Bazen hem coraspin hem iğne fazla geliyormuş ve kanama oluyormuş, fazlası da zararlı yani, pek netlik yokEski doktorum bana corasprin de yazmıştı . Transferden önce başlamıştım hattaGebelikte keseyi gördükten sonra da kanamam başlamıştı ki çok yüksek bir rakamla öğrenmiştim . Kese falan çok iyi durumdaydı. Kalp atışını erken duymuştuk ama çok yoğun kanamam başladı sonra . Kanama başlayınca da corasprini falan kesmişti . İnan hangisi doğru bende bilmiyorum
Zaten pozitif olduktan sonra kesin kullanırım . Ne derlerse o ama ben acaba transfer günü mü başlasam diye düşünmüştüm
İçin içini yiyecekse rahat edemeyeceksen görüş al tabi . Bence 0.4 Luk yeterli derler ama elbette hekim olmadığımız için bilemiyoruzKızlar aslında ben perinoloji den randevu aldım ama büyük çoğunluğu 12. Haftadan itibaren bakıyor, ben şimdi gidip sadece 0.4 lük mü yoksa O. 6 lık mı kullanayım demem için gideceğim, hem uzak hem de masraflı karar veremedim, bir taraftan da korkuyorum
Ben bekleyememiştim hemen akşam kan verdim 55 cıkmıstıSabahki erken gebelikti oda gittikçe belirginleşti emin olmak kaset test yapayım dedim.Cumaya kadar bekleyeceğiz artık, yarın sabah bir daha yaparım koyulaşma varmı diye
Pozitifi görünce vercez dediler bende kaclik diye sormadım Umut Beye. Zaten bana siz çok stres yapıyorsunuz dediAnladım size de muhtemelen 0.4 verirler tahmin tabiki bu, görüştünüz mü ne diyor doktorlarınız, ne kullanmanız tavsiye edildi
Evet bende açıkçası ondan şüpheleniyorum ne yalan söyleyeyim . Çünkü herşey yolundaydı fakat çok yoğun kanamam vardi . Neyse kötü şeyler düşünmeyelim. Geçmişte kaldı . Herkesin coook sağlıklı bebisleri olsunBazen hem coraspin hem iğne fazla geliyormuş ve kanama oluyormuş, fazlası da zararlı yani, pek netlik yok
Evet bu konu karışık ya hiç bilmiyorum off bir sağlıcakla kucağımıza alsak da rahatlasak ,Aynen Aspirin kanama alanı yapabiliyor, o sıkıntıEski doktorum bana corasprin de yazmıştı . Transferden önce başlamıştım hattaGebelikte keseyi gördükten sonra da kanamam başlamıştı ki çok yüksek bir rakamla öğrenmiştim . Kese falan çok iyi durumdaydı. Kalp atışını erken duymuştuk ama çok yoğun kanamam başladı sonra . Kanama başlayınca da corasprini falan kesmişti . İnan hangisi doğru bende bilmiyorum
Bu sefer corasprinden söz edilmedi .Zaten pozitif olduktan sonra oksapar kullanırım . Ne derlerse o ama ben acaba transfer günü mü başlasam diye düşünmüştüm
Çarşamba günü belki veririm bakalım bekleyeceğim o güne kadar daBen bekleyememiştim hemen akşam kan verdim 55 cıkmıstı
Bende 7. Gün vermiştim 51 çıkmıştı. Sizden de güzel haberleri bekliyoruzÇarşamba günü belki veririm bakalım bekleyeceğim o güne kadar da
Benimde bazen kasık ağrım oluyor. Hatta regl günüm pıhtı gibi birşey görmüştüm. Ara ara kanamalarım oluyor. Bazı gün hiç birşey yok. Sanırım normal bunlar canım.Ya arkadaşlar 2 gündür regl sancısı gibi sancım var bazen artıyor gibi oluor bazen azalıyor sancım kadın dogumcular son adeti hesap ettikleti için 5 haftalık görünüyorum transfere göre 24 günlük keseyi gördük cuma günü çok şükür.
18 mayıs kalp atışı için randevu verdiler
Ama bu sancılar beni korkutuyor benzer şeyler yaşayanlar var mı
Bu arada hayırlı olsun evet minik ben burdayım diyorEki Görüntüle 3244690
Kızlar şimdi yaptım, buda silik çıktı fotoğraf da daha az belli.Artık vardır dimi
2 gündür sürekli devam edince korktum acıkcası canım bazen şiddetleniyor abezen hafliyor ama sürekli regl olacak gibi bir sancı siz dr gittizmi hiçBenimde bazen kasık ağrım oluyor. Hatta regl günüm pıhtı gibi birşey görmüştüm. Ara ara kanamalarım oluyor. Bazı gün hiç birşey yok. Sanırım normal bunlar canım.
Güzel haberleriniz duyarız inşallahÇarşamba günü belki veririm bakalım bekleyeceğim o güne kadar da
Cook geçmiş olsun size de inşallah bir an önce iyilesirsiniz .Merhaba kızlar, yazamıyorum yazılanları okusamda
D deniizzzzz ’cim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah her şey olumlu ilerler ve bizlerle bunu paylaşırsın. Ama sen çok metanetli güçlü bir kızsın olumsuz olursada biraz dinlenip sonra tekrar ayağa kalkacağına ve bebeğine kvuşacağına eminim.
Bende haftasonu çok bulantılı tansiyon düşmeli geçirdim. 8/4-7/4 arası gidip geldi tansiyonum. Eşim evde boş serum taktı ama toparlayamıyorum. Bu şekilde bide laf etmesinler diye işe gittim. Ama işyerinde fenalaşıp doktora gittim mecburen. Hafif bi kanama alanı var dedi bulantı için prilam verdi ama geçmezse başka tedaviye geçicem dedi. Çünkü su bile içemediğim için tansiyonumda aşırı düşünce toparlamak şart dedi. Su içememek idrarda enfeksiyonada sebep oluyo en korktuğum o10 günde rapor verdi 10 gün sonra kontrole gidicem. Bebek günüyle uyumlu 8+0 dedi kalp atış hızı 162 dedi.
bebekokusuuu canım benim erken gebelik testi her gün koyulaşıyordu ama 7. Gün bu senin yaptığın kaset testi yapmıştım seninkinden çok daha silik çıkmıştı o gün kanamamda olunca koşa koşa kan vermiştim. Şimdi 8 haftalık:) inşallah sende sağlıklı hayırlı haberler alacaksın grip olmandan anlamıştım:)
Çok teşekkür ederimCook geçmiş olsun size de inşallah bir an önce iyilesirsiniz .
Bana da regl dönemimde oldu. Dayanılmayacak gibi mi sizdeki? Ben yok daha gitmedim doktora 20 sinde kalp atışı için gidince görürüz dedim.2 gündür sürekli devam edince korktum acıkcası canım bazen şiddetleniyor abezen hafliyor ama sürekli regl olacak gibi bir sancı siz dr gittizmi hiç
Çok geçmiş olsun Çiğdemcim dinlenmeden olmuyor bende rapor luyum evde bile hiç halim yok mutfak lavabo arasında yoruluyorum desem yalan olmaz kusma olmuyor ama acayip midem bulanıyor, bastırmak için şimdilik bir şeyler yiyebiliyorum hatta malesef çok sık acıkıyorum, buz dolabını açarken midem acayip bulanıyor çok geriliyorum. İnşallah sağlıkla devam eder de razıyım ben herşeyeMerhaba kızlar, yazamıyorum yazılanları okusamda
D deniizzzzz ’cim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah her şey olumlu ilerler ve bizlerle bunu paylaşırsın. Ama sen çok metanetli güçlü bir kızsın olumsuz olursada biraz dinlenip sonra tekrar ayağa kalkacağına ve bebeğine kvuşacağına eminim.
Bende haftasonu çok bulantılı tansiyon düşmeli geçirdim. 8/4-7/4 arası gidip geldi tansiyonum. Eşim evde boş serum taktı ama toparlayamıyorum. Bu şekilde bide laf etmesinler diye işe gittim. Ama işyerinde fenalaşıp doktora gittim mecburen. Hafif bi kanama alanı var dedi bulantı için prilam verdi ama geçmezse başka tedaviye geçicem dedi. Çünkü su bile içemediğim için tansiyonumda aşırı düşünce toparlamak şart dedi. Su içememek idrarda enfeksiyonada sebep oluyo en korktuğum o10 günde rapor verdi 10 gün sonra kontrole gidicem. Bebek günüyle uyumlu 8+0 dedi kalp atış hızı 162 dedi.
bebekokusuuu canım benim erken gebelik testi her gün koyulaşıyordu ama 7. Gün bu senin yaptığın kaset testi yapmıştım seninkinden çok daha silik çıkmıştı o gün kanamamda olunca koşa koşa kan vermiştim. Şimdi 8 haftalık:) inşallah sende sağlıklı hayırlı haberler alacaksın grip olmandan anlamıştım:)
Bende sen geçen gün şekerim var kesin dediğinde bi açlık şekerimi ölçeyim evde dedim ama unuttum merak ediyorum bende. İlk gebelikte vardı bunda da çıkması çok muhtemelÇok geçmiş olsun Çiğdemcim dinlenmeden olmuyor bende rapor luyum evde bile hiç halim yok mutfak lavabo arasında yoruluyorum desem yalan olmaz kusma olmuyor ama acayip midem bulanıyor, bastırmak için şimdilik bir şeyler yiyebiliyorum hatta malesef çok sık acıkıyorum, buz dolabını açarken midem acayip bulanıyor çok geriliyorum. İnşallah sağlıkla devam eder de razıyım ben herşeye
Sizede çok geçmiş olsun biraz dinlenince iyi olursunuz inşallah.Merhaba kızlar, yazamıyorum yazılanları okusamda
Çok teşekkür ederim inşallah.Sizede çok geçmiş olsun biraz dinlenince iyi olursunuz inşallah.