Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bazen hem coraspin hem iğne fazla geliyormuş ve kanama oluyormuş, fazlası da zararlı yani, pek netlik yok

İçin içini yiyecekse rahat edemeyeceksen görüş al tabi . Bence 0.4 Luk yeterli derler ama elbette hekim olmadığımız için bilemiyoruz Bende karisigim bu konularda o yüzden yorum yapamıyorum .

Bir de 12 .haftadan önce bakmıyorlar evet ya randevu almaya çalışmıştım bir doktordan ( özel ) vermemislerdi . Size randevu verdiklerine göre ilgilenirler .

Anladım size de muhtemelen 0.4 verirler tahmin tabiki bu, görüştünüz mü ne diyor doktorlarınız, ne kullanmanız tavsiye edildi
Pozitifi görünce vercez dediler bende kaclik diye sormadım Umut Beye. Zaten bana siz çok stres yapıyorsunuz dedi Pozitifi gördükten sonra die not alıyorum dedi. Bende daha üzerine konuşmadım.

Bazen hem coraspin hem iğne fazla geliyormuş ve kanama oluyormuş, fazlası da zararlı yani, pek netlik yok
Evet bende açıkçası ondan şüpheleniyorum ne yalan söyleyeyim . Çünkü herşey yolundaydı fakat çok yoğun kanamam vardi . Neyse kötü şeyler düşünmeyelim. Geçmişte kaldı . Herkesin coook sağlıklı bebisleri olsun

Evet bu konu karışık ya hiç bilmiyorum off bir sağlıcakla kucağımıza alsak da rahatlasak ,Aynen Aspirin kanama alanı yapabiliyor, o sıkıntı

Benimde bazen kasık ağrım oluyor. Hatta regl günüm pıhtı gibi birşey görmüştüm. Ara ara kanamalarım oluyor. Bazı gün hiç birşey yok. Sanırım normal bunlar canım.

Benimde bazen kasık ağrım oluyor. Hatta regl günüm pıhtı gibi birşey görmüştüm. Ara ara kanamalarım oluyor. Bazı gün hiç birşey yok. Sanırım normal bunlar canım.
2 gündür sürekli devam edince korktum acıkcası canım bazen şiddetleniyor abezen hafliyor ama sürekli regl olacak gibi bir sancı siz dr gittizmi hiç

Merhaba kızlar, yazamıyorum yazılanları okusamda
D deniizzzzz ’cim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah her şey olumlu ilerler ve bizlerle bunu paylaşırsın. Ama sen çok metanetli güçlü bir kızsın olumsuz olursada biraz dinlenip sonra tekrar ayağa kalkacağına ve bebeğine kvuşacağına eminim.
Bende haftasonu çok bulantılı tansiyon düşmeli geçirdim. 8/4-7/4 arası gidip geldi tansiyonum. Eşim evde boş serum taktı ama toparlayamıyorum. Bu şekilde bide laf etmesinler diye işe gittim. Ama işyerinde fenalaşıp doktora gittim mecburen. Hafif bi kanama alanı var dedi bulantı için prilam verdi ama geçmezse başka tedaviye geçicem dedi. Çünkü su bile içemediğim için tansiyonumda aşırı düşünce toparlamak şart dedi. Su içememek idrarda enfeksiyonada sebep oluyo en korktuğum o 10 günde rapor verdi 10 gün sonra kontrole gidicem. Bebek günüyle uyumlu 8+0 dedi kalp atış hızı 162 dedi.
bebekokusuuu canım benim erken gebelik testi her gün koyulaşıyordu ama 7. Gün bu senin yaptığın kaset testi yapmıştım seninkinden çok daha silik çıkmıştı o gün kanamamda olunca koşa koşa kan vermiştim. Şimdi 8 haftalık:) inşallah sende sağlıklı hayırlı haberler alacaksın grip olmandan anlamıştım:)

Cook geçmiş olsun size de inşallah bir an önce iyilesirsiniz .

2 gündür sürekli devam edince korktum acıkcası canım bazen şiddetleniyor abezen hafliyor ama sürekli regl olacak gibi bir sancı siz dr gittizmi hiç
Bana da regl dönemimde oldu. Dayanılmayacak gibi mi sizdeki? Ben yok daha gitmedim doktora 20 sinde kalp atışı için gidince görürüz dedim.

Çok geçmiş olsun Çiğdemcim dinlenmeden olmuyor bende rapor luyum evde bile hiç halim yok mutfak lavabo arasında yoruluyorum desem yalan olmaz kusma olmuyor ama acayip midem bulanıyor, bastırmak için şimdilik bir şeyler yiyebiliyorum hatta malesef çok sık acıkıyorum, buz dolabını açarken midem acayip bulanıyor çok geriliyorum. İnşallah sağlıkla devam eder de razıyım ben herşeye

Bende sen geçen gün şekerim var kesin dediğinde bi açlık şekerimi ölçeyim evde dedim ama unuttum merak ediyorum bende. İlk gebelikte vardı bunda da çıkması çok muhtemel
Açlık duygusu yok bende hatta hiçbir yiyeceği düşleyemiyorum bile bulantım artıyo. İnşallah hamileliğin balayı dediğimiz 2. Trimester’a sağlıkla kavuşuruz.

Sizede çok geçmiş olsun biraz dinlenince iyi olursunuz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…