için dualar etme , kendini bu kadar değersiz mi görüyorsun. Elde edememe acısı bu sendeki sevgi değil, başkalarını takip ettiğini görünce daha çok hirslanmissin. Gelecekten sesleniyorum erkekler için bu kadar üzülmeye degmezz hele ki aylarca seni sormayan bir adam icin

6 sene sevgililik hayatım oldu , o kadar mutlu o kadar heyecanlı, sevgi dolu , aşk dolu , birazda üzüldüğüm yillardi. Beni sevdiğine gram şüphem yoktu. Her gün okuluma ziyaretime gelirdi. Tabi ayrıldığımız zamanlarda oldu. 6 yıl sonunda evlendik . Catirdamalar başladı, yine çok sevgi vardı ama özellikle evliyken kaçışın çok zor oluyor, bazı anlar oluyor ki , keşkee ama keşkee sevgiliyken ayrildigimizda hiç barismasaydik , beni bağlayan tutan birsey yoktu diyorum. Evliyken kavga etmek , gidememek çok acı. Boşuna canını sıkıyorsun inan . O kadar gereksiz ki keşke anlayabilsen

Allah senin gibi insanlardan milleti kurtarsın. Bu bir takıntı. Bırak çocuğun yakasını. Flört sevgililik için edilen dua tutar mı bilmiyorum.

Back