- 25 Şubat 2016
- 5.766
- 9.838
Teşekkür ederim canım tansiyon düşüklüğü ile savaşıyorum çok düşüyor sık sık eve hapsoldum şimdilik. Sen nasılsın?Nasıl oldun canım daha iyimisin?
Merhabalar benim 2014 te donduruldu. 5 yıllık ücret ödemiştik başlangıçta. Sonra her yıl 100 dolar şeklinde ödeme yapıp uzattık. 2014 te dolduruldu 2023 te kondu. 8,5 yıl dondurulmuş oldumerhaba aranızda dondurulmuş embriyolarının süresini uzatan var mı acaba? Yani biz 2018de tüp bebek yaptık ve kalan embriyolarımızı 5 yıllığına dondurduk. Süresi haziranda bitiyor. Bu durumı yaşayan var mı?
Bir aramayı düsünüyorum bugün. Maalesef istanbulda yasamıyorum artık gidip konusamayacagım umarım telefonda muhattap bulurumBenimkilerde bu yıl bitiyor bende sormayı unuttum aramadı kimsede
Haber vermeden imha etmezler diye umuyorumBenimde geçen sene kasımda 5 yıl olmuştu donduralı. ama kimse aramadı. biz 2. İçin bu sene martta transfer olduk. Kalan embriyolar için yıllık 100 usd dondurma ücreti aldılar. (3 embriyom kaldı) yani geçen sene kimse aramadı bizide.
Teşekkür ediyorum cevabınız icinMerhabalar benim 2014 te donduruldu. 5 yıllık ücret ödemiştik başlangıçta. Sonra her yıl 100 dolar şeklinde ödeme yapıp uzattık. 2014 te dolduruldu 2023 te kondu. 8,5 yıl dondurulmuş oldu
Yok öyle bir şey yapamazlar. 3 embriyo için toplam 1 yıllık ücret 100 usdBir aramayı düsünüyorum bugün. Maalesef istanbulda yasamıyorum artık gidip konusamayacagım umarım telefonda muhattap bulurum
Haber vermeden imha etmezler diye umuyorum
2 embriyom kaldı benim de uzatmak istiyorum süresini fark ücreti verip. Yani belki 2 -3 sene daha sonra. Yıllık 100 usd embriyo başına mı ikisine toplam mı?
Teşekkür ederim cevabınız icin, aradım konustum 5 yıl dolduktan sonra gidip dilekce vermek gerekiyormus. Gidemeyeceksek de posta yoluyla. Yıllığı 100 dolarmıs toplam embriyolar icin. Haziranda gideceğiz inşallah uzatmaya :)Yok öyle bir şey yapamazlar. 3 embriyo için toplam 1 yıllık ücret 100 usd
Merhabalar yanlış anlamadıysam kaç tane embriyo olursa olsun yıllık 100 dolar öyle mi benimde var daha ne kadar vericeğimizi konuşmadık randevu günümü bekliyordum sizin msjinızı görünce öğrenmek istedimTeşekkür ederim cevabınız icin, aradım konustum 5 yıl dolduktan sonra gidip dilekce vermek gerekiyormus. Gidemeyeceksek de posta yoluyla. Yıllığı 100 dolarmıs toplam embriyolar icin. Haziranda gideceğiz inşallah uzatmaya :)
Benim kontrolüm 10+5 te olacak ama doktor ama bırakma hiç birseyi geldiğinde karar verelim dediMemorial sitesinde "Hamileliğin 12. haftasında progesteron hormonunu üretme görevini plesanta üstlenmektedir. " Şeklinde yazıyor. Peki hastane neden progesteron ilaçlarını 10. Haftada bıraktırıyor,
Siz şuan kaç haftadasinizMemorial sitesinde "Hamileliğin 12. haftasında progesteron hormonunu üretme görevini plesanta üstlenmektedir. " Şeklinde yazıyor. Peki hastane neden progesteron ilaçlarını 10. Haftada bıraktırıyor,
Bende bırakmayı düşünmüyorumBenim kontrolüm 10+5 te olacak ama doktor ama bırakma hiç birseyi geldiğinde karar verelim dedi
5 yıl sonrası farklı oluyor. 5 yıldan sonra 100 dolar yıllık. Öncesi ücretleri farklıMerhabalar yanlış anlamadıysam kaç tane embriyo olursa olsun yıllık 100 dolar öyle mi benimde var daha ne kadar vericeğimizi konuşmadık randevu günümü bekliyordum sizin msjinızı görünce öğrenmek istedim
Hamile olduğumu öğrendiğimde başlattım, ben sadece iğne kullanıyorum doktor ikisi birlikte fazla gelebilir dedi, iğne ile devam ediyorum, isterseniz başka bir hekime görününMerhaba arkadaşlar bende alman aşısıni olmuştum kan pıhtılaşma yaptığını bilmiyordum ama araştırınca yan etkisi oluyormuş gerçekten bilsem vurulurmuydum aşıdan sonra iki dusuk yaptım sonra genetige gittim ve kan pıhtılaşma olduğunu ogrendim annem ve kızkardeşimde böyle bı durum yok bende nasıl oldu anlamiyorum ve şuan dört haftalık hamileyim coraspin başlattı doktor günde bir tane içiyorum, sormak istediğim bebek henüz görünmedi keseyi gördü doktor o yüzden bana iğne henüz baslatmadi korkuyorum tekrar düşük yapacağım diye sizlerde doktor ne zaman başladı iğnelere yardımcı olursanız sevinirim
Sizin ikinci gelelim mi?5 yıl sonrası farklı oluyor. 5 yıldan sonra 100 dolar yıllık. Öncesi ücretleri farklı
Yanlış yazıyor klavye kusura bakmayın, ikinci gebelik mi?Sizin ikinci gelelim mi?
Anladım canım teşekkürler5 yıl sonrası farklı oluyor. 5 yıldan sonra 100 dolar yıllık. Öncesi ücretleri farklı
Bilgilendirme için teşekkür ederim, iğne dozunu da paylaşırsan sonrasında memnun olurumKızlar söylemiştim pai homozigot, mthfr iki gen heterozigot.HematoLOG mthfr için folik asit ve B12 dedi.Pai düşük riskmiş ama ilerleyen zamanda pıhtı atma sorunu yapabilirmiş ki Zaten benim kolesterol hep yüksek bununla alakalıymış ,Kar zarar ilkesine göre kan sulandırıcı iğne başlanabilir dedi.Aspirine gerek yok bence dedi ,Aysu hocaya gönderdim cevap bekliyorum.