Geçmiş olsun canım .B12 yi nasıl alman gerekiyormus peki ? Bir de hangi mthfr için B12 lazımmış ? Benim de mtfrlerden biri heterezigot şimdi değil ama daha önce görüş almıştım . Birşey dememislerdi . Memorial de folik asit yeterli diyorKızlar söylemiştim pai homozigot, mthfr iki gen heterozigot.HematoLOG mthfr için folik asit ve B12 dedi.Pai düşük riskmiş ama ilerleyen zamanda pıhtı atma sorunu yapabilirmiş ki Zaten benim kolesterol hep yüksek bununla alakalıymış ,Kar zarar ilkesine göre kan sulandırıcı iğne başlanabilir dedi.Aspirine gerek yok bence dedi ,Aysu hocaya gönderdim cevap bekliyorum.
İkisi içinde dedi sanırım ama normal vitamin şeklinde olanlardan dedi özel birşey demedi canımGeçmiş olsun canım .B12 yi nasıl alman gerekiyormus peki ? Bir de hangi mthfr için B12 lazımmış ? Benim de mtfrlerden biri heterezigot şimdi değil ama daha önce görüş almıştım . Birşey dememislerdi . Memorial de folik asit yeterli diyor
Bende bir görüş alsam iyi olcak tekrar . Her ne kadar memorial gerek yok B12 değeriniz iyi dese de aklıma takılıyorİkisi içinde dedi sanırım ama normal vitamin şeklinde olanlardan dedi özel birşey demedi canım
Folidoce içeriğinde ki B12 yeter Bence canım ama ipek hoca Benimkini folbiolle değiştirdi benimde o aklıma takıldıBende bir görüş alsam iyi olcak tekrar . Her ne kadar memorial gerek yok B12 değeriniz iyi dese de aklıma takılıyor
Benimkini de lale hoca imom folik asit yaptıFolidoce içeriğinde ki B12 yeter Bence canım ama ipek hoca Benimkini folbiolle değiştirdi benimde o aklıma takıldı
Mthfr ikisi heterozigot olduğu için yüksek doz folik asitle değiştirmek gerekiyormuş ama bunun içinde de B12 yok bende anlamadımBenimkini de lale hoca imom folik asit yaptıEvet folbiolu de çok veriyorlar .
B12 yi ekstra alıcaksın .Yazdi mi bilmiyorum da yazmadiysa eğer fisfisli olanları öneriyorlar genelde. Bir de folbiol alıcaksın sanırım . Ben öle anladim yani . Benim de mthfrlerden biri heterezigot .Mthfr ikisi heterozigot olduğu için yüksek doz folik asitle değiştirmek gerekiyormuş ama bunun içinde de B12 yok bende anlamadım
Sizde yeni transfer oldunuz sanırım ikimiz çok yakınız kan testi yaptırdınız mı ??Mthfr ikisi heterozigot olduğu için yüksek doz folik asitle değiştirmek gerekiyormuş ama bunun içinde de B12 yok bende anlamadım
Yok onu yazmadı bir araştırayım da ben kendim alayım en iyisiB12 yi ekstra alıcaksın .Yazdi mi bilmiyorum da yazmadiysa eğer fisfisli olanları öneriyorlar genelde. Bir de folbiol alıcaksın sanırım . Ben öle anladim yani . Benim de mthfrlerden biri heterezigot .
Bugün 7.günüm transfer hariç.İdrar testlerim pozitif.Bu Sabah sağlık ocağında ilaç yazdırırken kanda verdim ama hâlâ çıkmadıSizde yeni transfer oldunuz sanırım ikimiz çok yakınız kan testi yaptırdınız mı ??
Benimde transfer hariç 8. Günüm bir gün arayla olmuş transferimiz :) ben diğer tüp bebeğimde idrar testimde çift çizgi gördüm ama kan testim negatif geldi ama estrofem kullanıyordum. Şimdi yapmaya heveslenmeye korkuyorum… sizin embriyo pgt li mi ??Bugün 7.günüm transfer hariç.İdrar testlerim pozitif.Bu Sabah sağlık ocağında ilaç yazdırırken kanda verdim ama hâlâ çıkmadı
Umarım pozitiftir sağlıkla kucağınıza alırsınızBugün 7.günüm transfer hariç.İdrar testlerim pozitif.Bu Sabah sağlık ocağında ilaç yazdırırken kanda verdim ama hâlâ çıkmadı
Evet sen bir araştır canım içine hangisi sinerse onu alırsın . Memorialden bir cevap var mı ?Yok onu yazmadı bir araştırayım da ben kendim alayım en iyisi
Merhaba hikayenizi okudum sizi çok iyi anlıyorum ben iki bebeğimi de kalp atışlarını duyamadan kaybettim kontrole gitceğinizi yazmışsınız var mı gelişme umarım herşey çoook yolundadırKızlar merhaba öncelikle iç açıcı haberlerim yokama herşey Allah in takdiri diyorum. İnşallah kimsede benden etkilenmez ben bazen okudukça acaba deyip etkilendiğim oluyordu ama her birimiz farklıyız neticede.. biraz uzun yazacağım konuyu anlatmak için çünkü görüşlerinize ihtiyacım var geçen hafta hem kadın doğum hem de Memorial Yücel hocaya kontrole gitmiştim. Geçen hafta 6+2 geriden geliyordu hatta kadın doğum Dr unda kalp atışını duyduk diye rahatlamistik bu hafta yine kontrol vardı yani bugün.. sabah kadın doğum Dr u baktı kese var ama içi boş dedi ve biz eşimle şok olduk kalbi durmuş ve pazartesi kürtaj için gel dedi buradan çıkıp hemen yücel hoca ya gittik kontrol etti diğer dr da görünmeyen embriyo göründü ama kalp atışı yine yok ve normalde 7+6 olmamız gerekirken hala 6+1 gözüküyor ona çok takılmayın dedi ama kalp atmaması sebebi ile riskli dedi salı günü tekrar kontrole çağırdı valla şuan ne hissediyorum neler oluyor böyle garip haldeyim bu arada kese yanında kanama var ve p.tesi de kırmızı kan gelmişti ultrason ile baktirdik acile gidip kese de sorun yok dedi. Yazım hatası ve anlatım bozukluğu için kusura bakmayın
Benimde TSH normal çıktı çok şükür, şeker sınırdaymiş ama şimdilik sorun olmaz herhalde.Ama ilerleyen dönemlerde dikkat etmem gerekebilir.Yok cevap vermediler, yarın tekrar yazacağımEvet sen bir araştır canım içine hangisi sinerse onu alırsın . Memorialden bir cevap var mı ?
Bana verilen folik asitin içinde de B12 oranı 2.5 mg . Günlük doz miktarı bu yazıyor yani . Bende görüş alınca buradan paylaşırım . Şekerle TSH degerlerime baktırdım . Onlarda bı sıkıntı yok. İlaçları kesmiştim zaten .
Evet PGT li sizin ki?Çok az kalmış Zaten ben pozitif göreceğinize inanıyorumBenimde transfer hariç 8. Günüm bir gün arayla olmuş transferimiz :) ben diğer tüp bebeğimde idrar testimde çift çizgi gördüm ama kan testim negatif geldi ama estrofem kullanıyordum. Şimdi yapmaya heveslenmeye korkuyorum… sizin embriyo pgt li mi ??
Yaaa çoook sevindim hemde yüksek değer maşallahKızlar 7.gün sonucum 91 geldi çok şükür
Benimkinde pgt li 6aa kalite dediler daha yükseği yok dedi lale hoca ve gönül hoca ❤Evet PGT li sizin ki?Çok az kalmış Zaten ben pozitif göreceğinize inanıyorum