Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhabalar benim 2014 te donduruldu. 5 yıllık ücret ödemiştik başlangıçta. Sonra her yıl 100 dolar şeklinde ödeme yapıp uzattık. 2014 te dolduruldu 2023 te kondu. 8,5 yıl dondurulmuş oldu

Benimkilerde bu yıl bitiyor bende sormayı unuttum aramadı kimsede
Bir aramayı düsünüyorum bugün. Maalesef istanbulda yasamıyorum artık gidip konusamayacagım umarım telefonda muhattap bulurum
Haber vermeden imha etmezler diye umuyorum
2 embriyom kaldı benim de uzatmak istiyorum süresini fark ücreti verip. Yani belki 2 -3 sene daha sonra. Yıllık 100 usd embriyo başına mı ikisine toplam mı?

Merhabalar benim 2014 te donduruldu. 5 yıllık ücret ödemiştik başlangıçta. Sonra her yıl 100 dolar şeklinde ödeme yapıp uzattık. 2014 te dolduruldu 2023 te kondu. 8,5 yıl dondurulmuş oldu
Teşekkür ediyorum cevabınız icin ben de epey bir arayı uzatmak istiyorum ama vazgecmek de istemiyorum embriyolarımdan

Yok öyle bir şey yapamazlar. 3 embriyo için toplam 1 yıllık ücret 100 usd

Yok öyle bir şey yapamazlar. 3 embriyo için toplam 1 yıllık ücret 100 usd
Teşekkür ederim cevabınız icin, aradım konustum 5 yıl dolduktan sonra gidip dilekce vermek gerekiyormus. Gidemeyeceksek de posta yoluyla. Yıllığı 100 dolarmıs toplam embriyolar icin. Haziranda gideceğiz inşallah uzatmaya :)

Merhabalar yanlış anlamadıysam kaç tane embriyo olursa olsun yıllık 100 dolar öyle mi benimde var daha ne kadar vericeğimizi konuşmadık randevu günümü bekliyordum sizin msjinızı görünce öğrenmek istedim

Merhaba arkadaşlar bende alman aşısıni olmuştum kan pıhtılaşma yaptığını bilmiyordum ama araştırınca yan etkisi oluyormuş gerçekten bilsem vurulurmuydum aşıdan sonra iki dusuk yaptım sonra genetige gittim ve kan pıhtılaşma olduğunu ogrendim annem ve kızkardeşimde böyle bı durum yok bende nasıl oldu anlamiyorum ve şuan dört haftalık hamileyim coraspin başlattı doktor günde bir tane içiyorum, sormak istediğim bebek henüz görünmedi keseyi gördü doktor o yüzden bana iğne henüz baslatmadi korkuyorum tekrar düşük yapacağım diye sizlerde doktor ne zaman başladı iğnelere yardımcı olursanız sevinirim

5 yıl sonrası farklı oluyor. 5 yıldan sonra 100 dolar yıllık. Öncesi ücretleri farklı

Hamile olduğumu öğrendiğimde başlattım, ben sadece iğne kullanıyorum doktor ikisi birlikte fazla gelebilir dedi, iğne ile devam ediyorum, isterseniz başka bir hekime görünün

Kızlar söylemiştim pai homozigot, mthfr iki gen heterozigot.HematoLOG mthfr için folik asit ve B12 dedi.Pai düşük riskmiş ama ilerleyen zamanda pıhtı atma sorunu yapabilirmiş ki Zaten benim kolesterol hep yüksek bununla alakalıymış ,Kar zarar ilkesine göre kan sulandırıcı iğne başlanabilir dedi.Aspirine gerek yok bence dedi ,Aysu hocaya gönderdim cevap bekliyorum.

Bilgilendirme için teşekkür ederim, iğne dozunu da paylaşırsan sonrasında memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…