Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geçmiş olsun canım .B12 yi nasıl alman gerekiyormus peki ? Bir de hangi mthfr için B12 lazımmış ? Benim de mtfrlerden biri heterezigot şimdi değil ama daha önce görüş almıştım . Birşey dememislerdi . Memorial de folik asit yeterli diyor

İkisi içinde dedi sanırım ama normal vitamin şeklinde olanlardan dedi özel birşey demedi canım

Mthfr ikisi heterozigot olduğu için yüksek doz folik asitle değiştirmek gerekiyormuş ama bunun içinde de B12 yok bende anlamadım
B12 yi ekstra alıcaksın .Yazdi mi bilmiyorum da yazmadiysa eğer fisfisli olanları öneriyorlar genelde. Bir de folbiol alıcaksın sanırım . Ben öle anladim yani . Benim de mthfrlerden biri heterezigot .

Merhaba arkadaşlar bende Memorial da tedavi görüyorum 02.5 salı günü transferim yapıldı 2 tane düşüğüm bir dış gebeliğim var ikinci tüp bebek denemem ilk denememi Anadolu sağlıkta yaptım negatif sonuç aldım yarın test günüm çok gerginim

Bugün 7.günüm transfer hariç.İdrar testlerim pozitif.Bu Sabah sağlık ocağında ilaç yazdırırken kanda verdim ama hâlâ çıkmadı
Benimde transfer hariç 8. Günüm bir gün arayla olmuş transferimiz :) ben diğer tüp bebeğimde idrar testimde çift çizgi gördüm ama kan testim negatif geldi ama estrofem kullanıyordum. Şimdi yapmaya heveslenmeye korkuyorum… sizin embriyo pgt li mi ??

Yok onu yazmadı bir araştırayım da ben kendim alayım en iyisi
Evet sen bir araştır canım içine hangisi sinerse onu alırsın . Memorialden bir cevap var mı ?
Bana verilen folik asitin içinde de B12 oranı 2.5 mg . Günlük doz miktarı bu yazıyor yani . Bende görüş alınca buradan paylaşırım . Şekerle TSH degerlerime baktırdım . Onlarda bı sıkıntı yok. İlaçları kesmiştim zaten .

Merhaba hikayenizi okudum sizi çok iyi anlıyorum ben iki bebeğimi de kalp atışlarını duyamadan kaybettim kontrole gitceğinizi yazmışsınız var mı gelişme umarım herşey çoook yolundadır

Benimde TSH normal çıktı çok şükür, şeker sınırdaymiş ama şimdilik sorun olmaz herhalde.Ama ilerleyen dönemlerde dikkat etmem gerekebilir.Yok cevap vermediler, yarın tekrar yazacağım

Evet PGT li sizin ki?Çok az kalmış Zaten ben pozitif göreceğinize inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…