Merhaba kızlar, yazamıyorum yazılanları okusamda
D deniizzzzz ’cim hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah her şey olumlu ilerler ve bizlerle bunu paylaşırsın. Ama sen çok metanetli güçlü bir kızsın olumsuz olursada biraz dinlenip sonra tekrar ayağa kalkacağına ve bebeğine kvuşacağına eminim.
Bende haftasonu çok bulantılı tansiyon düşmeli geçirdim. 8/4-7/4 arası gidip geldi tansiyonum. Eşim evde boş serum taktı ama toparlayamıyorum. Bu şekilde bide laf etmesinler diye işe gittim. Ama işyerinde fenalaşıp doktora gittim mecburen. Hafif bi kanama alanı var dedi bulantı için prilam verdi ama geçmezse başka tedaviye geçicem dedi. Çünkü su bile içemediğim için tansiyonumda aşırı düşünce toparlamak şart dedi. Su içememek idrarda enfeksiyonada sebep oluyo en korktuğum o
10 günde rapor verdi 10 gün sonra kontrole gidicem. Bebek günüyle uyumlu 8+0 dedi kalp atış hızı 162 dedi.
bebekokusuuu canım benim erken gebelik testi her gün koyulaşıyordu ama 7. Gün bu senin yaptığın kaset testi yapmıştım seninkinden çok daha silik çıkmıştı o gün kanamamda olunca koşa koşa kan vermiştim. Şimdi 8 haftalık:) inşallah sende sağlıklı hayırlı haberler alacaksın grip olmandan anlamıştım:)