İstanbul Tüp Bebek Merkezi mi Şişli Memorial mı?

Ben, üniversite Hastanesi'nde iki kez yaptırdım döllenme olmadı. Geçen ay da Ankara Memorialde yaptırdım . 7 yumurtadan ikisi dollendi o da ikinci gün gelişimi durdu. 3 tüp bebek denememde de transfere gidemedim malaesef..

Ben, üniversite Hastanesi'nde iki kez yaptırdım döllenme olmadı. Geçen ay da Ankara Memorialde yaptırdım . 7 yumurtadan ikisi dollendi o da ikinci gün gelişimi durdu. 3 tüp bebek denememde de transfere gidemedim malaesef..
Döllenmeme sorunu yumurtanın yeterince kaliteli olmadan toplanması kaynaklı. E2 değeri yumurta başına 200 civarına çıkıyorsa o yumurta kaliteli ve döllenme şansı yüksek oluyor. İst. tüp bebek de memorial da her muayenede kan alıp durumu gözlemliyor, kalitesiz yumurta toplayıp ümit bağlamaktansa kanın sürekli ölçümü ile yumurta takibi daha iyi

E2 değerim yüksek çıkıyordu. İlk denemede 5 yumurta toplandı 1500 sikincide yine 5 yumurta 1100üçüncüde 7 yumurta 944 falan o civarlardaydi. En sonkini Ankara Memorialde yaptırdım. 2 kere kan tahlili aldılar

Merhaba
Benim 2 farklı hastanede tedavim olduğunda 10-12 yumurtam toplanmıştı. İkisinde de zar zor 2 embriyo elde etmiştik. Aret kamarda klomenle tedavi gördüm. 2 kere yumurta topladık. İlk toplamada 4 yumurta toplandı 3 ü döllendi. 2. Toplamada 5 yumurta toplandı yine 3 ü döllendi. Diğer yerlerde halbuki daha fazla yumurtam oluyordu. Bence labaratuvar olarak evet şişli Memorial i çok duydum ama Aret hocanın da iyi diye biliyorum.
Merhaba sağlıkla büyütün evladınızı.2 kere yumurta toplamayi peş peşe aylarda mi yapmıştıniz

X