Açlık hissi vs yoksa şeker yoktur bence, benim belirtilerim çok belirgin, sık açıkma sık susama, sık idrara çıkma özellikle gece bu durum kısır bir döngü gibi tuvalete gitmekten uyuyamıyorum, kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum, şeker ölçüm cihazı ve tansiyon aleti alacağımBende sen geçen gün şekerim var kesin dediğinde bi açlık şekerimi ölçeyim evde dedim ama unuttum merak ediyorum bende. İlk gebelikte vardı bunda da çıkması çok muhtemel
Açlık duygusu yok bende hatta hiçbir yiyeceği düşleyemiyorum bile bulantım artıyo. İnşallah hamileliğin balayı dediğimiz 2. Trimester’a sağlıkla kavuşuruz.
Bende de geçen gebelikten omron tansiyon aleti ve contour plus şeker ölçüm cihazı kullanıyordum ikisinide hastanede test ettim 1 birimle doğru yanıt aldım tavsşye ederim eğer almayı düşünürsen.Açlık hissi vs yoksa şeker yoktur bence, benim belirtilerim çok belirgin, sık açıkma sık susama, sık idrara çıkma özellikle gece bu durum kısır bir döngü gibi tuvalete gitmekten uyuyamıyorum, kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum, şeker ölçüm cihazı ve tansiyon aleti alacağım
Geçmiş olsun canım, inşallah 10 günlük rapor iyi gelecektir ,inşallah toparlanirsinMerhaba kızlar, yazamıyorum yazılanları okusamda
D deniizzzzz ’cim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah her şey olumlu ilerler ve bizlerle bunu paylaşırsın. Ama sen çok metanetli güçlü bir kızsın olumsuz olursada biraz dinlenip sonra tekrar ayağa kalkacağına ve bebeğine kvuşacağına eminim.
Bende haftasonu çok bulantılı tansiyon düşmeli geçirdim. 8/4-7/4 arası gidip geldi tansiyonum. Eşim evde boş serum taktı ama toparlayamıyorum. Bu şekilde bide laf etmesinler diye işe gittim. Ama işyerinde fenalaşıp doktora gittim mecburen. Hafif bi kanama alanı var dedi bulantı için prilam verdi ama geçmezse başka tedaviye geçicem dedi. Çünkü su bile içemediğim için tansiyonumda aşırı düşünce toparlamak şart dedi. Su içememek idrarda enfeksiyonada sebep oluyo en korktuğum o10 günde rapor verdi 10 gün sonra kontrole gidicem. Bebek günüyle uyumlu 8+0 dedi kalp atış hızı 162 dedi.
bebekokusuuu canım benim erken gebelik testi her gün koyulaşıyordu ama 7. Gün bu senin yaptığın kaset testi yapmıştım seninkinden çok daha silik çıkmıştı o gün kanamamda olunca koşa koşa kan vermiştim. Şimdi 8 haftalık:) inşallah sende sağlıklı hayırlı haberler alacaksın grip olmandan anlamıştım:)
Canım çok geçmiş olsun, hızlıca geçsin gitsin şu günler.bebekte sende çok önemlisiniz , bu süreç geçene kadar rapor al tekrar , umarım daha fazla uzamazMerhaba kızlar, yazamıyorum yazılanları okusamda
D deniizzzzz ’cim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah her şey olumlu ilerler ve bizlerle bunu paylaşırsın. Ama sen çok metanetli güçlü bir kızsın olumsuz olursada biraz dinlenip sonra tekrar ayağa kalkacağına ve bebeğine kvuşacağına eminim.
Bende haftasonu çok bulantılı tansiyon düşmeli geçirdim. 8/4-7/4 arası gidip geldi tansiyonum. Eşim evde boş serum taktı ama toparlayamıyorum. Bu şekilde bide laf etmesinler diye işe gittim. Ama işyerinde fenalaşıp doktora gittim mecburen. Hafif bi kanama alanı var dedi bulantı için prilam verdi ama geçmezse başka tedaviye geçicem dedi. Çünkü su bile içemediğim için tansiyonumda aşırı düşünce toparlamak şart dedi. Su içememek idrarda enfeksiyonada sebep oluyo en korktuğum o10 günde rapor verdi 10 gün sonra kontrole gidicem. Bebek günüyle uyumlu 8+0 dedi kalp atış hızı 162 dedi.
bebekokusuuu canım benim erken gebelik testi her gün koyulaşıyordu ama 7. Gün bu senin yaptığın kaset testi yapmıştım seninkinden çok daha silik çıkmıştı o gün kanamamda olunca koşa koşa kan vermiştim. Şimdi 8 haftalık:) inşallah sende sağlıklı hayırlı haberler alacaksın grip olmandan anlamıştım:)
Not edicem tavsiye için teşekkür ederim almayı düşünüyorumBende de geçen gebelikten omron tansiyon aleti ve contour plus şeker ölçüm cihazı kullanıyordum ikisinide hastanede test ettim 1 birimle doğru yanıt aldım tavsşye ederim eğer almayı düşünürsen.
Ben çok düzenli vurdurmadım ama ben biraz kendi kendime istemiştim, perşembe vurulmak lazım benimde cuma yaptırırım işe başlayınca iyi gelir, tabi sizin durumunuz farklı olabilir. Doktor size neden 4 günde bir çağırıyor söyledi mi?Arkadaşlar birsey sormak istiyorum benim bu akşam purloton depot vurdurmam lazım da hiç halim yok, kendimi hiç iyi hissetmiyorum yarın yaptırsam acaba problem olur mu . 3 günde bir yaptırıyorum yarın 4 gün olmuş olacak
İnşallah iyi olur,Çok faz
Canım çok geçmiş olsun sende inşallah biran önce toparlarsinMerhaba kızlar, yazamıyorum yazılanları okusamda
Benim bir tanesi geriden gittiği için onu takip ediyordu . Şimdi hafta da bir çağırıyor . Sali gitmiştim bu hafta da yarın gidecem nasipse . Çok şükür benim kanamam vs olmadı şimdilik fakat kese çevresi ince diye başlatmıştı sonra toparladı bırakırız dedi ve sonra supriz olarak 5 gün sonra 2.kese görülünce devam ettirdiBen çok düzenli vurdurmadım ama ben biraz kendi kendime istemiştim, perşembe vurulmak lazım benimde cuma yaptırırım işe başlayınca iyi gelir, tabi sizin durumunuz farklı olabilir. Doktor size neden 4 günde bir çağırıyor söyledi mi?
Bende olmadı yarın vurdurayim, kafamı koysam uyuyacam, tansiyonum veya şekerim herhalde yükseldi. Ölçmek te istemiyorum, limon lu soda içtim belki acılirimBen çok düzenli vurdurmadım ama ben biraz kendi kendime istemiştim, perşembe vurulmak lazım benimde cuma yaptırırım işe başlayınca iyi gelir, tabi sizin durumunuz farklı olabilir. Doktor size neden 4 günde bir çağırıyor söyledi mi?
Normal iğne ve fitilinizi alın istirahat edin istersenizBende olmadı yarın vurdurayim, kafamı koysam uyuyacam, tansiyonum veya şekerim herhalde yükseldi. Ölçmek te istemiyorum, limon lu soda içtim belki acılirim
Ben bu şekilde yapayım, tesekkur ederim . Sonra yatayım. Normal de aksam 9 gibi yaptırıyorum yarın 1 gibi biraz erken yaptırırım.Normal iğne ve fitilinizi alın istirahat edin isterseniz
Sormayın kaygılanmadığım bir dakika yok, Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, dualarımızı kabul etsin inşallahBiz Allah nasip ederse doğum a kadar herhalde her an tedirgin olucaz . RABBIM INSALLAH KUCAGIMZA ALMAYI NASIP ETSIN
Yok dayanılmayacak gibi bildiğin ilk gün regl sancısı gibiBana da regl dönemimde oldu. Dayanılmayacak gibi mi sizdeki? Ben yok daha gitmedim doktora 20 sinde kalp atışı için gidince görürüz dedim.
Benimkilerde bu yıl bitiyor bende sormayı unuttum aramadı kimsedemerhaba aranızda dondurulmuş embriyolarının süresini uzatan var mı acaba? Yani biz 2018de tüp bebek yaptık ve kalan embriyolarımızı 5 yıllığına dondurduk. Süresi haziranda bitiyor. Bu durumı yaşayan var mı?
Benimde geçen sene kasımda 5 yıl olmuştu donduralı. ama kimse aramadı. biz 2. İçin bu sene martta transfer olduk. Kalan embriyolar için yıllık 100 usd dondurma ücreti aldılar. (3 embriyom kaldı) yani geçen sene kimse aramadı bizide.merhaba aranızda dondurulmuş embriyolarının süresini uzatan var mı acaba? Yani biz 2018de tüp bebek yaptık ve kalan embriyolarımızı 5 yıllığına dondurduk. Süresi haziranda bitiyor. Bu durumı yaşayan var mı?
Benimde geçen sene kasımda 5 yıl olmuştu donduralı. ama kimse aramadı. biz 2. İçin bu sene martta transfer olduk. Kalan embriyolar için yıllık 100 usd dondurma ücreti aldılar. (3 embriyom kaldı) yani geçen sene kimse aramadı bizide.